Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha kısa bir zaman önce UEFA'nın talimatnamelerinde yapılan son değişiklikler buna işaret ediyordu.

Kaba olarak bu 2 değişiklik:

1. Değişiklik: Üye federasyon ceza vermese dahi, UEFA böyle bir duruma konuya el atabilir ve kulübe ceza verebilir.
    2. Değişiklik: Cezalandırılacak olan şikenin gerçekleşme tarihi için bir sınırlandırma olmayacak, yani geçmişteki bir şike olayını için de UEFA 1 değişiklikteki yetkisini kullanabilecek.

Yorum

• Bu şikeciler nasıl düşecek arkadaş ben anlamıyorum en pahalı transferleri bunlar yapıyorlar. Bu kadar aptal mı bunlar? Kaldı ki şike adı altında dosya da Sivas es es gibi klüpler varken sadece bjk ve şikecilerin mi adı geçiyor...
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• uefa kararını saat 17:30 da açıklayacakmış ..öyle diyorlar..doğruluk payı varmı
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uefa akşam açıklama yapar ve iki kulübün disiplin kuruluna sevkinin sebebi ekonomik sorunlarıdır, şike soruşturmasıyla ilgili araştırmalarımız devam ediyor gibi bi açıklama yaparsa şaşırmam doğrusu.
          aklıma gelmedi değil doğrusu ama neden sadece bjk ve fb ayrıca bjk bu yıl avrupada oynayabilir diye karar vermişti uefa yanlış hatırlamıyorsam...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• eğer haberin içinde bjk geçmeseydi emin olun turgay demir daha farklı konuşurdu
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Diline güvenen biri de arasa ya bizden? Ben malesef çok güvenemiyorum, çoklu teyit ettirmiş oluruz hem de baskı olur.

Yorum

• http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Hasan Algan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Turgay Demir ‏@turgaydemirr 2 dk

Bu sevk kulüplerin kesin olarak ceza alacakları anlamına gelmez. Bizdeki PFDK gibi UEFA disiplin kurulu yargılama yapıp karar verecek

arkadaşlar haber doğru fakat turgay demir aynen bizdeki gibi bir savunma alınıp ceza verilebileceğini söylüyor..uefa da tff gibi taklaya getirbilir bunu da düşünmek lazım. umarım uefa gereğini yapar aksi halde futbol benim için bitmiştir..
                  röportör şike var derse karşılığı neyse onu alırlar,çiftlik yönetilmiyor orda,eski ceza alanlar dava açar,ilerde kimse şikeden cezalandırılamaz,emsal karar olur affedilirse.
                  • Memento mori

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

Ağlayan fenerliler görmek istiyorum kelle istiyorum kan istiyorum? ??

TRABZONSPOR ~| '
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uefa nın nihai kararının 2 ay gibi bir süreyi bulur diye tahmin ediyorum ben.
                      Kimse şunu gözden kaçırmasın eğer UEFA işi buraya getirdiyse Avrupa Kupa maçları başlamadan karar verilecektir. Bu, sadece bu iki şikeciyi ilgilendiren bir durum değil

Yorum

• Üyeden fazla kuşlar var başlıkta
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok şükür ortaluk şenlendi
                          sorma abiya sabahtan akşama kadar başlıkta duruyorum 3 mesaj anca yazılıyodu kendimi çok yanlız hissediyodum şimdi panayıra döndü burası çok şükür
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• savunma süresi ne kadar olur?

bu iş temmuza kadar bitebilir.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kendisinden haz etmesek de Tahir Kum'un geçen hafta dedikleri birbir çıktı valla...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• beyler uefa tffye göre iç tüzüğünü değiştirdi. tff mahkemeleri tanımadığını ve buna göre yasa yaptığını biliyoruz. uefanın buna önlemi gecikmedi herkez biliyoki onlar şuanda tffnin iç tüzüğüne kadar karışabiliyolar. hertürlü yaptırım kapıdadır şuanda

Yorum

Çalışıyor...
                                X