Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakikaten düşünüyorum da bu takımlarda bu kadar hakem desteği varken ne kadar kaliteli kadro kursak da başarılı olmamız imkansız. Anadolu takımlarıyla birlik olmak gerek.

Var ya hakikaten anlaşacaksın Anadolu takımları olarak, her sene bir Anadolu takımını şampiyon yapacaksın bilerek. Herkes o takıma karşı kaybedecek. Yıkacak geçeceksin bu üç büyükler saçmalığını. Ama işte maalesef Anadolu takımlarının başkanları da İstanbul takımlarını tuttuğu için imkansız.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• Bu ülkede ahlak, değer yargısı ve adalet denen kavramlar yerlebir olmuş, hayatın her alanında bu gerçekle günbegün yüzleşiyoruz. Bizim tümden refleksimiz ya tepkisiz kalmak ya güçlünün hırsızın yanında olmak olmuş. Demekki neymiş öyle çokta yaşanası biter değilmiş memleketimiz.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

İzlesin Başbakan Azizi

Tapatalk
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Beyaz TV'de sinan azizin adı geçmesin diye lafı dolandırıyor da dolandırıyor.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Unutmadik..!

..
            işte bunu hazırlayıp maraton tribününe asacaksın !!!
            Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              işte bunu hazırlayıp maraton tribününe asacaksın !!!
              Stada sokmazlar pardon sokturmazlar

Yorum

• İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stada sokmazlar pardon sokturmazlar
                mesele orda zaten... ne yapıp edip sokacaksın onu stada ... yatarak kahraman olunmaz !!!
                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• ''Ben Tanrıyım, her şeyi ben yaparım'' sanan ama iman etmesine bile fırsat verilmeden geberen Firavun'un cesedini görüp de ibret almak lazım.
                  Ve bu tarz insanları ALlah'a havale edin, Allah büyüktür...

Yorum

• suat kılıç yargıtay üyeleri ile temasta olduğu haberi doğru mu?
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Un

..
                      Yıllardır mağdur edebiyatı ayaklarına yatıp bir zamanlar böyle zalimlerin yanında olacağı söylenseydi ''hadi be canım'' derdim.

Yorum

Unutmadik..!

..
                        Bunlara da gözünü, kulağını kapatanlar olacaktır...
                        Hamiş

Yorum

• Uzuuun yıllar sonra gelen fb aleyhine hakem hatasından sonra yapılacak hakem ataması önemliydi. TFF ve MHK işini riske atmayı pek sevmeyen kuruluşlardır bilirsiniz. O yüzdendir ki en isabetli isim olması gerekiyordu. Maçı seyretmedim sadece yorumlara baktım. Benim için yeterli. Yardımcıya rağmen golü vermek Trabzon ve Bursa maçlarına has bir özellik olsa gerek. Ne gariptir ki ikisi de fb maçı...

Tolga Özkalfa'yı hatırladınız değil mi ?

Canım Türkiyem...
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• Türk futbolu çok tiksinilecek bir hal aldı. Adam şike davasının baş aktörü. 1 gün bile hak mahrumiyeti cezası almıyor.

İçimdeki Trabzonspor sevgisine söz geçirebilsem bu ligden bihaber yaşardım.

Yorum

• Sevgili siyasiler, ellerinizle yarattığınız canavarla gurur duyabilirsiniz. Hakem odası basmaya, kanun, kural tanımamaya, tehditlere devam ediyor. Elele verip kurtardığınız, uğruna kanun değişiklikleri yaptığınız, sahte çürük raporu ile askerlikten yırtmasına yardımcı olduğunuz şikeciyle gurur duyun.
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Sayın yönetimin affına sığınarak:

Kadir Yeter.
                                11.3.2013- TRABZON.

Yorum

Çalışıyor...
                                X