Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o itibardan kasit temsil ettigi makamdir. Protesto etmemiz gereken husularda dahi ulkenin bakana hakaretler edebilir miyiz ? Hersey uslubunca yapilmali diyorum.
    Şahsına hakaret değil, fiillerini protesto. Derdimiz şahıslar değil, fiiller.

Kişi elinden çıkan fiillerle, ağzından çıkan sözlerle sorumludur.

Protesto, bir kişinin yanlışından dönmesi, doğruyu yapması için ona yardımcı olmak anlamına da gelir.

Mesela ben sana itiraz ettim, bu en basit protesto şekli. Bu senin şahsınla bir sorunum olduğu anlamına gelir mi? Senle aynı dâvâya baş koymuşken şahsınla sorunum olabilir mi?
    En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 24.02.2013, 12:46.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Trabzon Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, “Fenerbahçe'nin şike yaptığı tespit edilmiştir” dedi.

Trabzon Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, “Fenerbahçe'nin şike yaptığı tespit edilmiştir” dedi.
      Hamiş

Yorum

• 61saat.com’a açıklamalar yapan Özak, Trabzonspor'da şu an ki süreçte kimsenin çok fazla konuşmaması gerektiği söyledi.

"Şimdi Trabzon’da bakıyorum. Sadri bey, yönetim, şu bu herkes bir hesaplaşma içinde” diyen eski Bakan, “Onu bırakalım, Trabzonspor’umuz var. Bizim için en kutsal değer. Annemiz, babamız ve vatanımız kadar kutsal değer. Öyle görüyorum ben. O kadar önemsiyorsun ki hasta oluyorsun artık. Şu andan sonra medyaya da kanaat önderlerine adaylara da eski ve yeni yönetici adaylarına. Artık sabırlı olalım. Hoşgörülü olalım. Ama dışarıya karşı bütünlük içinde olalım. Bugün şikeden yargılananlar birlik olmuşlar, namuslu bir şekilde futbol oynamaya çalışanlar, ahlaklı bir şekilde futbol ahlakını korumaya çalışanlar parçalanmışlar" dedi.

1996'da şike sürecinin aynısının yaşandığını kaydeden Özak, "96’da bize aynı yanlış yapıldı. Ama bu yasal düzenleme yoktu. Bu düzenleme de benim döneminde yapıldı. Yasal düzenlemeyi yapmasaydık, Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’ne gidemezdi, 60 milyon dolar alamazdı, Şampiyonlar Ligi’nde bu kadar başarılı olamazdı, Fenerbahçe’nin de şike yaptığı tespit edilemezdi" dedi.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Türkiye'deki bariz şikeye gerekli cezayı hala kesmeyen UEFA, en büyük şikeyi yapmıştır.

YATACAK YERİNİZ YOK ŞİKECİLER VE KOLLAYICILARI
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şahsına hakaret değil, fiillerini protesto. Derdimiz şahıslar değil, fiiller.

Kişi elinden çıkan fiillerle, ağzından çıkan sözlerle sorumludur.

Protesto, bir kişinin yanlışından dönmesi, doğruyu yapması için ona yardımcı olmak anlamına da gelir.

Mesela ben sana itiraz ettim, bu en basit protesto şekli.Bu senin şahsınla bir sorunum olduğu anlamına gelir mi? Senle aynı dâvâya baş koymuşken şahsınla sorunum olabilir mi?

abi bakani savunuyor pozisyonuna dusmekten korkarak yazdigimi belirteyim . kendileri ile ilgili dusuncelerimi az cok biliyorsunuzdur forumda yazdiklarimdan hareketle. Daha yakinlarda basbakan budapesteye geldi . teror orgutu uyelerince ve suriyeli iktidar yanlilarinca protesto edildi. Simdi ben de basbakanin icraatlarindan dertli bir vatandasim ama kendisine duydugum ofke nedeniyle benimsemedigim fikirlerle yanyana gelip protesto etmem dogru olur muydu ? makama gosterilmesi gereken saygidan kasit dalkavukluk degil elbet. sizin de dediginiz gibi bir soruyu uslupluca sormak da protestodur yeri geldiginde. soyledigim budur

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi bakani savunuyor pozisyonuna dusmekten korkarak yazdigimi belirteyim . kendileri ile ilgili dusuncelerimi az cok biliyorsunuzdur forumda yazdiklarimdan hareketle. Daha yakinlarda basbakan budapesteye geldi . teror orgutu uyelerince ve suriyeli iktidar yanlilarinca protesto edildi. Simdi ben de basbakanin icraatlarindan dertli bir vatandasim ama kendisine duydugum ofke nedeniyle benimsemedigim fikirlerle yanyana gelip protesto etmem dogru olur muydu ? makama gosterilmesi gereken saygidan kasit dalkavukluk degil elbet. sizin de dediginiz gibi bir soruyu uslupluca sormak da protestodur yeri geldiginde. soyledigim budur
                O konuda haklısın, ben de terör örgütü ile bir araya gelip onların protestosuna katılmam. Protesto ettiğinde ediş biçimin, ediş şeklin neyi protesto ettiğini, itirâzının neye olduğunu da açıkca ortaya koymalı ki bir anlamı, bir faydası olsun.

Terör örgütünün itiraz ettiği şeylere biz niye itiraz edelim.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Standınıza gelmiş devlet erkanını tersleyip orda huzursuzluk mu çıkaraydılar? Ama TG AKP nin Trabzona ininşinden çıkışına kadar programlı bir destek göstermiştir. Ben GG 22 yıllık bir üyesi olarak mevcut partiye ve şu bakan denen şahsa karşı düşünceleri yakinen bilen biriyim.
                  Yazıyorsunuz,edebiyat yapıyorsunuz ama o standı ziyaret eden ve beğenmesenizde şu anda iktidar olan devlete isyan mı edeceksiniz? O zaman sizin BDP den ne farkınız kalır...
                  Sallayın ama boşa sallamayın Allahaşkına...
                  Maalesef bu kafayla kafamıza vurup daha çok ekmeğimizi alırlar ağzımızdan. Molotof kokteyli atılıp taşa tutmak gerekmiyordu ki sevgili ince ayarcı bakanımızı. Usturubuyla tepki gösterirsin, sitem edersin, şakayla karışık iğnelersin.. Bu şekilde yapan yaptığıyla kalıyor. Yapan yaptığı yanlış karşısında tepki görecek ki çekinsin.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlgili taraftar grubunun ayarcı bakanın eline, hem de mesaj içeren bir atkı vermiş olmaları kötü mü ki..?
                    Ben tam anlayamadım mevzuyu galiba.
                    Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlgili taraftar grubunun ayarcı bakanın eline, hem de mesaj içeren bir atkı vermiş olmaları kötü mü ki..?
                      Ben tam anlayamadım mevzuyu galiba.
                      Ozan kardeşim belki orada bakana söylemleri nedeniyle itirazda bulundular, yanlışını söylediler, bunu bilemeyiz.

İtirazımız işin bizim için gayb olan tarafına değil, zâhir olan tarafına.

Fotoğrafta verilen görüntü, bakanın, "Trabzonspor taraftarı benim söylemlerinden memnun, beni destekliyor." imajını basına, ülkeye, bağlı olduğu hükûmete empoze edebilmesini sağlıyor.

İtiraz buna. Bakan sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyler, şikeyi unutmadık, unutmayacağız der, şikebahçenin şike yaptığını ve bunun cezâsını görmesi gerektiğini söyler, o zaman atkı da takarsın, o fotoğrafı da çekersin, sarılıp öpersin de.
                      7

Yorum

• Acikcasi Faruk Özak'in verdigi demecin BMN Anasayfasindan haber olarak verilmesini dogru bulmadim, cünkü agiz yaptigi apacik ortada. Sürec zarfinda agzini bir kere bile acmayan bir adamin samimiyetine inanmam ben. Bu durumda insanlarin dogru bildiklerini sekteye ugratmamak lazim.

..
                        En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 24.02.2013, 15:49.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Allah razı olsun Özak'tan. O olmasa şike yapıldığını da bilemeyecektik. Haşmetmeapları kellesini istemesin sayın (!) bakanın?

Yorum

• Siyasetçi kokuyu iyi alan,sinekten yağ çıkarma ustalığıdır..Trabzon günlerinin ankara ve istanbulda ollması onlarıda hareketlendirmiş anlaşılan..Önce canalioğlu,sonra koray aydın,şimdi tokici ve farık özak..Toplumun balık hafızasına güvenerek açıklama yapıyorlar...herşey zamanında anlamlı.Şimdiki açıklamaları samimi bulmuyorum..
                            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Siyasetçi kokuyu iyi alan,sinekten yağ çıkarma ustalığıdır..Trabzon günlerinin ankara ve istanbulda ollması onlarıda hareketlendirmiş anlaşılan..Önce canalioğlu,sonra koray aydın,şimdi tokici ve farık özak..Toplumun balık hafızasına güvenerek açıklama yapıyorlar...herşey zamanında anlamlı.Şimdiki açıklamaları samimi bulmuyorum..
                              Merak etme abi; Trabzon yine %70'le ödüllendirir bu adamları.
                              Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak Mert Maya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Merak etme abi; Trabzon yine %70'le ödüllendirir bu adamları.
                                Tamamda ne yapsin Halk, senin benim gibi sürecin icindemi? Bizim bildigimizin ceyregini bilmiyor Halk ne yazikki. Bilgilendirmek lazim, bununla ilgili bir fikrim var, secimlere yakin ortaya koyacagim insallah.

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Çalışıyor...
                                X