Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunlara da gözünü, kulağını kapatanlar olacaktır...

Hep düşünmüşümdür; niye, Sabancı ya da Koç, siyâsete atılıp başbakan ya da Cumhurbaşkanı olmak istememişlerdir?...

Hiç değilse, Milletvekili olabilirlerdi.

Kadir Yeter.
    11.3.2013- TRABZON.

Yorum

• Asıl şikeyi hakemler yapıyor. Baştan beri diyorum. Adam gördüğünü vermiyor. Telefon konuşmalarına takılmadılar diye herkes onları pürüpak ilan etti. Gerçi Trabzonspor nasıl dahil oldu? Savcı ne demişti? Sırf feybe'yi soruşturmuş görünmemek için Trabzonspor'u da dinledik demişti. Yani örgüt dinlerken dinlemeye takılan feybeliler. Bunun üzerine dinlenilen şike tapeleri. Ama sebepsiz yere sırf feybe tek olmasın diye yanına iliştirilmeye çalışılan Trabzonspor
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şikecibaşı dün gine eski günlerine döndü,
        gitti, hakemine gözlemcisine sövdü saydı tehdit etti ve meyvesini aldı.
        Ülkem insanının çok büyük bölümünde artık doğruluk-karakter-şeref-onur MENFAAT ten sonra geldiği için normal karşılandı bu hareket,böyle de devam edecektir.Ahlak erozyonu yaşanıyor canım ülkemde,düzeleceğine de ihtimal vermiyorum.

Dün akşam Bilgin Gökberk (normalde acayip gıcık kaparım) çok güzel konuştu,
        1-Ankara ne derse o olur dedi,tff falan hikaye dedi,dünkü olay için de şike konusunda da Ankara'nın isteği dışında bişi olmaz diye defalarca tekrarladı.
        2-Hepimizin isyan ettiği malum konuyu da altını çizerek tekrarladı,
        ülke acayip olmuş dedi,hırsıza sahip çıkan arsıza sahip çıkan acayip bir millet olduk dedi.Birisinin ölmmesi lazım yoksa tınlayan yok dedi.
        Bir de Toroğlu ve Kaya minnoşunun dedikleri vardı ki bunlar da güzeldi(TABİ ANLAYANA)
        Toroğlu:aziz çok güzel yapıyor,hatta az bile yapıyor,aziz bizlere yakışıyor biz azize yakışıyoruz dedi.
        Kaya:Bi git gayri aziz bey,Allahını seversen bi git mundar ettin feneri de Türk futbolunu da,senin yüzünden hepimiz geriliyoruz dedi.

Amaan neyse,
        dedi ne oldu,ne değişecek acaba bugün,
        her şey aynen devam edecek onun için ben yine imzama sarılıyorum,
        ilgililere selam yolluyorum.
        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 11.03.2013, 10:19.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• aziz yıldırım büyük başkan. adam meclisi bir araya getirtti kendisinin cezasını azaltacak karar çıkarttı. hemde cumhurbaşkanı ret etti, başbakana emrettti ona yaptırttı tekrardan.

adam 13 maçta şikeye, teşviğe başvurdu takımını şampiyon yaptı! üstelik 1 sene sonra serbest kaldı şimdi yeniden ayak oyunlarına başvurmaya başladı. adam tehditte eder, şikede yapar, teşvikte yapar. neden mi? çünkü lig tv arkasında, istanbul medyası arkasında, tff zaten onların adamlarıyla dolu, en önemlisi başbakanın takımını yönetiyor. daha ne olsun...
          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Trabzon Gezisi

Yaklaşık 12 senedir Trabzona gitmemiştim,

Yoğunluk dolayısıyla bir türlü fırsat bulamıyordum taaki geçtiğimiz haftasonuna kadar.

Arkadaşlarımla beraber 2 günlük bir Trabzon gezisi düzenledik ve hamsiköy, zigana, sümela, uzun göl, akçaabat, boztepe, Atatürk köşkü başta olmak üzere Trabzonun birçok yerini gezdik, birçok insanla sohpet ettik.

Öncelikle şunu söylemem gerekir; Trabzon benim tahmin ettiğimden çok daha büyük ve zengin bir şehirmiş.

Trabzonspor camiasının içinde fakat Trabzonun dışında biri olarak ben Trabzonun büyük çoğunluğunun takıma destek verdiğini fakat küçük bir şehir olduğu için ancak bu kadar etkili olabildiklerini düşünüyordum.

Yanılmışım, Trabzon büyük bir şehirmiş fakat takımını artık eskisi kadar sevmiyor.

Niye eskisi dedim ? Çünkü heryerde bordo mavi tabelalar, binalar, kaldırımlar bulunuyor. Herşey bordomavi ise bu insanların bir zamanlar bu takımı çok sevmişler demektir.

Ama artık sevmiyorlar ...

Keçilerin bile çıkmakta güçlük çektiği tepelere 6 katlı bina dikebilecek kadar inatçı bu insanların takımından vazgeçmiş olmalarını anlayamamıştım, taaki onlarla konuşana kadar.

Eli yüzü düzgün, aklı başında görünen herkesle sohpet ettim.

Trabzonsporu ne ölçüde destekleyip desteklemediklerini sordum.

Cevap hep aynı oldu;

“Trübüne de yönetime de siyaset bulaştığından beri bu işten uzak duruyorum”

Meğer “Trabzon” sadece benim hayallerimde yaşıyormuş,

Trabzon gezimin sonrasında “Trabzonspor” için çok üzüldüm,

Yalnız ve sahipsiz kalmış benim Trabzonsporum.
            En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 11.03.2013, 10:14.
            StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzon Gezisi

Yoğunluk dolayısıyla bir türlü fırsat bulamıyordum taaki geçtiğimiz haftasonuna kadar.

Arkadaşlarımla beraber 2 günlük bir Trabzon gezisi düzenledik ve hamsiköy, zigana, sümela, uzun göl, akçaabat, boztepe, Atatürk köşkü başta olmak üzere Trabzonun birçok yerini gezdik, birçok insanla sohpet ettik.

Öncelikle şunu söylemem gerekir; Trabzon benim tahmin ettiğimden çok daha büyük ve zengin bir şehirmiş.

Trabzonspor camiasının içinde fakat Trabzonun dışında biri olarak ben Trabzonun büyük çoğunluğunun takıma destek verdiğini fakat küçük bir şehir olduğu için ancak bu kadar etkili olabildiklerini düşünüyordum.

Yanılmışım, Trabzon büyük bir şehirmiş fakat takımını artık eskisi kadar sevmiyor.

Niye eskisi dedim ? Çünkü heryerde bordo mavi tabelalar, binalar, kaldırımlar bulunuyor. Herşey bordomavi ise bu insanların bir zamanlar bu takımı çok sevmişler demektir.

Keçilerin bile çıkmakta güçlük çektiği tepelere 6 katlı bina dikebilecek kadar inatçı bu insanların takımından vazgeçmiş olmalarını anlayamamıştım, taaki onlarla konuşana kadar.

Cevap hep aynı oldu;

doğru tespitlerde bulunmuşsun. trabzon şehri fakir görünür ama büyük çoğunluğunun maddi durumu iyidir. yani bir iç anadoludan, doğudan, güney doğuludan maddiyaten iyidir. şehir takımını çok seviyor ama yeni nesil öyle değil ne yazıkki.
              insanlarda bıkkınlık başladı, hep başarısızlık, hep hakkının yenmesi sonucunda.
              son olarak siyaset ts ye sonuna kadar bulaştı doğrudur, tribünlerdekiler siyasi parti mitinglerinde boy gösteriyorlar. ts başkanlığını yapanlar bir şekilde milletvekili oluyor hatta bakan.
              sonuçt ats nin hakkıda siyasiler tarafından gasp ediliyor ama kimseninde sesi çıkmıyor.
              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• yargıtay nezman karar verecekya bilgisi olan varmı ?
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon Gezisi

Cevap hep aynı oldu;

Tez den kurtuldun kendini ödüllendirdin demek Gökhan,
                  iyi etmişsin,kendim gitmiş gezmiş kadar sevindim

Tespitlerinde % 100 haklısın çünkü ben şike sürecinde tahmin ettim senin dediklerini,zaten ara ara diyorum da,biz eski Trabzon olsaydık yer yerinden oynar tüm siyasilere tüm ahlaksızlara rağmen hakkımızı alır gerekli yerlere de haddini bildirirdik.Üzücü ama söylemem lazım,potansiyelimiz tartışılmaz fakat reaksiyonlarımız Antep-Kayseri veya Manisaspor dan farksız hatta onlardan daha etkisiziz
                  En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 11.03.2013, 10:32.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bu sene İnşAllah şikebahçe şampiyon olur...
                    .....

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tez den kurtuldun kendini ödüllendirdin demek Gökhan,
                      iyi etmişsin,kendim gitmiş gezmiş kadar sevindim

Tespitlerinde % 100 haklısın çünkü ben şike sürecinde tahmin ettim senin dediklerini,zaten ara ara diyorum da,biz eski Trabzon olsaydık yer yerinden oynar tüm siyasilere tüm ahlaksızlara rağmen hakkımızı alır gerekli yerlere de haddini bildirirdik.Üzücü ama söylemem lazım,potansiyelimiz tartışılmaz fakat reaksiyonlarımız Antep-Kayseri veya Manisaspor dan farksız hatta onlardan daha etkisiziz
                      Aynen öyle oldu, kendimi ödüllendirdim tez sonrası,

Güzel bir gezi oldu, bol bol gözlemde bulundum.

Konuyla alakalı olarak neler yapabiliriz bunu hep beraber düşünelim.

İmkansız diye birşey yoktur, Times da haber çıkartmak da imkansız görünüyodu ama yaptık.

Bunu da çözeriz, herşeyi çözeriz.

Yeterki birlik olalım ve isteyelim.
                      StopMatchFixing.Com

Yorum

• o kupa gelecek, uefanın ve fifanın zaman kolladığına inananlardanım.. gelecek ve karşımızda duran o kimseler .... (neyse)

Yorum

• Düşünüyorum da bu şikeci az bile yapıyor.

Bunun için meclis toplanıp yasayı değiştirmedi mi?

Bunun için bedelli askerlik yasasına ek madde getirilip bedelliden faydalanması sağlanmadı mı?

Bunun için TFF kuralları bir gecede değiştirmedi mi?

Adam, taraftarını, TFF'yi, medyayı, siyaseti, iş dünyasını parmağının ucunda oynatıyor.
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Bu hükümetin tff'si 3 tane şampiyonluğumuzu gasbetmiştir.Özkan Sümerin istifa ederken şu sözlerini hatırlayalım.''Kirli bir ittifak sonucu suçlular kahraman, suçsuzlar kurban edilmiştir''

2003 senesinden sonra Faruk Özakın başını çektiği siyasi grup Trabzonsporun 10 senedir hakkının yenilmesinin baş sorumlusudur.her platformda dillendirmeye devam edeceğim.Faruk Özak şehirden defolup gitmediği sürece siyaset Trabzonsporu istediği gibi kullanmaya devam edecek.

Yorum

• Gökhan ve Fatih'in üstteki yazılarından sonra şöyle bişi takıldı kafama,
                              Trabzonlu kulübe siyaset bulaştığı için soğuk duruyorsa,
                              Faruk Özak padişahına yaptığı yapacağı peşkeşlerle takımı mağdur ediyorsa,
                              Akp Trabzon'dan nasıl % 60 oy alıyor.
                              İnsanlarımızın ne düşündüğünü neye hizmet ettiğini anlayabilene aşk olsun.
                              En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 11.03.2013, 11:14.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gökhan ve Fatih'in üstteki yazılarından sonra şöyle bişi takıldı kafama,
                                Trabzonlu kulübe siyaset bulaştığı için soğuk duruyorsa,
                                Faruk Özak padişahına yaptığı yapacağı peşkeşlerle takımı mağdur ediyorsa,
                                Akp Trabzon'dan nasıl % 60 oy alıyor.
                                İnsanlarımızın ne düşündüğünü neye hizmet ettiğini anlayabilene aşk olsun.
                                AKP bizim vergilerle Trabzona götürdüğü hizmetleri bir "lutuf" edasıyla teslim ettiği için benim vefakar hemşerimde boynu bükük duruyor.

Benim paramla caka satıyor çakallar yani
                                StopMatchFixing.Com

Yorum

Çalışıyor...
                                X