Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre_93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1. trabzonsporluyum 2 olarakta benim demek istedigim şike degil beceriksiz yönetim birşeyler yapmaya çalışmıstır bundan dolayı tesebbüs diyebilirler
    Havasını soluduğun şehirden etkilenmişsin sen kardeşim. Biz €ski$ehir gibi değiliz.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• türkiye dahil 28 kişi için bulundukları emniyet birimlerine tutuklanmaları için yazı gitmiş.. bu gerçekse hala niye bu kadar karamsarlar var burada.. bu gerçek bir deşifredir.. avrupa ülkeleri emniyet birimi tarafından delilleri toplanarak dünyanın gözüne sokuluyor.. yarın neler olacak düşünsenize.. azizi ve demirören bu gece kaçarlar ülkeden..

Yorum

• İlk olarak ferhat odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        türkiye dahil 28 kişi için bulundukları emniyet birimlerine tutuklanmaları için yazı gitmiş.. bu gerçekse hala niye bu kadar karamsarlar var burada.. bu gerçek bir deşifredir.. avrupa ülkeleri emniyet birimi tarafından delilleri toplanarak dünyanın gözüne sokuluyor.. yarın neler olacak düşünsenize.. azizi ve demirören bu gece kaçarlar ülkeden..
        Fazla hayalperestsin be abicim ya da ben çok pesimistim

Kafayı yedim
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Sizin sehrinizin takimin tribununde acilan şike bayragi gibi sizde Suclusnuz...yani açikca şikeci sizi...
          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sike birinci elden kapatildi. yargitayda ne olur biter bilemem , hukukcu degilim ama emin oldugum birsey var o da yargitay cezayi onaylasa bile fb ceza almayacak . sahaya yansimadi ve kisiler ike kurumlar kolpaligi zaten dantel gibi islendi 2 senedir. dun zaman kazanmak icin salya sumuk aglayip , masumiyet karinesinin arkasina siginip tffyi taca atip mahkeme surecini bekleyelim diyen dansozler yargitay kararindan sonra spor hukuku ayri ceza hukuku ayri diyip isin icinden siyrilacaklar. bu isin ustunu hirsizlara ozel adalet ureten basbakan ve ayakcilari coktan kapatti .
            Allah topunun belasini versin. Avukat Atilla Dilavere güveniyorum ben. Cezasiz kalmasina imkan yok diyor bu sucun. Sahaya yansimadi diye bir sey hukuken kabul görmesinin mümkün olmadigini söylüyordu.

Hirsizlarin plani tapeleri unutturup, bu bahanenin altina yatip, kamuoyunu uyutmakti.

Bu Europol raporu o konuyu isitip tekrar önümüze koydu. Bu bakimdan cok iyi oldu bence. Arti o sike listesinde en tepede olmamiz Avrupa basininin kafalarini bu tarafa cevirmelerine yardimci oldu.

Kolay kolay kapatip üstüne yatamazlar.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sizin sehrinizin takimin tribununde acilan şike bayragi gibi sizde Suclusnuz...yani açikca şikeci sizi...
              bunu bana mı yazdın

Yorum

bizdede birşeyler çıkabilir gibime geliyor
                ciksin be gardas hic önemi yok.. Yaptiysak böyle bir sey yaradan verir zaten belamizi.. Biz yaptiysak bizide cezalandirsinlar.. problem yok o konuda.. namussuzluga karsiyiz biz. mucukk <3 galp
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah topunun belasini versin. Avukat Atilla Dilavere güveniyorum ben. Cezasiz kalmasina imkan yok diyor bu sucun. Sahaya yansimadi diye bir sey hukuken kabul görmesinin mümkün olmadigini söylüyordu.

Hirsizlarin plani tapeleri unutturup, bu bahanenin altina yatip, kamuoyunu uyutmakti.

Bu Europol raporu o konuyu isitip tekrar önümüze koydu. Bu bakimdan cok iyi oldu bence. Arti o sike listesinde en tepede olmamiz Avrupa basininin kafalarini bu tarafa cevirmelerine yardimci oldu.

Kolay kolay kapatip üstüne yatamazlar.

insallah kardesim , yanilmayi cok ama cok isterim bu hususta.

Yorum

ciksin be gardas hic önemi yok.. Yaptiysak böyle bir sey yaradan verir zaten belamizi.. Biz yaptiysak bizide cezalandirsinlar.. problem yok o konuda.. namussuzluga karsiyiz biz. mucukk <3 galp
                    ya olede ben dmk istdgm suydu futblcular emegi ile oynadı bizmkler aralrnda ssli düşünür bunlarda tesbbusder hani interpol bakıyor ya bir şey olur mu diye

Yorum

ya olede ben dmk istdgm suydu futblcular emegi ile oynadı bizmkler aralrnda ssli düşünür bunlarda tesbbusder hani interpol bakıyor ya bir şey olur mu diye

Müdür, ben o satılmışşehirde 4 sene yaşadım. Bizi pek sevmezler. sen henüz gençsin, sanırım arkadaş çevrenden biraz etkilenmişsin. Sıkıntı yok. rahat ol...
                      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• bugüne kadar şikecilerin huyuna giden bir uefa olamaz mı? juventus kulubü neden düşürttün bizi demiyor mu? şikeye ceza vermiş ülke federasyonları baskı yapmıyorlar mı? bence tüm cevaplar EVET.. hayalperestim belki ama umut fakirin ekmeği..

Yorum

Aynen. Çıksın, hatta varsa, kirliysek mutlaka çıksın.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Müdür, ben o satılmışşehirde 4 sene yaşadım. Bizi pek sevmezler. sen henüz gençsin, sanırım arkadaş çevrenden biraz etkilenmişsin. Sıkıntı yok. rahat ol...
                            bende üylülden beri buradayım ve eskişehirli arakadasım cok az ve enson eskişehir trabzon macından sonra eskişehirden daha bi nefret ettim

Yorum

• İt hayvanı aziz.

Senin cesedini bile vatan toprağına gömmemek lazım. kirlenmesin fuzuli yere..
                              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sike birinci elden kapatildi. yargitayda ne olur biter bilemem , hukukcu degilim ama emin oldugum birsey var o da yargitay cezayi onaylasa bile fb ceza almayacak . sahaya yansimadi ve kisiler ike kurumlar kolpaligi zaten dantel gibi islendi 2 senedir. dun zaman kazanmak icin salya sumuk aglayip , masumiyet karinesinin arkasina siginip tffyi taca atip mahkeme surecini bekleyelim diyen dansozler yargitay kararindan sonra spor hukuku ayri ceza hukuku ayri diyip isin icinden siyrilacaklar. bu isin ustunu hirsizlara ozel adalet ureten basbakan ve ayakcilari coktan kapatti .
                                Siyâset rüzgarı çok değişkendir Eser kardeşim, sen de bilirsin. Dün görüşmüyoruz, görüşmeyiz derler, bugün görüşüyoruz iyi olacak derler.

Siyâsetten ümit kesilmez.
                                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 04.02.2013, 22:13.
                                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Çalışıyor...
                                X