Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünyaca ünlü Times gazetesinden sonra başka çalışmalarımızda var arkadaşlar. Sonuç aldığımızda süpriz olmasın sizin için.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• Sanırım The Times'da eksik olan UEFA'nın ve FIFA'nın pasif tutumunun anlatılmamasıydı. UEFA'ya ve FIFA'YA yüklenirlerse sonuç daha berraklaşır diye düşünüyorum
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu arada Olimpiyatlara bizimle birlikte aday olan diğer ülkeler ülkemizdeki şike olaylarını ve kurumların buna karşı tavırlarını yeterince biliyorlar mı? Çünkü olimpiyatlar spor ruhunu taşır. Spor ruhu da centilmenlik, adalet barındırır. Hatta zeka, çeviklik ve ahlak!
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Saçma ama yargıtay kararı bekleniyor olabilir. Yargıtay da şikeyi onaylarsa artık beklemek için başka bahaneleri kalmayacak.

Yorum

• İlkerime katılıyorum tüm hislerinde,

Deliriyorum bazen bende,

Times gazetesini dürdük ve bunların kafasına kafasıne vurduk

Daha çok sopalarız bu pislikleri,

Zorla hükümeti devirtcekler bize ya
            StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dünyaca ünlü Times gazetesinden sonra başka çalışmalarımızda var arkadaşlar. Sonuç aldığımızda süpriz olmasın sizin için.
              Abi, obama katılcak kahvaltımıza desen bile artık şaşırmam
              StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Saçma ama yargıtay kararı bekleniyor olabilir. Yargıtay da şikeyi onaylarsa artık beklemek için başka bahaneleri kalmayacak.
                Yargitayi beklemek dedigin gibi cok sacma. Cezasi sabitlenen yoneticiler var ve bunlar hala fenerin yonetiminde.
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Şike konusunda dut yemiş bülbüle dönen UEFA, şikecilerin saha kapatma cezası konusunda bakın ne diyor.

Saha içi ve saha dışı olaylar konusunda çok hassas olduklarını belirten UFEA yetkilileri, “Bu kararın değişmesi zaten çok mümkün değildi. Bu bir prensip kararıdır. Aksi taktirde bu işin önünü alamayız. Emsal olur, kötü örnek olur” ifadelerini kullandılar. Fenerbahçeli yöneticilerin ise bazı konularda UEFA’ya hak verirken, önceki örnekleri göstererek bu cezanın ağır olduğunu ifade ettikleri kaydedildi.
                  Böyle de kaypak bir kurumla karşı karşıyayız.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Siyasetten ama özellkle ülkenin bütün gücünü elinde bulınduran iktidardan tiksiniyorum.Bu ülkeyi bu haramilere teslim eden zihniyetten nefret ediyorum.

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yargitayi beklemek dedigin gibi cok sacma. Cezasi sabitlenen yoneticiler var ve bunlar hala fenerin yonetiminde.
                      tff den zaten ceza vermesi beklenemez. UEFA ve FIFA açısından ele aldım ben.

Yoksa UEFA ceza verse veya şu şu cezaları uygula dese bile tff uygulamaz. O konuda tereddüt yok.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şike konusunda dut yemiş bülbüle dönen UEFA, şikecilerin saha kapatma cezası konusunda bakın ne diyor.

Saha içi ve saha dışı olaylar konusunda çok hassas olduklarını belirten UFEA yetkilileri, “Bu kararın değişmesi zaten çok mümkün değildi. Bu bir prensip kararıdır. Aksi taktirde bu işin önünü alamayız. Emsal olur, kötü örnek olur” ifadelerini kullandılar. Fenerbahçeli yöneticilerin ise bazı konularda UEFA’ya hak verirken, önceki örnekleri göstererek bu cezanın ağır olduğunu ifade ettikleri kaydedildi.

Böyle de kaypak bir kurumla karşı karşıyayız.
                        Şike emsal oldu zaten. Şike yapan klüpler, UEFA'ya sponsor oldu mu, UEFA dut yemiş bülbüle dönüyor. Şike yapanlar için bundan sonra izlenecek yol belli. Cidden UEFA'nın fiyatı neydi? 10 milyon € mu, 30 milyon $ mı?
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• feybe haberlerini okurken dikkat ediyor musunuz nasıl bir dil kullandıklarına? Kim yazarsa yazsın. Adalet de mühim değil cepleri para görsün. Gazeteci değil dalkavuk yetiştiriyorlar. Hani kim hatırlamıyorum bizden bir futbol yazarı "Trabzonspor yazıyordum, feybe yazmaya başladım cebim para gördü" demişti ya. Başka önem verdikleri birşey yok işte

Yorum

• şike

''zalimi sevemem zülmü alkışlayamam ,gelenin keyfi için kalkıp geçmişime küfür edemem ...''

sayın başbakanımız diyarbakır konuşmasına bu sözlerle başlamış,şiir okumuş ve ceza almıştı..

şimdi ne değiştide zalimden ,zülümden yana oldular.
                            Her şey ortada iken aleni şike yapılmışken devletin emniyet güçleri dahası yargı şikeye karar vermişken ne değiştide. Alın teri emeğin gücü bir menfaat'e teslim edildi.

Er yada geç adalet yerini bulacak. Biz trabzonsporlu olarak bunun hiç bir zaman arkasını bırakmayacağız.

çünkü biz türkiyeyiz. çünkü biz trabzonsporuz.

2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor dur.

Yorum

• Şikeci emek hırsızlarını unutturmayalım.
                              Günahların takımı şikebahçe.
                              Şike yapmadan bir başarı sağlayamayan satılıklar!

İçerik Özeti

İki İstanbul takımı Fenerbahce ve Galatasaray başkanları, Istanbul ve Trabzon kentleri arasındaki şampiyonluk mücadelesi üzerine konuşuyorlar.
                              Konuşanlar
                              Galatasaray başkanı; Adnan Polat (=A.P.)
                              Fenerbahçe başkanı; Aziz Yıldırım (=A.Y.)
                              Band Çözümü

A.P. - "Maçı da istediğin gibi aldın, eğer üç olsa maç dönmezdi."
                              A.Y. - "Bu üç büyüklerden (Üç Istanbul Takımı) birinin şampiyon olması lazım, olamazsak bu Anadolu (Taşra Takımları) ile başedemeyiz, haberiniz olsun"
                              A.P. - "Ama bu federasyondan ben memnun değilim."
                              A.Y. - "Tamam da bu Trabzon’un falan götü kalktı."
                              A.P. - "Ama federasyon bunlara yol veriyor."
                              A.Y. - "Yarın Kayseri de kalkar, öteki de kalkar, hepsi kalkar."
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada Olimpiyatlara bizimle birlikte aday olan diğer ülkeler ülkemizdeki şike olaylarını ve kurumların buna karşı tavırlarını yeterince biliyorlar mı? Çünkü olimpiyatlar spor ruhunu taşır. Spor ruhu da centilmenlik, adalet barındırır. Hatta zeka, çeviklik ve ahlak!
                                Kesinlikle bu konuya ben de çok kafa yoruyorum,
                                Ülkem hak etmiyor bu organizasyonu,ya temizlesinler bu pisliği öyle versinler yada olimpiyat falan vermesinler.Rakiplerimizi aydınlatma hainliğine varım,hangi ülkeler aday ise ülkem sporunun pisliğini bildirelim diyorum ben.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X