Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vallaha benle alakasi yok Eser abi
    Kizma yani
    yok be kardesim sana niye kizayim

adamlar hala ondan klasor bundan rapor istiyorlar

gel de delirme. sikeden sonra dogan cocuklarin neredeyse askerlik yoklamasi gelecek adamlar hala yok rapor yok klasor

Yorum

• Hala daha şikeden dolayı Fenerbahçe ceza alacak diyen arkadaşlar kaldı mı ?
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Moral bozmak istemem ama bunda da birsey cikacagini sanmiyorum .Buna benzer dunya kadar gelisme yasandi ama birsey olmadi.
        Gecen sen mart ayinda duzenlenen uefa kongresinden once de kesin dusecekti ama bir de baktik ki o kongre fbnin derdine derman oldu. padisah hazretleri bir yandan sponsporlar bir yandan kafa kola aldilar platiniyi ve sifonu cekmesini bekledigimiz uefa bkun icinde boncuk bulup geri dondu. olan yine bize oldu. O yuzden ben bu vakitten sonra bir nane olacagini sanmiyorum,.

uefa bugune kadar bilmiyordu da simdi duyunca cok mu sasirdi..? belgeleri degil heralde kagitlarin elementlerini , kimyasal yapilarini inceliyorlar 2 senedir.
        Yok ben bahaneleri kalmadi diyerekten öyle düsündüm. Mahkeme kararina "ama yargitayin kesin kararida olmasi gerekiyor" diye bir bahanede bulunan bir kurumun Europol'un kararina "ama dur bakalim Interpol ne diyecek" diyecegini sanmiyorum.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Verecek, verecek. İnşaallah.

Paraları mı tükendi de kıytırık transferler yaptılar.
          Eskici geldiiiiiiiii, eskiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hala daha şikeden dolayı Fenerbahçe ceza alacak diyen arkadaşlar kaldı mı ?
            Almama ihtimali var mı ki?
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eskici geldiiiiiiiii, eskiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
              Vur kafasına oynat PTT 1.ligde türü futbolcularım vaarrr, eskiciiiiii
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Arkadaş ne yapacağız ya. Futbolla ilgili olan olmayan herkes biliyor ki bu şerefsizler şike yaptı. Haksızlıkla başarıyı satın aldılar. Buna rağmen nasıl hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor hayat. Kötüler bu kadar mı hakim dünyaya. Ne yapıp da alacağız hakkımızı...
                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• bizdede birşeyler çıkabilir gibime geliyor

Yorum

Almama ihtimali var mı ki?
                    Böyle ara ara taraftarı gaza getirecek haberler çıkıyor, taraftar bir umutlanıyor ondan sonra fıs.

Sonuçta ceza verilecekse bile bunun yaptırımını uygulayacak olan Türkiye dolayısıyla ceza meza söz konusu olmaz olay dallandırılıyor budaklandırılıyor hiç bir umudum yok zerre umudum yok bu düzende hiç bir bok olmayacağınıda biliyorum.. Bu saatten sonra 2010/2011 Sezonu Trabzonspor'dur diyebilecek her hangi bir yetkili kurum var mıdır Türkiye'de , UEFA bile bunu alenen dile getiremezken

Olayda tamamen siyaset dönüyor, bu olayıda başından beri tezgahlayıp bu duruma sokan Recep Tayyip Erdoğan.

Şike vardır ama şikenin ortaya çıkarılmasının amacı futbolu temizlemek değildir..
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Vur kafasına oynat PTT 1.ligde türü futbolcularım vaarrr, eskiciiiiii

Yemin ederim neşem yerine geliyor sen mesaj yazınca

Şampiyonluk kutlamalarında tanışmak istiyorum

Yorum

• az mac manipule edilmemis, tüm avrupada sike tesvik olan maclardaki takimlar ceza alirsa nasil olur.

olabilir mi yani. avrupa kupalari, dünya kupasinda falan.

sonuc olarak nasil cezalar bekliyosunuz. okadar takim küme düsürülse zaten istedigimiz olurda, bence yapmazlar.

degisik birseye baglayabilirler,,..
                        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak emre_93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizdede birşeyler çıkabilir gibime geliyor
                          o sana öyle geliyordur güzel kardesim.
                          Ikinci mesajinda hemen sallama istersen.

Yorum

ojjjgeldin be ya
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

sizde birşeyler çıktı zaten haberin yok mu ?

Bülent iti, Ümit Karan köpeği, Ali Kıratlı yavşağı...

Kümesine alalım seni...Hoşşştt...

Yorum

Beyler kuş geldi

Yorum

Çalışıyor...
                                X