Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başvurduğumuz gün yazmıştım. Yine de iyi niyetle olaya bakıp "bak buna bile başvurduk" demek için açtığımızı farzedelim. Dediğim gibi, bu işi CAS çözer
    Bir de o avukat AİHM'yi ikna ettik dediydi. Gel de sövme şimdi bu adama da sebep olana da...!
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Semih AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İç hukuk yolları bitirilmediği için olabilir mi ret cünkü esastan değilde usulden red etmişler.
      o yüzden zaten
      sadri şenere teşekkür borçluuyuz
      bize ite köpeğe maskara ettiği için

ya da aklıma şu da geliyor
      şimdi may ve s.ş. borsada hisse topluyor
      son zamanlarda kulübün hisseleri yükselmişti
      acaba bu nu sallamak için yapmış olabilirler mi?
      yarın trabzonspor hisselerini açılıştan takip edin
      ben hafta sonu yokum
      gelince konuşuruz

bazıları bu işten iyi kar edebilir
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bugünki haberle cezalar kesinlesti yaziyor mesela sekip bey icin aladdin yildirim vs. bu demek olmuyor mu yarigtay da bu yönetcilerin sike yapdina karar verdi? yani fener sike yapti?
        Şekip beymi?şekip köpeği demek istedin elin sürçtü galiba.

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aihm niye başvurduk anlamıyorum? kim akıl vermiş başvurulsun diye? kabul edilmeyeceğini hatta kabul edilebilir olmayacağını sağlam TS liler söyledi. peki kim hangi amaçla başvurdu? türkiyede yargı süreci devam ediyor. şikeciler zaten suçlu bulundu şimdi sıra yargıtay da. niye aihm ye başvuruyorsun? niye zalimi sevindiriyorsun anlamıyorum?

bakın bu süreçte kimseye güvenmeyelim. en baştada bizim başkana ve ekibine. başbakan sadri şener i de ayarlamış olabilir. yargıtay kararı beklensin. sonra nereye başvuracaksak başvuralım. aklıma kötü şeyler geliyor. sanki ts yi yönetenler bilerek sağa sola başvurup reddediliyor ve biz elimizden geleni yaptık olmadı demek istiyorlar. ben bunların hiçbirine ne siyasetçisine ve yöneticisine güvenmiyorum. sadece samimi ts li avukatlara inanıyorum.

tekrar yazıyorum. bu süreçte hiçkimseye sonuna kadar güvenmeyelim baştada sadri şener ve ekibine. zaten siyasetçileri biliyoruz
          Azımsanamayacak bir ihtimal ne yazık ki ..
          #Dik oyna

Yorum

• Bu levent bicakciyi dinliyosa yanariz valla....bide aklima su glio acaba basbakan tabzonspor'a kupayi secimden hemen oncemi verecem gene goz boyamak icin?
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam bırakın teşekkür etmeyi,ne teşekkürü.İş işten geçmişşimdi mi diyor bunu.Ne anlamı var.Göstermelik tepkiler.

Aynısını Kürşat Tüzmen'in federasyon başkanlığı adaylığı zamanında da yaşadık.

Bir ara Şamil Tayyar asıp kesiyordu feneri ama gitti mecliste şikecileri koruyan yasaya imza attı.E ne anladım ben bundan.Arada bir çıkacak birileri,fenerin aleyhine bir şey diyecek ki gaz alsınlar.Yemezler artık.
              Ama halen Trabzonlu Mittelvekilleri korkup agizlarini acmiyorlar..
              Nefsin icin sevme

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver
                ÇOK ÖNEMLİ: AİHM'NİN MÜRACAATİ RET KARARININ, ADALET MÜCADELEMİZİ AKSATACAK HİÇ BİR HUKUKİ SONUCU YOKTUR.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Bari bu uyarı olsa da CAS a basvurmasalar hemen

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    UEFA şikebahçeyi öper artık
                    Abi lütfen Allahını seversen. UEFA şerefsizler sürüsü farkları yok.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Spor mahkemesiyle ceza mahkemesinin ne alakası var CAS'a gideceksek, federasyonu şikayet etmeye gideceğiz.
                      Şöyle ki, yargıtayı bekleme sebebimizle aynı. Bu adamların şike yaptığı kesinleşti, UEFA ve tff kararını bunlara göre almadı veya delilleri kararttı veya göz göre göre görevi kötüye kullandı gibi.

Yorum

• UEFA hala dosyaları okuyordur. Önemli yerlerin altını da fosforlu kalemle çiziyormuş.

Yorum

• AHIM'e yapilan basvuru kisisel anlamda olmaliydi, biz ama Kulüp olarak basvurduk. Reddedilmesi normal.

Spor Kulübünün ugradigi haksizligi neden INSAN haklari mahkemesi görüssün?

AHIM'e Sadri Sener ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Teknik Heyet üyeleri vede Futbolcular haksizliga ugradiklarina dair basvurabilirdiler. Yani kisisel anlamda. O zaman AHIM bunu mecburen görüsürdü diye düsünüyroum.

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• AİHM den ret aldık ya bunların kupayı verecegı varsa dahada vermezler ordan cesaret edip.Baska biyerlere basvurmasınlar artık.Baksınlar işlerine adam gibi kadro kurup önümüze bakmalıyız.

Yorum

• Kulübün Avukatlarinin bunu nasil düsünemediklerini merak ediyorum. "Uluslararasi hukuk" dersini görmemisler mi acaba?

Bunu gectim AHIM'e kim neden nasil basvura bilir diye hersey acik ve net. Hic mi bilgi almadilar? Anlamiyorum..

..
                              En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 15.11.2012, 20:10.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu Samet birde Trabzonda artistlik yapmisti.

..

Yorum

Yükleniyor...
                                X