Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi tek soru sordum ben...

Fenevbahçe kongre üyesiymiş TFF yeni temsilcimiz doğru mu???

Öyle saldırılar ve konuyu başka mecraalara çekmeler oluyor ki...

Haliyle cevap veriyorsun...

Gerçi ben aylardır veriyorum değişen birşey yok abi sen de haklısın...
    Sorunun cevâbı: Evet, doğru.

Hadi bitsin bu anlamsız atışmalar.

Hele bir kupa gelsin ondan sonra isteyen istediği kadar istediğini suçlasın.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol Güneş'i takımın başında tutup sonra " Arkadaşım değil " diye kuyusunu kazıp Tolunay'ı göreve getiren adam..
      Diğer yazdıklarına 1 milyon kere cevap verildiği için onları es geçiyorum buna cevap veriyorum....

İlk ''Arkadaşım Değil'' Diyen Şenol Güneştir...İstifa ettikten sonra basın toplantısında Başkan arkadaşız demiş ama bir arkadaşlığımız yok dedi..Sadri Başkanda cevaben Şenol hoca öyle demiş arkadaş değiliz dedi....

Tolunay hoca meselesine gelince...Benim çalıştığım bir yerdede biri zırt pırt istifa ederse bende yerine birini mutlaka bakmaya başlarım....

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://s14.directupload.net/images/130614/xyzkhrnn.swf

Rıdvan'a müsade var mı gençler?
        Objektif bir konusma, olmasi gereken bu.

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yazdıklarına katılıyorum ama işin diğer bir yönünü de dikkate aldın mı diye merâk ettim. Bu adamın psikolojik savaş uygulaması şikebahçelilerden ziyâde bizim psikolojimizi çökertti. Bu konuda ne düşünüyorsun?
          Kardeş bu adam olayın başından bu yana şikecilerin aleyhine bir tavır aldı.Tek başına yapabileceği mücadeleyi yaptı..Karşısında bizim camia olarak mücadele ettiğimiz kesim vardı..Bu sayfada morali yorumlarıyla düzelten ender kişilerden birisiniz..Bende naçizane gençleri motive edici yorumlar yaptım.Lakin Karşı tarafın silahları ve gücü fazla olduğu için süreç içerisinde morali sıfırlayıcı çok şey oldu.Zira dava çok uzun sürdü..Şikecilerin tafını rahatlatan çok şey yaşandı..Buna rağmen kitle iletişim araçlarına muhalif ses olarak konuşan çok az kişden biriydi tdk.Buranın moralini bozan tdk değil karşı tarafın psikolojik savaştaki üstünlüğü idi..Doğal olarak buradaki bir çok genç sürecin uzamasından dolayı moral bozukluğu yaşadı.Gelinen noktada artık kritik viraja gelindi .Bir karar verilecek..En başından bu yana ülke içi adalet mekanizmalarına inanmadığım için son kararı uefa verecek dedim..Sabırı bilen birisiniz..Lakin bu forumda sabırsız bir çok gencin olduğuda muhakkak..Nihayet sona geldik.Kararın şikecilere men cezası tehdidiyle yurt içi yaptırımı şeklinde(küme düşümü veya az ihtimalde olsa - puan şeklinde olacağını düşünüyorum..Allah hakkımızda ne iyi ise bize onu yaşatsın..Selametle.
          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadri şener yönetimini ilk yılında sonuda kadar desteklemişimdir. Ama klübü anormal transferlerle borç batağına sokmuştur. Maddi olarak klüp en iyi döneminde iken futbolcularına sahip çıkamamıştır kadro dağrıtlıştır.

En önemlisi konu şike başlığı hani. Şike süresince alkollu olarak Tv lere bağlanarak abuk sapuk laflar etmiştir, yaptığı espirilerde(boş) cabası.

Bizim için şampiyonluk kupasıdır onun uğruna verilen canlardır hak arayışlarıdır, futbolcuların akan kanlarıdır. Verilen emektir geri alınmak istenen.

şu anaa kadar "paydaş" çok iyi götürüyor. Aksini iddia eden varmı?
            Abi sonuna kadar haklısın. Sadri Şener'in hataları vardır , az önce ki yorumda da yazdım.Yeni yönetime tff temsilcisi konusunda bir eleştiri getiriliyorum buna karşılık aldığım cevaplar .

-Kupa gelse ne yapacaksın çok merak ediyorum.
            -Gidin kulübe üye olun burdan kimse sizi duymuyor.
            -Sadri Şener'in askerleri.
            -Şenol Güneş gibi bir efsaneyi kovan Sadriciler (Bazılarının Şenol Güneş fetişisliğinden de gına aldı artık)
            -Zoruna giden nedir.

Neyse ben uzatmıyorum. İyi geceler.
            2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• eee ama burası Sadri Şeneri tartışma başlığıda değil

Birde bu taraftar kupa bekliyorum.

Seviyorum sizleri deli uşaklar

Allah bize akıl fikir ihsan eylesin.
              2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
              Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
              https://twitter.com/U_TS1967
              https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                UEFA çok ağır ceza verecek, sadece FB ve BJK ile sınırlı kalmayacak.Şenez Erzik'in dediği gibi keşke bir takımla kurtulabilsek, durum çok vahim.Bunun ikinci dalgası Sivas, Eskişehir,Gençlerbirliği,Karabük,İBB.İkinci dalgada bu takımlara da şike'ye karıştığı için küme düşme cezası alacak. 2. dalgada Avrupa'ya gidemeyecek olan takımların dosyası incelendikten sonra cezanın gerçek boyutları ortaya çıkacak, bu durum aslında bizim aleyhimizde olacak.bilindiği üzere 2011 yılında birçok takımın adı geçmişti.Federasyon kupayı bize vermemek için o yılı yok sayacak.Üzgünüm ama Feneri ligten düşürürler ama bize kupayı vermeleri zor görünüyor.
                UEFANIN SIKE TALIMATNAMESI MADDE
                2.07 SAYILI KARAR: Eğer şike ve teşvik girişimi, kulüp yöneticilerinden haberdar veya bizzat kulüp yöneticilerin katılımı ile gerçekleşmişse söz konusu kulüp bir alt lige düşürülür. Eylemlerin sayısına göre alt lige düşürmeler devam eder.

BUNA GORE SADECE FENEV BJK VE SIVAS DUSER

DIGERLERINDE FUTBOLCU VE TEKNIK DIREKTOR ISIN ICINDE SADECE EKSI PUAN CEZASI ALIR

2.05 SAYILI KARAR: UEFA'nın match fixing bölümündeki madde, teşvik ve şike uygulaması, kurumlardan ve kulüplerden bağımsız olarak tamamen kişisel girişimle dahi olsa adı geçen kulübün 1 ile 18 puan arasında puanının silinmesini hükmediyor. (Yani herhangi bir taraftar veya kulübe yakın bir kişi, kulüp yönetiminin bilgisi dışında kendi kendine bir takım için şike ya da teşvik uygulamasına gitse bile, söz konusu kulüp 1 ila 18 puanın silinmesi cezasıyla karşı karşıya kalır.)

Yorum

Var abi görmüyor musun ?

Bu konuşanları sanırsın ki Başkan olsalar Mahkeme'ye gidip Kanun Hükmünde Kararname çıkartacaklar.
                  Eleştirsinlerde konuşuyum işte

Yorum

• Konuyu kapattım...

Herkesten özür dilerim...

@TekfurÇayır61 Abi cevabı senden almış oldum teşekkürler...

Kalın sağlıcakla...

Yorum

• Arkadaslar bu isler sizin bildiginiz kadar basit degil.Suan kapali kapilar arkasinda neler dönüyor haberiniz var mi?Haciyi tabiki seviyoruz baskanimiz,ama kücük düsüncelerle ona polat alemdar muamelesi yapmayin.Polat Alemdar geldi her seyi düzeltecek gibi bakanlar var.Biraz sakin ve mantikli olun.Millet §ikecileri kurtarma derdinde siz,Trabzonspor tarihinin sportif anlamda en basarili baskanina laf atiyorsunuz ve onun getirdigi kupayla racon kesiyorsunuz.
                      iho istifa.

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Iyide renkta$ bu zaten olmasi gerek bir$ey degil mi?

Bununla övünecek kadar kücük müyüz biz?

"Bak onlar $ike yapti bizim ba$kan yapmadi oleyyyy...!" diyip omuzlara mi alacagiz ?

Biz zaten bu kirli düzene kar$i durmadik mi senelerce?

Bizi zaten öyle insanlarin temsil etmesi farz degil midir?...

Hayir övünülecek bir$ey oldugunu dü$ünmüyorum ben bunun...

Etraf bu kadar bok içine batmışken EVET!

Gerekirse "Bak onlar $ike yapti bizim ba$kan yapmadi oleyyyy...!" diyip omuzlara alacagiz ,kardeşim.

Almalıydık.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• TFF Kongresine Fenerbahçe kongre üyesi gönderiliyorsa bunun açıklanması lazım...Aksi takdirde skandaldır...Aynı şeyi cidden Sadri Başkan yapsa pühhüüü neler denirdi neler....

Gerçi canı sıkılan Sadri başkana sallıyor....

Sadri başkan stad ihalesini alıcaktı dimi cebe paraları indiricekti dimi ??

Sadri başkan 1461 i satıp paraları cebe indiricekti dimi ??

Sadri Başkan onur u satıp çekleri kırdırmıştı bile dimi ? ( bu iftirayı atan hala özür dileme erdemini göstermemiş olması ise başka üzücü bir konu)

Sadri Başkan burak ı selçuk u zorla gs ye yolladı dimi ?? ( Ne hikmetse burak ta selçukta okadar hem medyada hem sadri başkandan laf yemelerine rağmen hala bizi sadri başkan gönderdi demek yerine biz kendimiz geldik hayallerimizin takımında oynuyoruz diyorlar nasıl korkuttuysa artık gözünü sadri başkan )

Sadri Başkan suçlu çünkü Trabzon halkının seçtiği Milletvekillerine güvendi...Trabzon halkı ise suçu Sadri Başkanda bulup o siyasilerin boşbakanına gitti atkı astı boynuna...Sonra suçlu yine Sadri Şener oldu...

Sadri Başkan suçlu..Çünkü insanları sokağa dökmek istemedi...Kan çıksın istemedi..Suçlu oldu oyüzden...

Günümüz Türkiyesinde ZORBA olucaksın GÜÇLÜ olucaksın herkes senden KORKUcakki ADALET değil senin HUKUK'un geçerli olucak...

Yazıkki ne yazık....

Yorum

• Rid-One??? O ne???
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Var abi görmüyor musun ?

Bu konuşanları sanırsın ki Başkan olsalar Mahkeme'ye gidip Kanun Hükmünde Kararname çıkartacaklar.
                              Sen ayni seyi Sadri Sener den bekliyorsun burda?Adam cikti önümüzde fenerbahce kongre üyesi basbakan var dedi,ne yapsaydi ihtilal mi?
                              iho istifa.

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Etraf bu kadar bok içine batmışken EVET!

Gerekirse "Bak onlar $ike yapti bizim ba$kan yapmadi oleyyyy...!" diyip omuzlara alacagiz ,kardeşim.

Almalıydık.

I$te tam orda bizi $ikecilerden ayiran özellik giriyor olaya...

Biz misal $ikeye bula$mi$ olsaydik yönetimimizin ipini kendimiz cekerdik öyle degil mi?

Sadri Ba$kan'i mahkemede yalniz biraktiklari icin sadece hak veririm...

Onun haricinde $ike olayinda resmi olarak hicbir mücadelesi olmami$tir...

Bunu da sadece ben degil BMN'deki arkada$larin ve avukatlarimizin söylemlerinden yola cikarak diyorum...

Müdahil olma durumu bile zorlanarak olmu$tur...

$ikecilerin taraftarlari göklere cikariyorlar kendilerini...

Bizim destegimiz daha da olmaliydi orasi ayri...

Ama sirf $IKE YAPMADI diye ben ba$kani ve yöneticilerimi alki$lamam...

Bu zaten benim icin olagan $eydir...
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Yükleniyor...
                                X