Akp sempatizanı bir Trabzon'lu/Trabzonspor'lu samimi gönülden Trabzonspor'lu değildir. Çünkü Trabzonspor onlar için herşeyden önce gelen bi değer değil. İdeolojileri karşısında Trabzonspor'un hiç değeri yok. Şu şike sürecinde şikeciler kadar Trabzonspor'a zarar bu taraftarlarımız vermiştir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon şehrindeki şu ölü toprağı artık kalkmalı
1995'de, Ahmet ÇAKAR GS-TS maçında bizi biçmişti, binlerce insan yürümüştü
Haksızlığa, hukuksuzluğa, ötekileştirmeye hayır diyelim
O kupa hakkımız, almalıyızhakem katliamlarını bizim taraftar 2 dakikada unutur ve maçın sonucunu ya hocaya yada topçuya keser misal geçen sene ligin ilk yarısında kadıköydeki fener maçı
Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCHP ve MHP partizanları doluşmuş başlığa yine.
tekrarlıyoruz: sırf ak partiyi eleştirmek için bu başlığa gelmeyin.adamlığınız varsa desteklediğiniz partileride eleştirin çünkü hiçbirinin birbirinden farkı yok.hadi şimdi dağılın
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkp sempatizanı bir Trabzon'lu/Trabzonspor'lu samimi gönülden Trabzonspor'lu değildir. Çünkü Trabzonspor onlar için herşeyden önce gelen bi değer değil. İdeolojileri karşısında Trabzonspor'un hiç değeri yok. Şu şike sürecinde şikeciler kadar Trabzonspor'a zarar bu taraftarlarımız vermiştir.
Her kim Akp de CHP de MHP de şikecidir diyosa gerçek TRABZONSPOR lu o dur. Her kim sadece AKP şikecidir diyosa işte ondan korkarım ben arkadaş..O Futbol münafığıdır..
Bu seçimde bu 3 kızkardeşe oy değil günah vermem. Oyumu boşta atmam.Küçük partilerden birini seçip atacağım oyumu.Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkp sempatizanı bir Trabzon'lu/Trabzonspor'lu samimi gönülden Trabzonspor'lu değildir. Çünkü Trabzonspor onlar için herşeyden önce gelen bi değer değil. İdeolojileri karşısında Trabzonspor'un hiç değeri yok. Şu şike sürecinde şikeciler kadar Trabzonspor'a zarar bu taraftarlarımız vermiştir.
bizlerin eylemi basittir o sandıkta akp, chp, ve mhp'yi protesto edeceğiz yüreğin varsa sende alırsın bir tane Trabzonspor çıkartması gider oy pusulasında boş bir yere yapıştırırsın. burada akp'ye sallayıpta gidip chp veya mhp'ye oy vermekle Trabzonsporlu olunmuyorDinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkede tek adamlık var. Tayyip'in dediği dayatıla dayatıla olur. Tayyip, Gül'den dönen kanunda Aziz için meclise mesai yaptırdı geçirtti. Aziz'i kurtardı. UEFA'nın ısrarlı sıfır tolerans bağırmaları esnasında ortaya şahıslar kulüpleri bağlayamaz emrini attı. Platini ile görüştü, büyük kulisler yaptı, Şenes'i devreye soktu, bi dönem herkesten çok şikenin şeytan avukatı Rıdvan ve ekibine özel randevular verdi. Tüm bunlar sonucunda Şikebahçe'yi de kurtardı. Şikebahçe'yi küme düşmekten kurtardı. Aziz'i de 90 yıllardan kurtardı. Şikeyi bu ülkede meşru kıldırttı. Şimdi herkesin gördüğü ortada böyle gerçekler varken sen ne saçmalıyorsun ? Hangi yüzle ? Seni ben Trabzonspor'lu olarak bile görmüyorum. Diğer partiler en fazla Gül'den dönen kanuna evet demişlerdir. Başka birşey yapacak güçleri yok. Tek adamlık tek güç var bu ülkede. Diğerleri bu kadarına sebep olamaz. O kadar güçleri yok. Yanlış anlaşılmasın o konuda o partilerde büyük yanlışın içinde oldular. Ama olayı bitiren Tayyip. O yüzden bırak bu işleri.
YANLIS YAPDILAR HEPISI. Kimse burda herhangi birini korumasin.
UMARIM TÜM HESAPLARI TERS TEPER ve hepisi OY kaybeder cunkü onlar icin en önemli sey OY OY OY.
onuda onlara verirseniz cok büyük isi yapmis olursunuz. Ben bu son iki yil icinde TANSIYON HASTASI oldum. Simdi bunun suclusu kim ? Yetmezmis gibi oymu verecegim herhangi birine ?
Topluca bir yol izlenmeli burda. Dün okudugum Sadri Sener secilsin hep birldikde gibi fikir hosuma gitti, ne kadar mümkün olur olmaz bilmiyorum."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim ne alakası var...bu başlık hala varsa sebebi şu anki iktidardır...şikecileri destekleyip kupamızı vermeyen kim..ülkenin başbakanı.tabiki sorumlu iktidar...benim hangi partiye sempati duyduğumdan sana ne..merak etme biz hiç kimsenin yaptığını unutmadık..sadece şunu dersen katılırım..hepsi aynı...evet aynı..ama bu yapılan hırsızlığın ev sahiplerinin iktidar olduğu gerçeğini değiştirmez.....mesela ben mhp ye oy vermiş biri olarak..mhp nin trabzon gibi milliyetçi insanların olduğu bir yeri kadıköy travestilerine ezdirmesini asla affetmeyeceğim...asla..Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum ama eksik, bu süreçte akpden daha fazla çalışan iki parti daha var. biri chp diğeri mhp.. senin cümleni şöyle toparlayalım AKP,CHP ve MHP sempatizanı bir Trabzonspor lu gönülden Trabzonspor lu değildir. Sırf memleketi trabzon diye Trabzonsporludur. Akp nin iktidarda olması diğer iki partinin bu süreçte masum olduğunu göstermez.Tam aksine sürece o kadar çok müdahil oldularki akp nin elini çok rahatlattılar. Kılıçdaroğlunun azizciğine İstanbul belediye başkan adaylığı bile teklif ettği iddia edilmişken kalkıp sadece akp demek şark kurnazlığından başka birşey değildir.Mhp aydın miletvekilinin şike yasasının değiştirilmesi için ilk teklifi veren kişi olduğunu görmezden gelip, şikecilerin mecliste yaptıkları konuşmalara kulak tıkamak şark kurnazlığıdır.
Her kim Akp de CHP de MHP de şikecidir diyosa gerçek TRABZONSPOR lu o dur. Her kim sadece AKP şikecidir diyosa işte ondan korkarım ben arkadaş..O Futbol münafığıdır..
Bu seçimde bu 3 kızkardeşe oy değil günah vermem. Oyumu boşta atmam.Küçük partilerden birini seçip atacağım oyumu.En son MuratJ tarafından düzenlendi; 16.10.2012, 00:37.
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediklerin doğru. Ama bu dediklerin onların akpden daha fazla çalıştığını göstermiyor. Bende bu görüşe katılmıyorum işte bu 3 parti sözleriyle hükümetin, başbakanın bu şikecileri aklama olayında ki rolü aklısıra küçümsenmeye çalışılıyor. Öyle değil işte dediklerin hepsi doğru ama. Başbakanın fikri isteği icraata dökmek istedikleri bunlar olmasa diğer şikeci olan partiler hiçbirşey yapamayacaklardı. O güç onlarda yoktu. Benim dediğim bu. Evet 3 partide şikecilerden olmuştur bu savaşta. Ama kimse diğer ikisini başbakan kadar etkin gösterip başbakanın bu süreçte oynadığı rolü kimse küçümsemeye kalkışmasın. O istedi ve oldu. Diğerleri onun gücüyle ortaya çıkarttıklarına destek oldu elinden geldiklerince.
1-AKP=fenerbahçe namı diyar Şikebahçe
2-CHP=Şikebahçenin kardeşi Beşiktaş
3-MHP=Kalleş Galatasaray
ben böyle kodladım siz belki 2 ile 3 ün yerini değiştirirsiniz ama sanırım kimse 1 numarayı değiştirmez. Yani Sadece AKP sadece şikebahçe düşmandır demek, 2 ve 3 numarayı azımsamak İstanbul takımı tutmakla aynıdır. İstanbul takımını tutmuyosan bu 3 şikeciye oy vermeyeceksin aga..bu kadar basit..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1995'de, Ahmet ÇAKAR GS-TS maçında bizi biçmişti, binlerce insan yürümüştü.
Cengiz'in net bir penaltısı ve Soner'in net bir faülünü vermemiş.
Maç 2-1 Galatasaray galibiyetiyle bitmiş.
Bu maça çıkmadan önce Trabzonspor'un 30
Galatasaray'ın 33 puanı varmış.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki azizle hatıra resmi çektiren kim? sadece akp'yi suçlamak diğerlerini aklamak anlamına gelir ve samimiyetten oldukça uzak bir davranış olurEn son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 16.10.2012, 01:01.
Yorum
-
İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim ne alakası var...bu başlık hala varsa sebebi şu anki iktidardır...şikecileri destekleyip kupamızı vermeyen kim..ülkenin başbakanı.tabiki sorumlu iktidar...benim hangi partiye sempati duyduğumdan sana ne..merak etme biz hiç kimsenin yaptığını unutmadık..sadece şunu dersen katılırım..hepsi aynı...evet aynı..ama bu yapılan hırsızlığın ev sahiplerinin iktidar olduğu gerçeğini değiştirmez.....mesela ben mhp ye oy vermiş biri olarak..mhp nin trabzon gibi milliyetçi insanların olduğu bir yeri kadıköy travestilerine ezdirmesini asla affetmeyeceğim...asla..
Volkan Canalioglu evet oyu da vermedi ama oylamaya da katilmadi yani gidip te hayir oyu verme cesaretini gösteremedi....
peki merak ettigim su, eger Canalioglu red oyu verseydi ne olurdu?? ne mi olurdu burada herkes saksakçilik yapardi Volkan baba adamsin vaayy yürüü kim tutar seni gibisinden degil mi(dogrusu da bu ama iste neden kisiye göre degisiyor bu, merak ettigim bu) ama bunu soldan degil de sagdan yani Mhp'den biri yapinca, çikip da 2 3 kisi hariç kimse Helal olsun Koray Aydin duygularimiza tercüman oldun demedi demiyor diyemiyorrrr.....
Canalioglu ve Aydin, biri oylamaya katilmadi digeri gidip red oyu verdi, buna ragmen ikisi sanki ayni seyi yapmis gibi muamele gördü, güya oylamaya katilmamasi da hayir oyu vermesiyle es degermis gibi peeehhhh
ben bu olaylardan sonra nasil güveneyim taraftara? nasil inanayim tarafsizligina ???
merak etmesin kimse, ben de genel baskan Bahçeli'nin sikebahçe camiasina yaptigi yalakaliklari sarf ettigi sözleri unutmadim unutmuyorum unutmayacagim, büyük fb demeler fbyi yipratmaya çalisiyorlar demeler bunlari unutmadim merak etmesin kimse, ama akp'nin yaptiklarini gizlemeye çalisan ve ustaca "sadece akp degil digerlerini de elestirelim 3ü de ayni" diyen kisilerin aslinda ne demek istediklerini biliyor ve yemezleeerrr diyorum
demek istedikleri, hiç birine oy vermeyin, 3ü de ayni, tepki vercekseniz hepisine verin; ama su durumda bu tarz "tepki" akp'nin isine yaramiyor mu ?? yariyor, onun için kimse kimseyi çaktirmadan kandirmaya çalismasin yutturmaya çalismasin ben yemem yemek isteyen yesin afiyet olsun
sunu da belirteyim, Bahçeli belki fb avukatligini yapti bir süre ancaakk, azize serefsizi ile bu süreçte yan yana gelmeyen parti baskanidir
bosbakani biliyoruz, Kiliçdaroglu da sadece fb degil daha da ileri giderek azize yalakaligina soyunmustur, yan yana gelmistir onu davet etmistir forma hediye etmistir, bosbakanin izinden gitmistir
bunlari göz ardi etmeyin, egri oturun dogru konusun
Canalioglu büyük firsat tepti, red oyu kullansaydi kahraman ilan edilirdi, çünkü onun partisi Mhp degil, Chpsokakta Trabzon'da adam çevirsen kim yasaya red oyu verdi diye sorsan kimse Koray Aydin demez bilmez, çogu Canalioglu'nun oylamaya katilmamasini "red oyu verdi" diye sanar öyle bilir....
böyle haksizligin ameka spor gazetesiiiiiEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 16.10.2012, 03:33.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
ayrica, Trabzonspor formalilari "miting" alanina almayan, polisleri onlara karsi görevlendiren, Trabzonspor formasini degil de kendi yaptirttigi mavi akp tisortleri görmek isteyen zihniyetten bahsediyoruz degil miiii ?? bu zihniyetten ne bekliyoruz ki ?
ölen teroriste aglamayan insan degil diyen yavsaklari barindiran zihniyetten bahsediyoruz, öyle yavsaklarin yakinini öldürüp intihar edip o yavsaklarin pesimden aglamasini istiyorum, bebek katillerine aglamaya insan degil demek isteyen seref yoksunu benim de yakinini öldürüp katil olmama aglasin aglamazsa insan olmadigini hayvan oglu hayvan oldugunu anirsin bagirsin tüm Dünya duysun............
çok fena doluyum, o pust su an yanimda olsa uuyhhhhh linç ederdim onu liiinnnçççççTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum