Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    CAS'a başvuru yapsaydık bu hamle her platformda açıklanırdı. CAS ve AİHM için Yargıtay kararı bekleniyor...
    baskan ahıme bavurduk demıyormuydu bugunde yalanlıyor hala daha basvurulmamıs ne yapmaya calısıyor bızım yonetım anlamadım ortakmı hareket edıyor tff yle..

Yorum

• Bu ülkede itibarlı olmak için şerefsizlik mi yapmalı,TRT haber'de Nihat Özdemir denen şikeci kulüp yönetcisi konuk edilmiş yemek programına,defne diye bir kadın çıkarmış,şike sorununu yeni federasyon çok güzel çözmüş,sorun kalmamış diyor, her geçen gün şu ülkeden soğuyorum.
      Bu ülkede cesarete ve cesur insanlara bolca ihtiyaç var,çünkü adalet yok.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• KAPATIN BU BAŞLIğı...
        moral bozuyor artık
        iş işten geçti.
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• yönetimde belge göstersin basvuru yapildigina dair. bos laflara alistik nede olsa.

Yorum

• DEĞERLİ FORUM YÖNETİCİLERİ KARDEŞLERİM ..

Bu forumda partizanlık yapan , gözü kör , CAZ yapan bazı taraftarlarımız var.Lütfen bu kişilerin yazılarını silin ..

Partizanlık yapan arkadaşlar, bize hikaye okumayın ,,

DELİKANLI GİBİ TRABZONSPORUN HAKKI YENMİŞTİR DİYEBİLDİMİ HİÇBİRİ ??

yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

NEDEN ?? ÇÜNKÜ FENEVİN TARAFTARI FAZLA

SİYASETÇİNİN OYU GİDER ,
            ZENGİNİN PARASI GİDER,

ALEM BİZLE DALGA GEÇİYOR , HAKKIMIZ GASP EDİLİYOR ,

SİZ HALA CAZ YAPMANIN PEŞİNDESİNİZ..

BIRAKIN BU İŞLERİ..
            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              KAPATIN BU BAŞLIğı...
              moral bozuyor artık
              iş işten geçti.
              Moralini bozuyorsa, başlığa girmezsin olur biter.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Asıl"moral bozuyor" diyenler moral bozuyor.Neden mücadeleden bu denli müzdarip oluyorsunuz bir türlü anlamıyorum.Eğer siz ümidinizi yitirmişseniz ümitli olupta mücadele etmek isteyenlerin yoluna neden taş koymaya çalışıyorsunuz.Yolumuzdan çekilin.Umutsuzluğunuzla başbaşa kalın.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

KAPATIN BU BAŞLIğı...
                  moral bozuyor artık
                  iş işten geçti.
                  Armağan sabredeceğiz kardeşim.

Yorum

• Necmettin abi saygılar
                    15 ay oldu ne gibi bir somut adım atıldı
                    Neyse abi size de umutlu yolculuğunuzda başarılar.
                    Senin klübün bile somut adım atmıyor.
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

Necmettin abi saygılar
                      15 ay oldu ne gibi bir somut adım atıldı
                      Neyse abi size de umutlu yolculuğunuzda başarılar.
                      Senin klübün bile somut adım atmıyor.
                      yapılacak somut adım belli kardesım .

BU LİGTEN ÇEKİLECEKSİN..

HAKKI GASP EDİLEN , ALENİ DALGA GEÇİLEN BİR TAKIM OLACAĞIMIZA

Onurum için kendi fişimi çekerim daha iyi. ,

BENIM İÇİN HALA BU LİGTE OYNAMAK DEMEK , BU AĞALARIN ELİNİ ÖPTEK DEMEKTİR.
                      En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 16.09.2012, 13:21.

Yorum

• hala anlamayanlar var, ligden cekilmek bos laf, ligden cekilemezsin anlayin artik bunu

Yorum

• İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yapılacak somut adım belli kardesım .

BU LİGTEN ÇEKİLECEKSİN..

HAKKI GASP EDİLEN , ALENİ DALGA GEÇİLEN BİR TAKIM OLACAĞIMIZA

Onurum için kendi fişimi çekerim daha iyi. ,

BENIM İÇİN HALA BU LİGTE OYNAMAK DEMEK , BU AĞALARIN ELİNİ ÖPTEK DEMEKTİR.
                          lıgden cekılmeye gerek yoktu cıkmazdın uefa kupası macına sankı uefa kupasını alacaktı bu kadro.. boktan vıdeotana hem elenmezdın hemde butun dunyaya uefanın karar almamasını prostesto ederek kupalara katılmayan takım olarak adını duyururdun uefayıda koseye sıkıstırırdın ama nerde o basıret..

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hala anlamayanlar var, ligden cekilmek bos laf, ligden cekilemezsin anlayin artik bunu
                            Şimdi sen hakkımız gasp edilirse bu ligte oynamaya devammı etmeliyiz diyorsun , öylemi ??

Kusura bakma ama ben TRABZONSPORU istanbul takımlarına kafa tutsun diye seviyorum ve tutuyorum kardeşim

İddia ediyorum , bu süreç Trabzonspor tarihi için bir dönüm noktasıdır.

96'da kupa elimizden alındı 20 yıl geriye gittik..Bu ciddi bir örnek , zaten maddi anlamda bu takımlarla zor mücadele ediyoruz.

Birde buna her şey ortada iken hakkımız yenmesi ( hemde aleni dalga geçilerek ) eklenirse çok fena dağılırız.

HAL BÖYLE İKEN BİZDE BU LİGTE OYNAYAMAYA DEVAM EDECEĞİZ ÖYLEMİ ?? ,

Eğer böyle bir şey olursa , benim için TRABZONSPOR'UN MİSYONU BİTMİŞ demektir.

İSTANBUL TAKIMLARINA BİAT ETMEMİZ TESCİLENMİŞ DEMEKTİR.

Kastettiğim buydu kardeşim.
                            En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 16.09.2012, 13:32.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hala anlamayanlar var, ligden cekilmek bos laf, ligden cekilemezsin anlayin artik bunu
                              ligden çekilmek değil de şu karıköydeki maçlara çıkmama kararı süper olur.

Trabzondakilere çıklaım vurup kırarız
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi sen hakkımız gasp edilirse bu ligte oynamaya devammı etmeliyiz diyorsun , öylemi ??

Kusura bakma ama ben TRABZONSPORU istanbul takımlarına kafa tutsun diye seviyorum ve tutuyorum kardeşim

İddia ediyorum , bu süreç Trabzonspor tarihi için bir dönüm noktasıdır.

96'da kupa elimizden alındı 20 yıl geriye gittik..Bu ciddi bir örnek , zaten maddi anlamda bu takımlarla zor mücadele ediyoruz.

Birde buna her şey ortada iken hakkımız yenmesi ( hemde aleni dalga geçilerek ) eklenirse çok fena dağılırız.

HAL BÖYLE İKEN BİZDE BU LİGTE OYNAYAMAYA DEVAM EDECEĞİZ ÖYLEMİ ?? ,

Eğer böyle bir şey olursa , benim için TRABZONSPOR'UN MİSYONU BİTMİŞ demektir.

İSTANBUL TAKIMLARINA BİAT ETMEMİZ TESCİLENMİŞ DEMEKTİR.

Kastettiğim buydu kardeşim.
                                hadi diyelim ligden cekildik. sonrasi ne olacak? borsada hissesi olanlara karsi nasil bir yol cizeceksin?
                                ligden cekilmek basit bir sey degil

Yorum

Yükleniyor...
                                X