Burada parti kavgasini yapanlardan tiksiniyorum. Lütfen forumdan uzaklaşin. Bu forumda tek büyük tek doğru TRABZONSPOR dur. Pis amellerinize alet etmeyin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
kimsenin başbakanı savunduğunu görmedim.dürüst olun da desteklediğiniz siyasi partileri de eleştirin.dürüstük erdemdir,Trabzonsporu kullanarak siyaset yapıp da kendi görüşünüzden siyasi partilerinizi kayırmayın.bana göre hepsi aynı ve hiçbirine bu sebepten oy atmayacağım.dürüst olan aynısını yapar ama aranızdan buna cesaret edebilecekleriniz çok az maalesef.varsa yoksa mhp,chp sizler için
Yorum
-
Ben Trabzonspor tarafındayım. Fakat atıp tutmakla olmuyor. Aklı ön plana alıp hareket etmemiz lazımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimsenin başbakanı savunduğunu görmedim.dürüst olun da desteklediğiniz siyasi partileri de eleştirin.dürüstük erdemdir,Trabzonsporu kullanarak siyaset yapıp da kendi görüşünüzden siyasi partilerinizi kayırmayın.bana göre hepsi aynı ve hiçbirine bu sebepten oy atmayacağım.dürüst olan aynısını yapar ama aranızdan buna cesaret edebilecekleriniz çok az maalesef.varsa yoksa mhp,chp sizler içinMessi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebıdı bıdı yapmayın.mhp ve chp'ninde fenerbahçe avukatlığı yaptığını iyi biliyor herkesDinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebıdı bıdı yapmayın.mhp ve chp'ninde fenerbahçe avukatlığı yaptığını iyi biliyor herkes
Siyaset genel olarak omurgasız bir kurumdur. Tüm siyasilerin şike konusundaki elbirliğini inkar etmek mümkün değil. Fakat RTE'nin tek bir talimatıyla kupamızı alamadığımızı, hele ki onun herşeye muktedir gücünü bildiğimiz halde inkar etmek de iktidar yalakalığından başka birşey değildir.
Gün gelecek sizin de devriniz geçecek Ha-kan efendi, Allah ömür verirse göreceğiz o günleri..Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
şu anda bütün siyasi partiler feneri kollama peşinde ama bazı arkadaşlarımızta hala kendi siyasi partilerini koruma peşindeler ve Trabzonspor yoluylada siyaset yapıyorlar. Daha öncede defalarca kere söyledim benim için partilerin tamamı bitmiştir. Bu süreç hepsinin ne mal olduğunu gösterdi.Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAA : "Bana UEFA’da “Fenerbahçe’yi düşür” dediler. Ama ben düşürmeyeceğimi söyledim
!!
bu itirafları en iyi şekilde kullanmalıyız. daha öncede yazdıgım gibi yönetimden ve kulüp avukatlarından oluşan bir ekip bütün bunları toplayıp sadece bu işle ugraşmalılar. uefa nın kapısında yatmalılar gerekirse. birde taraftarın uefa önünde eylem yapması tff uefa ve özellikle şenesi protosto etmeleri gerek2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAA : "Bana UEFA’da “Fenerbahçe’yi düşür” dediler. Ama ben düşürmeyeceğimi söyledim
!!
Dökülün, dökülün, daha ne pislikler çıkacak bakalım halının altından.
ŞİKE ÜSTÜNE ŞİKE.
ŞİKE ŞİKE ŞAMPİYON ŞİKEBAHÇE.
ŞEREFİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
baslarım sımdı akp nızınde chp nızınde mhp nıznde hala daha akıllanmadınız dımı sandığa gıdıp pasa pasa oyda vercek olanlar gıdın bu forumdan hangı yuzle sıyaset konusuyorsunuz bu forumda hala..basbakan onderlığınde dığer partılerde oy kayabetceklerını dusunerek bu surecı ortbas ettıler hala neyı tartısıyorsunuz bu ısın bas mımarı akp ve rte dır dığer partılerde onun yolundan gıtmıslerdır akp bu ıse karsı dursaydı zaten dığer partıler evet dese bıle kanun değısmez bu ıs kapanmazdı..secımlerı boykot edın sandığa gıtceksenızde oyunuzu trabzonspor yazarak atın sandığa butun turkıyeye ders olsun ama nerde bızde o ırade hala daha utanmadan sıke forumunda bıle akp chp yok bılmem ne kavgası yapan yuzsuzler varken bu ıs hayal..mustahak bıze bu yapılanlar su tartısmaları gordukce..
Yorum
Yorum