Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• süreç boyunca şikebahçelilerde uefaya mailler atıyormuş. ne yazıyolardı hakkaten merak ediyorum ezikleri
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• YIL 2010

Miroslav Stoch:'' Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için Fenerbahçe'yi seçtim''

2010/11 Sezonu şikebahçe elemeleri geçemedi.
        2011/12 Sezonu şikebahçe Avrupa'dan men edildi/kovuldu/sittir edildi/dötüne tekme
        2012/13 Sezonu şikebahçe elemeleri geçemedi

paylaşılmışmıydı
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          YIL 2010

Miroslav Stoch:'' Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için Fenerbahçe'yi seçtim''

2010/11 Sezonu şikebahçe elemeleri geçemedi.
          2011/12 Sezonu şikebahçe Avrupa'dan men edildi/kovuldu/sittir edildi/dötüne tekme
          2012/13 Sezonu şikebahçe elemeleri geçemedi

paylaşılmışmıydı
          bu cok guzelmis yaa

Yorum

• Hakem maçta ince ince kıydı Fener'i bence Uefa'nın istediği oldu..

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öncelikle yazdiklariniz icin tesekkürler. Sizin bilgi aktarimlarinizi bekliyorduk bizde.

O hukuki tartismaya girmek istemiyorum. Iki tarafinda iyi niyetli olduklarina ve adaletli davranmaya calistiklarina inaniyorum.

Iki yetiskin gibi konusarak halledilmesi en dogrusu olurdu. Simdi biri camiaya küstü, digeri istifa etti.

Ordan da sizden alintiladigim bir noktaya deginmek istiyorum. Maalesef yazdiklariniza tamamiyle katiliyorum. Keske sizde Twitter'de degilde burda zaman gecirseniz ki ordaki mecra kontrol altina alinamiyor. Yeni dünyanin dedikodu yapma ortami oralar oldu ve 1 getirisi varsa 10 götürüsü oluyor.

....
              Son dönemlerde mümkün olan her mecrada bulunarak daha fazla Trabzonsporlu'ya ulaşmak gibi bir hedefimiz vardı; ancak acı olanı, çok sonra katıldığım sosyal medyada gördüm. Aslında kurulan küçücük bir dünyayı tüm dünya zannetme...

Evet, bmn foruma her girişimde kendimi evime gelmiş gibi hissediyorum. Bunun sebebi ise temelde belirli bir disiplin ve samimiyet olması. Benim için durum böyle. Herkesin aynı şekilde hissetmesi elbette ki mümkün olmayabilir.

Kendi adıma söyleyeyim ki, toplamda incir çekirdeğini doldurmayacak kadar işlerin tüm dünya işi zannedildiğini görünce, ben de yıldığımı söylemeliyim.

Internete zaten dilediğimce vakit ayıramıyorum iş - güç nedeniyle. Bundan sonrasında daha fazlasını burada, geçireceğim. Zira her iki günden birinde patlak veren "kim daha büyük Trabzonsporlu", "kim hain" tartışmaları beni yordu.

Aslına bakarsanız, facebook güncel olunca forumun kalitesi arttı. İnsanlar burada söyleyemediklerini oralarda dile getirebilince, burası daha konsantre bir Trabzonspor forumu oldu. Ardından twitter çıkınca, bu da facebook'u disipline soktu. Yakında, eminim ki bir başka sosyal platform gelecek ve o da egoyu çok daha fazla şişirecek hamleler yapacak ve twitter'ı disipline edecek.

Sosyal medya gerçeğini yadsımıyorum ama bizim derdimiz kendimizi ifade etmekten çok, bir şeyler yapabilmek. Onun yolu da bireysellikten sıyrılıp takım oyunu oynayabilmek.

İşte bu nedenle bu evimi çok seviyor, önemsiyorum.

Eleştirinizde haklısınız.
              Trabzonsporlu olmak...
              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakem maçta ince ince kıydı Fener'i bence Uefa'nın istediği oldu..
                Aynı fikirdeyim tüm faullerde takdir hakkı Spartak'tan yanaydı.. Hele 10. Dakikada Ofsayt diye kestiği pozisyonu %99 Sow gol yapardı...
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• hakem şikecileri kıymak isteseydi top-uzu atardı oyundan ama yine de spartak lehine kararları oldu

ya da biz alışmışız her düdüğün bu itler lehine çalınmasına öyle görünüyor
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Umutsuz olmak için tüm şartlar mevcut Trabzonspor adına...

Siyasetin ve hiç kimselere kolay kolay nasip olmayacak bir güçle iktidarda olanların hem umrunda değilsiniz, hem de tüm hayat damarlarınızı kesmelerine rağmen halen daha en büyük destekçi şehirlerinden birisiniz.

Becerikli bir camia değilsiniz. Becerikli adamları da zaman içerisinde Trabzonspor'dan soğutmuş, kaçırmışsınız.

Milletimiz hak - hukuk arayışında olmadığı ve kendine dokunmayan yılanın uzun ömrüne duacı olduğu için, adalet savaşında dış destek de bulamıyorsunuz.

Kendi içinizde bile belirgin bir birlikteliğiniz ve aynı hedefe yürüme alışkanlığınız yok.

Zaten legal haldeyken bile dengesiz olan futbol yapısının düzeltilmesi gerekirken, terazinin diğer kefesine siyaset, medya, vs. oturmuş durumda.

Ülkede ne kadar liyakat sorunlu adam varsa hepsi görev başlarında...

Tüm bunlar bizi umutsuz kılan gerçekler.

Ama bir de kusursuz bir mahkeme kararı, ortaya sayfa sayfa dökülmüş deliller, haklılığımızı belgeleyen gerçekler var.

İşte bu nedenle, bu sene ya da 5 sene sonra bu mücadele sonuç verecek. Ölmez de, o günleri görenlerden olursak, 22 Mayıs 2011'de sevineceğim kadar sevineceğim.

Önümüzü göremiyoruz. İlk aşamada UEFA Disiplin Komitesi'nin kararı, ardından Yargıtay, vs. Bu silsile içinde bir yerde bu zincir kırılacak.

Eminim ki kırılacak.

Evet, umutsuz olmak için sebep çok ama umutlu olmak için de sebebimiz var. Hatta bazı günler iyimser düşündüğümde, bu pisliklerin temizlenmesi ile birlikte Türkiye'deki en büyük ahlak temzliği hareketlerinden birinin başlangıcı da bu dava olacak gibi geliyor bana.

Umarım haklı çıkarım.
                    Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver

YUSUF REHA ALP'IN SİVAS-FB MAÇINDA ŞİKE YOKTUR DİYE İMZA ATTIĞINI BİLİYOR MUSUNUZ?

paylaşıldımı bilmiyorum 1 saat önceki tweettırı

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        süper hocam

Yorum

• Rica ediyorum arkadaşlar, artık bu hiç bir işimize yaramayan, bizi daha da manik depresif hale getiren, paranoyaklaştıran mesajları burada paylaşmayalım.

İki gece önce ortaya çıkan sorun gittikçe kurumsal olmaktan çıkıp kişisel oldu. Beni, hele ki bu davada kişisel kavgalar hiç ilgilendirmiyor.

Dikkatimizi dağıtmalarına müsade etmeyelim.
                          Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rica ediyorum arkadaşlar, artık bu hiç bir işimize yaramayan, bizi daha da manik depresif hale getiren, paranoyaklaştıran mesajları burada paylaşmayalım.

İki gece önce ortaya çıkan sorun gittikçe kurumsal olmaktan çıkıp kişisel oldu. Beni, hele ki bu davada kişisel kavgalar hiç ilgilendirmiyor.

Dikkatimizi dağıtmalarına müsade etmeyelim.
                            ama bi taraf haklı renkdaş ki bana atilla haklı ve dogru söylüyor gibi geliyor

Yorum

• fenerin şampiyonlar liginden elenmesi uefanın ekmeğine yağ sürdü. daha da umursamazlar bizi. karar marar da almazlar. kaldık mı tek başımıza hadi geçmiş olsun.

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ama bi taraf haklı renkdaş ki bana atilla haklı ve dogru söylüyor gibi geliyor
                                Atilla Bey'in haklı olduğu yerleri ben de teslim ediyorum ama bu kavga bize bir şey kazandırmıyor. Ben Trabzonspor kazansın istiyorum, bizler kazanalım istiyorum.

Bunlar sadece bize vakit kaybı.
                                Trabzonsporlu olmak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X