Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Resmi siteye onu yazmamanın nasıl bir cezası olabilir ? Bence cezası falan yoktur. Federasyona ne yani.

Zamanında Federasyon, resmi sitesinde kurtuluş savaşı yıllarında insanların "Yaşa Fenerbahçe, Yaşa Türkiye" diye tezahürat ettiğini yazıp palavra atanlara bir şey demiş mi ? (Henüz Cumhuriyet ilan edilmemişken yaşa Türkiye ?)

Ceza gelecekse de böyle gelsin. Yarım trilyondan fazla para akıtmışsın kulübede altyapıdan adam yoktu diye, çok mu ?

**

Mesela Trabzonspor yönetimi bugün kupa gelsin diye ne yaptı ?

Ben hiçbir çalışma göremiyorum.
    Ben şu an Datça'dayım, bugün burada bir çalışma gördüm, yolun kenarında bir iş makinesi çalışıyordu. Ama bu çalışmayı Trabzonspor yönetimi mi yapıyordu, kupa gelsin diye mi yapıyordu bilmiyorum. İş makinesinin yanında Mitsubishi yazıyordu.
    En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 05.09.2012, 18:17.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• @Hazar

Bin senedir yasadiginiz topraklara Türkiye diye hitap ederler. Cumhuriyet bir rejim seklidir. Onun ile ne alakasi var?

SIZCE cezasi yoktur? Neye dayandirarak söylediniz bunu?

TFF lig sampiyonunu tescil eder. Elbette ki bir cezasi var. Resmi sitenizde resmi bir sekilde tescil edilmemis bir sampiyonlugunuzu belirtmeniz tabi ki bir cezaya tabii tutulmasini gerektirir.

Ama bu bizi durdurabilir mi? Hayir. Peki neden yapmiyoruz? Cünki zamani degil.

Önce resmi yollardan tümünü tüketmek üzere hakli bir sekilde sampiyonlugumuzun tescili icin ugrasmaliyiz. Her yol bittikten sonra, en son yapacagimiz sey bu 7. sampiyonluk meselesini dile getirmektir. Anit mi yaptiriyoruz, heykel mi, müzeye bir sembolik kupa mi, vs. o zaman düsünürüz. En son sirada olan seyi ilk basta yapmak pek saglikli degil.

Hakliyken su an neden haksiz duruma düselim?
      En son cerasus tarafından düzenlendi; 05.09.2012, 18:22.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resmi siteye onu yazmamanın nasıl bir cezası olabilir ? Bence cezası falan yoktur. Federasyona ne yani.
        MADDE 38 – SPORTMENLİĞE AYKIRI AÇIKLAMALAR
        (1) Basın ve yayın organlarına sportmenliğe, spor ahlakına veya fair-play anlayışına aykırı açıklamalarda bulunan; açıklamaları ile TFF’nin saygınlığını zedeleyen, futbolun değerini düşüren, sporda şiddet veya düzensizliği teşvik eden, taraftar eylemlerine sebebiyet verebilecek mahiyette beyanlarda bulunan, spor müsabakalarının taraflarını, müsabakalardaki görevlileri, spor kulübü veya federasyon yöneticilerini rencide edecek ya da bu kişilere husumet duyulmasına neden olabilecek şekilde açıklamada bulunan
        (b) Kulüplerin yöneticilerine 21 ila 45 gün hak mahrumiyeti cezası ve Süper Lig kulübü yöneticileri için 15.000.-TL’den 75.000.-TL’ye kadar,
        (3) 1. fıkrada belirtilen eylemlerin kulüplerin basın yayın organları (özellikle resmi internet siteleri ve kulüp televizyonları) aracılığı ile herhangi bir isim belirtilmeksizin veya yönetim kurulu tabiri kullanılarak gerçekleştirilmesi halinde kulüplere Süper Lig için 50.000.-TL’den 150.000.-TL’ye kadar ceza verilir.
        TFF'nin saygınlığını zedelediğimiz için bu maddeye bir güzel sokarlar...

MADDE 47 – TALİMATLARA AYKIRI HAREKET
        (1) Futbol ile ilgili mevzuat hükümlerini, TFF düzenlemelerini, futbol oyun kurallarını ihlal eden kişi veya kulüpler, bu hususta ayrı ceza hükmü bulunmadığı takdirde bu talimatta belirlenen disiplin cezaları ile cezalandırılır.
        Ayrıca buradan da belki ilave ceza verilebilir...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TFF'nin saygınlığını zedelediğimiz için bu maddeye bir güzel sokarlar...

Ayrıca buradan da belki ilave ceza verilebilir...
          Bayılıyorum böyle hiç kısır tartışmalara girmeden "buyur kardeşim" diye verilen cevaplara ve bu cevapları veren üyelere. Ellerine sağlık.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Günahları ve günahkarları unutmayalım, hafıza tazelemekte fayda var.

Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• hadi bakalım. biraz daha sabredersek bu başlık sayfandan silinecek... 2. sayfada yer bulur artık kendine. fruma girer girmez direk bu başlığı aradım ve sondan 2. sırada buldum...oysa ilk sırada her zamanki gibi transfer başlığı vardı. birde yönetime salıyoruz neden işe yaramaz oyuncular alınıyor diye. işte bu yüzden. sırf taraftar istiyor diye transferyaparsan böyle olur...

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hadi bakalım. biraz daha sabredersek bu başlık sayfandan silinecek... 2. sayfada yer bulur artık kendine. fruma girer girmez direk bu başlığı aradım ve sondan 2. sırada buldum...oysa ilk sırada her zamanki gibi transfer başlığı vardı. birde yönetime salıyoruz neden işe yaramaz oyuncular alınıyor diye. işte bu yüzden. sırf taraftar istiyor diye transferyaparsan böyle olur...
                benim yer imleri çubuğumda sabit durduğu için sıkıntım yok tek tuşla hemen buraya giriyorum
                Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• bu sayfa ben internete girdigim surece hep ilk sayfada olacak... Olen birini cenazeden sonra hatirlamayanlardan olmamak lazim.

Ts ye yapilan haksizligin sayfasi bu. 10 yil gecse ve bu kupa genede verilmese bu sayfa hep onde olmali.
                  Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                  Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                  Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu sayfa ben internete girdigim surece hep ilk sayfada olacak... Olen birini cenazeden sonra hatirlamayanlardan olmamak lazim.

Ts ye yapilan haksizligin sayfasi bu. 10 yil gecse ve bu kupa genede verilmese bu sayfa hep onde olmali.
                    Tamamen katiliyorum.
                    Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• UEFA, UEFA dedik, en büyük kazığı UEFA'dan yedik, olacak iş değil. TFF'ye gönderilen itiraza sonra cevap geldi mi? Ondan sonra mı CAS'a gidilecek?

Ne yapılacaksa bir an önce yeni yönetim seçilmeden önce yapılsın!

Yorum

• Bu konuyu devamlı gündemde tutmalıyız.Herkes unutsa yok saysa bile biz daima gözlerine sokarcasına hatırlatmalıyız rezilliklerini.Şikeciler avrupa maçlarına çıkacağı gün toplu mail organizasyonları yapabiliriz.Aynı şekilde o günlerde twetter gibi sosyal ortamlarda şike ile alakalı gündem oluşturabiliriz.Sokağa çıkmak yürümek bişeyler yapalım dost düşman bilsin davamızdan dönmeyeceğiz.
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• pes etmek yok renktaslar

Yorum

• tahkim neyi bekliyor acaba 1 yil daha mi gecmesi. Adalet mülkün mü temeli yoksa paranin mi. Paran varsa kanunlari kendine göre degistir milletvekili ol suc isle teröristlik yap ceza yeme ama garipim bi paklava caldimi nasil olsa 3 sene yatar lanet olsun diyecem ama suc islemis olacak iceri belki atarlar systeme karsi geliyoruz diye.
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi, bjklısı hepsi benim gibi sizinle de istediğimiz kupa üzerinden dalga geçmeye çalışıyor olabilir.
                              Lütfen sessiz kalmayın, hepsine gerekli cevabı verin.
                              Neler yapabileceğimizi, bu davadan vazgeçmeyeceğimizi, onları en zayıf noktalarından vuracak şekilde söyleyin.
                              Salyalarını etrafa akıtmalarına izin vermeyin...

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @Hazar

Bin senedir yasadiginiz topraklara Türkiye diye hitap ederler. Cumhuriyet bir rejim seklidir. Onun ile ne alakasi var?

SIZCE cezasi yoktur? Neye dayandirarak söylediniz bunu?

TFF lig sampiyonunu tescil eder. Elbette ki bir cezasi var. Resmi sitenizde resmi bir sekilde tescil edilmemis bir sampiyonlugunuzu belirtmeniz tabi ki bir cezaya tabii tutulmasini gerektirir.

Ama bu bizi durdurabilir mi? Hayir. Peki neden yapmiyoruz? Cünki zamani degil.

Önce resmi yollardan tümünü tüketmek üzere hakli bir sekilde sampiyonlugumuzun tescili icin ugrasmaliyiz. Her yol bittikten sonra, en son yapacagimiz sey bu 7. sampiyonluk meselesini dile getirmektir. Anit mi yaptiriyoruz, heykel mi, müzeye bir sembolik kupa mi, vs. o zaman düsünürüz. En son sirada olan seyi ilk basta yapmak pek saglikli degil.

Hakliyken su an neden haksiz duruma düselim?
                                Her şey bittikten sonra bir şeyler yaparak ancak kendimizi avuturuz. Bence şimdiden yapılsın, rahatsızlık çıkarılsın.

O kupa, dava açıp beklemeyle gelmeyecek.

Bu iş UEFA'da kapandı hiç değilse FIFA'nın dikkatini çeksin.

Tarihin en büyük şike davalarından biri belki en büyüğü ama daha herhangi bir büyük gazetede ya da TV'de (yabancı), Trabzonspor başkanının ne söylediği yazılmadı.

Her geçen gün daha fazla soğuyor olay. Farenin üfleyerek kulakları uyuşturduğu gibi, UEFA ve Tayyip'in çevresi -TFF vs- üfledi olaya. Ve biz her geçen gün daha fazla uyuşuyoruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X