Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TRT en büyük şikebahçe yalakası oldu.

Doğru dürüst mahkemenin şike kararlarını bile alt yazı geçmediler.

Çok kızdığımız NTV SPOR bile sıcağı sıcağına verdi.

Alayına isyan
    İnadına Trabzonspor
    adamlardaki tavra bak abi yaa. trabzonlular çok yanlış yapıyor yargı kararı kesinse niye herkes tahliye edildi diyor adam. okay karacan "türkiyenin dört yanından trabzonsporlulardan mesaj alınca şaka sandım araştırdım doğruymuş" diyor. 3 temmuzdan beri mahkeme mahkeme diyip duruyorlardı alın size mahkeme. sabah sabah dinden imandan çıkardılar beni. etik etik diye ölüyordu bu adamlar.
    Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• UEFA yargıya bakmaz federasyona bakar diyenlere:

- Normal şartlarda federasyon fazla ceza verir, mahkeme daha az verir (ya da hiç vermez), kulüpler de mahkemeyi referans gösterir bana ceza verme der.

- UEFA,FIFA o durumda mahkemeye bakmaz evet...

- Bizde tam ters bir durum var, mahkeme ceza verdi federasyon neredeyse hiç vermedi.

Hal böyleyken durum ne olur, yorumu size kalmış...

Velev ki yine federasyonu dikkate aldı diyelim;

- Tahkim kararında bile yönetici ceza alıyor.

UEFA'nın ceza vermemesinin tek mantığı, bir şekilde satın alınmış olmalarıdır. Buna inanıyorsanız eyvallah.Ama başka türlü çıkış mantığı YOK!
      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Bu süreçte yapılan tüm usülsüzlükler muhakkak avukatlarımız tarafından farkedilmiştir.

Onlarla iletişime geçip destek olalım, böylece onlarda bu usülsüzlükler üzerine dava açabilsinler,

aziz bu olayın sadece küçük bir ayağıdır.

Bu sürecin en önemli olayı azizin şike rekoru kırması değil, ülke olarak bu büyüklükte bir olayı ört bas etmeye çalışmamızdır.

Avukatlarımıza Destek !!!
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kupa konusunda CAS a gidemiyoruz..

UEFA ya da FIFA dan birşeyler bekleyeceğiz mecburen.

ya da yeni tff den..
          Torunu TS li olan sayın başbakanımızdan rica edelim de tahkime itiraz için yargı yolunu açan bir anayasal değişiklik yapsın.

Ne var ki, çok mu!

(Gerçi bunu diyene kadar diyelim ki, tüpçüye bir talimat versin, konuyu tekrar ele alsın)
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şike konusunda UEFA'NIN ceza vereceği konusunda hep ümitvardım.Ama gelinen şu süreçte ümidimi yitirmeye başladım.Herhalde UEFA ve FİFAYI da ikna ettiler.Lanet olsun.
            Ya uefa fifa bakkal dükkanımı ki bağlasınlar bunları. Hiç ihtimal dahi vermiyorum buna. Uefa karar vermesi için gerekli belge ve bilgiler (prosedürüne uygun karar vermesi için, mahkemeler yüzünden başı ağırmayacak şekilde) tff tarafından bilerek ve kasti olarak hep geciktirildi, geciktirme sebebide olaki yargı dan onların işine gelecek bir karar çıkabilirdi diye. Ama oda oladı işte. Belgelerde uefa da. Bugün yarın buraların bayram yerine dönmemesi için hiç sebep yok bence. Bu yüzden ümidimizi kaybetmenin bir anlamı yok derim ben.
            TRABZONSPOR

Yorum

• yazamıyorumm

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tff 2010-2011 şampiyonluğumuzu tescil etmez ve kupamız verilmezse

bu ülkede şike şu ankinden daha da artarak devam eder
                Aynen...Ne oynamanın ne de izlemenin bir esprisi kalmaz artık.Tam manasıyla kenar süsü oluruz
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adamlardaki tavra bak abi yaa. trabzonlular çok yanlış yapıyor yargı kararı kesinse niye herkes tahliye edildi diyor adam. okay karacan "türkiyenin dört yanından trabzonsporlulardan mesaj alınca şaka sandım araştırdım doğruymuş" diyor. 3 temmuzdan beri mahkeme mahkeme diyip duruyorlardı alın size mahkeme. sabah sabah dinden imandan çıkardılar beni. etik etik diye ölüyordu bu adamlar.
                  masumiyet karinesini de bir taraflarina soksun pezolar... alayi fason bunlar... tiksinc mahlukatlar... bunlarla ayni havayi soludugum ayni kimligi tasidigim icin utaniyorum... les kargalari... tabi simdi yalakaligin bir bin para azize analari disarda ya
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tahliyenin beraat olmadığını bilmeyecek kadar cahiller galiba..

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kupa konusunda CAS a gidemiyoruz..

UEFA ya da FIFA dan birşeyler bekleyeceğiz mecburen.

ya da yeni tff den..
                      yeni tff derken bildiğiniz birşey mi var?
                      inadına TRABZON
                      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Bir ses kaydı olayı vardı ne oldu o

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yeni tff derken bildiğiniz birşey mi var?
                          Hayır,

Er ya da geç bunlar defolup gidecek..

yerine gelecek tff den bahsettim..

(Gerçi UEFA nın bunları görevden alma ihtimali de yok değil ..)

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Torunu TS li olan sayın başbakanımızdan rica edelim de tahkime itiraz için yargı yolunu açan bir anayasal değişiklik yapsın.

Ne var ki, çok mu!

(Gerçi bunu diyene kadar diyelim ki, tüpçüye bir talimat versin, konuyu tekrar ele alsın)
                            günü gelecek benim torunum onun torununa diyecek ki "senin deden kupamızı çalanları kolladı". bu benim torunum trabzonlu hikayesini" benim dedem de hacıdır" hikayesiyle aynı görüyorum
                            Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Herkes tahkimin karari kesindir degisemez diyor da, neden kimse sormuyor spor programlarinda, tahkimin karari dogru mu ?

Yorum

• ya yazıyormuşum demekki sorun mozilla da

Yorum

Yükleniyor...
                                X