Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayhan Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uefa değilmiydi geçen sene adı şikeyle anılan bir kulübü Ş.ligine alamayız diyen
    Geçen yıl adı şikeyle anılıyordu, şimdi şikeyle bütünleşti
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Kupa gelmez artık. UEFA da FB'ye ceza vermeyecek. Ben pes ettim artık. Şurayı f5 yapmaktan elim nasır tuttu ama tık yok:
      UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. UEFA works to promote, protect and develop European football across its 55 member associations and organises some of the world’s most famous football competitions, including the UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, the UEFA Europa League, UEFA EURO and many more. The site features the latest European football news, goals, an extensive archive of video and stats, as well as insights into how the organisation works, including information on financial fair play, how UEFA supports grassroots football and the UEFA HatTrick funding scheme.

Yorum

• Selam arkadaşlar,

Yazıma başlamadan önce aşağıdaki maddeler, bundan sonraki süreç ne olursa olsun değişmeyecektir.

1-Fenerbahçe Avrupa kupalarında oynayamayacaktır.
        2-FB Ligde ve Avrupa kupalarında ceza alacaktır.
        3-Eskişehir, Sivas, G.Birliği, Beşiktaş, İBB Ligde değişen oranlarda ceza alacaklardır.
        4-Trabzonspor 2010-11 Şamp. Tesc. Yapılacaktır.

Peki, bunlar ne zaman olacak? Biran önce olmak zorunda ve olana kadarda yaptırımlar gelecektir, yani kesin olacakları okudunuz.

Şimdi neler olacak?

UEFA-ÜMM-TFF Bu olacaklar konusunda zaten uzlaşmıştı, yukarıdaki tabloda zaten suçlu ve suçsuzları aynen göstermekte. Bu uzlaşı ortak fayda ve en az zararla ilgilidir.

Bu süreç aşağıda 3 seçenek ile sonuçlanacak

1-Yargı tarafından da verilen kararda görüldüğü gibi 6 Kulüp eksi puanlar alacak. TS Şamp. Tescil edilecek. UEFA Üye ülkeler nabzı kötü gelirse ilave UEFA TFF ye FB’yi Bank Asya’ya düşürülmesini gerçekleştirecek. (Bu nasıl olur demeyin! İtiraz edeceksiniz şu kadar lig düşürülmeli diye ve BJK vs birde bunları kim yapacak? Nasıl yapacak? Sormayın yaşayın.)
        2-UEFA D.K işler bu 3’lünün istediği gibi olmazsa işte felaket! Herkes tahmin edebilir. 1.ci maddedekilere ilaveten FB’yi çok ağır cezalar beklemekte vede diğer yargı tarafından suçlu görülen takımları. FB’nin 3.Lige kadar düşmesine kadar gidiyor.
        3- Bu seçenekte TFF’nin elinde. TFF eğer 2.ci maddeyi yapmak zorunda kalır(UEFA tarafından) ve yapamazsa?

a-Yıldırım Demirören TV’den seslenecek. Ülkemizin başının ağrımaması için bu sene takımlarımızı Avrupa’ya yollamıyoruz yeni bir disiplin soruşturması yapacağız, temizlenip gideceğiz vs.
        b-Yıldırım Demirören İstifa edecek. (UEFA da Tüm takımlarımızı TOPLU MEN edecek, gereken cezaların uygulanmasına kadar.
        c-TFF UEFA ya hayır sahaya yansıyan bir şey yok diyecek. UEFA da TOPLU MEN verip Gereken lig cezalarının sağlanacağı tarihe kadarda geçerli olacak .
        d-UEFA Kendi disiplin soruşturmasını yapacak. Bu da 12 ay sürmeyecek o kadar kısa zamanda bitirecektir ki şaşıracaksınız.

Gelelim asıl konularımıza:

Trabzonspor ve Galatasaray açısından kalan tek risk Toplu Men olup olmayacağı? İşte bunu çok kısa zaman içinde göreceğiz. http://ersingokalioglu.tumblr.com/ deki sitemde bunu ben 1 ay önce yazdım. Olacaktır demiyorum! Olmayacak ta demiyorum. Bunun kararını UEFA D.K kararıyla hep beraber göreceğiz. Benim şahsi temennim TOPLU MEN olmaması ve yaşanan bu süreçten her takımın ve takım taraftarlarının ders almasıdır. Bütün gözlerimiz UEFA da arkadaşlar, üyelerinden fazla bir baskı görmezlerse sorun çıkmayacaktır ve bugüne kadar yaşadığınız UEFA-ÜMM-TFF’ nin en az zararla kurtarma operasyonun stratejileri ortada.

Yazımdan karamsarlığa düşmeyin İnşallah en hayırlısı olur.

Trabzonspor taraftarlarına da şunu söylüyorum içiniz her konuda rahat olsun Şampiyonluğumuz cep te dedim ULTRA GARANTİ dedim….

Merak etmeyin Trabzonspor ‘un hak ettiği ne varsa maddi ve manevi kavuşacaktır. Lütfen şu andan itibaren sağduyulu olalım, sevinelim, kutlayalım ama başkalarının mutsuzluğuna şimdilik te olsa tahrikte bulunmayalım. Yaralıya vurulmaz hesabı. Anlayın işte. Sadri

Başkanımız neden sessiz, Trabzon camiası neden sessiz anladınız mı şimdi? Çünkü Trabzonspor temizdi ve bu süreçte en çok fedakârlığı yapan ve Ülke menfaatini düşünendi ve her defasında sabredin dedi. Bu Zafer’in en büyük mimarı Trabzonspor taraftarlarıdır, sabırlarından dolayı ve medeni tutumlarından dolayı.

Galatasaray’ lı kardeşlerime de buradan selam olsun her ortamda Şampiyonluğu hak ettiğimizi söyleyerek ve şahsıma verdikleri desteklerden dolayı.

Fenerbahçe’yi kurtarma operasyonu değildi! Bu aynı zamanda Ülke Futbolunu kurtarma operasyonudur. Fenerbahçe taraftarına uzun zamandır bunları yazdım ve görüyorum ki belli bir kısmı halen yazdıklarımın aksi olabileceğini düşünmekte ama değil lütfen artık gerçekleri görelim. Bizleri siz düşman ilan ettiniz adeta Trabzonsporluyuz diye? Biz size tuzak mı kurduk? Biz şampiyon olmayalım diye biz mi uğraştık? Sabotaj mı yaptık? İftira mı attık? Biz mi sizi takip’e aldık? Biz mi sizi yakaladık? Biz mi sizi Yargılayıp cezalandırdık? Biz 12 aydır sizler çok daha ağır ceza almayın diye sustuk üstelik Trabzonspor’a iftiralar atmanıza rağmen. Şimdi bizim yerimize geçin ve düşünün.

Ve lütfen şuan söylenen ve anlatılanlar sadece üzgün olan takım taraftarlarını ve size söylediğim tek korktuğum şey (TOPLU MEN) ‘e teselli seçenekleridir. Yargıtay, temyiz’ e gitme, yok Cl ye katılırız vs…vs….
        ÇOK SORULAN SORULARIN KISA CEVAPLARI;

Fenerbahçe’nin CL’ ye gitmesi mümkün değil arkadaşlar.

Trabzonspor’un Şamp. tescili yukarıdaki sürece göre bu hafta yâda ay sonuna olacaktır.

Bu arada yazamadığım ve açıklayamadığım 1-2 şey var bunlar ile ilgili küçükte olsa imalarım olacaktır. 5.ci VİTES yazımın zamanı var arkadaşlar merak etmeyin.

Saygılarımla
        Ersin Gökalioğlu

Güncel61.com
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adali da bu konu hakkinda tüpcüyü hic suclar ifade vermedi ve tüpcü yirtti sanirim. dava bugün
          Adalı kendini suçlamıyor ki, Demirören'i suçlasın
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• muhtemelen uefa şu sıralar fenerasyona kararını düzelt diye telkinde bulunmuştur ve beklemektedir
            ancak bu fenerasyonun herhangi bir değişiklik yapacağını zannetmiyorum
            o yüzden aynı geçen sene yaptıkları gibi kura çekiminden bir gün önce ceza verir bu haysiyet yoksunlarının heveslerini kursaklarında bırakır
            ondan sonra suratlarının halini merak ediyorum nasıl olacak

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kupa gelmez artık. UEFA da FB'ye ceza vermeyecek. Ben pes ettim artık. Şurayı f5 yapmaktan elim nasır tuttu ama tık yok:
              http://www.uefa.com/uefa/footballfir...ews/index.html
              19 Temmuz'a kadar süresi var.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selam arkadaşlar,

Yazıma başlamadan önce aşağıdaki maddeler, bundan sonraki süreç ne olursa olsun değişmeyecektir.

1-Fenerbahçe Avrupa kupalarında oynayamayacaktır.
                2-FB Ligde ve Avrupa kupalarında ceza alacaktır.
                3-Eskişehir, Sivas, G.Birliği, Beşiktaş, İBB Ligde değişen oranlarda ceza alacaklardır.
                4-Trabzonspor 2010-11 Şamp. Tesc. Yapılacaktır.

Peki, bunlar ne zaman olacak? Biran önce olmak zorunda ve olana kadarda yaptırımlar gelecektir, yani kesin olacakları okudunuz.

Şimdi neler olacak?

UEFA-ÜMM-TFF Bu olacaklar konusunda zaten uzlaşmıştı, yukarıdaki tabloda zaten suçlu ve suçsuzları aynen göstermekte. Bu uzlaşı ortak fayda ve en az zararla ilgilidir.

Bu süreç aşağıda 3 seçenek ile sonuçlanacak

1-Yargı tarafından da verilen kararda görüldüğü gibi 6 Kulüp eksi puanlar alacak. TS Şamp. Tescil edilecek. UEFA Üye ülkeler nabzı kötü gelirse ilave UEFA TFF ye FB’yi Bank Asya’ya düşürülmesini gerçekleştirecek. (Bu nasıl olur demeyin! İtiraz edeceksiniz şu kadar lig düşürülmeli diye ve BJK vs birde bunları kim yapacak? Nasıl yapacak? Sormayın yaşayın.)
                2-UEFA D.K işler bu 3’lünün istediği gibi olmazsa işte felaket! Herkes tahmin edebilir. 1.ci maddedekilere ilaveten FB’yi çok ağır cezalar beklemekte vede diğer yargı tarafından suçlu görülen takımları. FB’nin 3.Lige kadar düşmesine kadar gidiyor.
                3- Bu seçenekte TFF’nin elinde. TFF eğer 2.ci maddeyi yapmak zorunda kalır(UEFA tarafından) ve yapamazsa?

a-Yıldırım Demirören TV’den seslenecek. Ülkemizin başının ağrımaması için bu sene takımlarımızı Avrupa’ya yollamıyoruz yeni bir disiplin soruşturması yapacağız, temizlenip gideceğiz vs.
                b-Yıldırım Demirören İstifa edecek. (UEFA da Tüm takımlarımızı TOPLU MEN edecek, gereken cezaların uygulanmasına kadar.
                c-TFF UEFA ya hayır sahaya yansıyan bir şey yok diyecek. UEFA da TOPLU MEN verip Gereken lig cezalarının sağlanacağı tarihe kadarda geçerli olacak .
                d-UEFA Kendi disiplin soruşturmasını yapacak. Bu da 12 ay sürmeyecek o kadar kısa zamanda bitirecektir ki şaşıracaksınız.

Gelelim asıl konularımıza:

Trabzonspor ve Galatasaray açısından kalan tek risk Toplu Men olup olmayacağı? İşte bunu çok kısa zaman içinde göreceğiz. http://ersingokalioglu.tumblr.com/ deki sitemde bunu ben 1 ay önce yazdım. Olacaktır demiyorum! Olmayacak ta demiyorum. Bunun kararını UEFA D.K kararıyla hep beraber göreceğiz. Benim şahsi temennim TOPLU MEN olmaması ve yaşanan bu süreçten her takımın ve takım taraftarlarının ders almasıdır. Bütün gözlerimiz UEFA da arkadaşlar, üyelerinden fazla bir baskı görmezlerse sorun çıkmayacaktır ve bugüne kadar yaşadığınız UEFA-ÜMM-TFF’ nin en az zararla kurtarma operasyonun stratejileri ortada.

Yazımdan karamsarlığa düşmeyin İnşallah en hayırlısı olur.

Trabzonspor taraftarlarına da şunu söylüyorum içiniz her konuda rahat olsun Şampiyonluğumuz cep te dedim ULTRA GARANTİ dedim….

Merak etmeyin Trabzonspor ‘un hak ettiği ne varsa maddi ve manevi kavuşacaktır. Lütfen şu andan itibaren sağduyulu olalım, sevinelim, kutlayalım ama başkalarının mutsuzluğuna şimdilik te olsa tahrikte bulunmayalım. Yaralıya vurulmaz hesabı. Anlayın işte. Sadri

Başkanımız neden sessiz, Trabzon camiası neden sessiz anladınız mı şimdi? Çünkü Trabzonspor temizdi ve bu süreçte en çok fedakârlığı yapan ve Ülke menfaatini düşünendi ve her defasında sabredin dedi. Bu Zafer’in en büyük mimarı Trabzonspor taraftarlarıdır, sabırlarından dolayı ve medeni tutumlarından dolayı.

Galatasaray’ lı kardeşlerime de buradan selam olsun her ortamda Şampiyonluğu hak ettiğimizi söyleyerek ve şahsıma verdikleri desteklerden dolayı.

Fenerbahçe’yi kurtarma operasyonu değildi! Bu aynı zamanda Ülke Futbolunu kurtarma operasyonudur. Fenerbahçe taraftarına uzun zamandır bunları yazdım ve görüyorum ki belli bir kısmı halen yazdıklarımın aksi olabileceğini düşünmekte ama değil lütfen artık gerçekleri görelim. Bizleri siz düşman ilan ettiniz adeta Trabzonsporluyuz diye? Biz size tuzak mı kurduk? Biz şampiyon olmayalım diye biz mi uğraştık? Sabotaj mı yaptık? İftira mı attık? Biz mi sizi takip’e aldık? Biz mi sizi yakaladık? Biz mi sizi Yargılayıp cezalandırdık? Biz 12 aydır sizler çok daha ağır ceza almayın diye sustuk üstelik Trabzonspor’a iftiralar atmanıza rağmen. Şimdi bizim yerimize geçin ve düşünün.

Ve lütfen şuan söylenen ve anlatılanlar sadece üzgün olan takım taraftarlarını ve size söylediğim tek korktuğum şey (TOPLU MEN) ‘e teselli seçenekleridir. Yargıtay, temyiz’ e gitme, yok Cl ye katılırız vs…vs….
                ÇOK SORULAN SORULARIN KISA CEVAPLARI;

Fenerbahçe’nin CL’ ye gitmesi mümkün değil arkadaşlar.

Trabzonspor’un Şamp. tescili yukarıdaki sürece göre bu hafta yâda ay sonuna olacaktır.

Bu arada yazamadığım ve açıklayamadığım 1-2 şey var bunlar ile ilgili küçükte olsa imalarım olacaktır. 5.ci VİTES yazımın zamanı var arkadaşlar merak etmeyin.

Saygılarımla
                Ersin Gökalioğlu

Güncel61.com
                ultra man
                inş. tutar dedikleri. 1 aydır aynı şeyleri yazıyor twitterda her gün bir kaç kez
                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  19 Temmuz'a kadar süresi var.
                  evet hala 14 günlük bir ümidimiz var
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• FB Eligibity Decision verileli kaç gün oldu. Yahu ben bunlar seney nasıl top çevirtecek ŞL'de aklım ermiyor. Çok büyük kampanyalar yapmak laızm.

Yorum

• abi bu trtdeki adileri şikayet kampanyası başlatalım bizim vergimizle bunu bize yapmamalılar
                      Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi bu trtdeki adileri şikayet kampanyası başlatalım bizim vergimizle bunu bize yapmamalılar
                        TRT en büyük şikebahçe yalakası oldu.

Doğru dürüst mahkemenin şike kararlarını bile alt yazı geçmediler.

Çok kızdığımız NTV SPOR bile sıcağı sıcağına verdi.

Alayına isyan
                        İnadına Trabzonspor
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kupa gelmez artık. UEFA da FB'ye ceza vermeyecek. Ben pes ettim artık. Şurayı f5 yapmaktan elim nasır tuttu ama tık yok:
                          http://www.uefa.com/uefa/footballfir...ews/index.html
                          Pes etmek yok renktaş

Sürekli F5'e de bas demiyorum tabi,

Mücadelemize devam etmeliyiz ve umudumuzu muhafaza etmeliyiz.
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

• tff 2010-2011 şampiyonluğumuzu tescil etmez ve kupamız verilmezse

bu ülkede şike şu ankinden daha da artarak devam eder
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• fenerbahçenin tüm lobisi bu süreçte deşifre olmuştur.

şimdi bize düşen yıllar içinde zamanla bu lobinin tüm bireylerinin üstüne gidip, tüm lobiyi felç etmektir.
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

• Kupa konusunda CAS a gidemiyoruz..

UEFA ya da FIFA dan birşeyler bekleyeceğiz mecburen.

ya da yeni tff den..

Yorum

Yükleniyor...
                                X