Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eyüp Karakuş‏@eyupkarakus

"Yargıtay da yargıtay" söylemleri başlamış bile Ondan sonra AİHM var Demedi demeyin "münker" ile "nekir"e kadar bu iş (!) ))

Yorum

• bunların içtiğinden içmek gerek

Ferhat ‏@*****
      @12numaraorg 3 temmuz sabahı karanlığa uyandıran Allah'ım bir 3 temmuz sabahıda aydınlığa kaldırır. Şükürler Olsun ....

Yorum

• Tüpçü Yargıtaya başkan olursa bu kuşlar belki kurtulur , diğer türlü EZE EZE KUPA KARADENİZ ' e....

Yorum

• Bıçakçı'nın haberini koyuyorlar sitelere, UEFA'nın ilk işareti şeklinde. Tez zamanda sürecin başından başlanılıp, talimatnamenin genel kurul'a sorulmadan nasıl değiştirildiğini, aziz yıldırımın adli yargılamada suçlu bulunmasına rağmen sportif yargılamada özellikle nasıl aklandığını, siyasetin sporun içine nasıl karıştırıldığını, Trabzonspor'un iki yargılamada da suçsuz bulunduğunu anlatan bir rapor ihtarname -adı neyse- hazırlanıp derhal UEFA ve FİFA'ya gönderilmeli. Aksi halde bu işin de suyunu çıkarır bunlar. Yönetim de bıçakçı gibi yalakalarla nasıl çalışıyor arkadaş anlamak mümkün değil.
          En son holaysa61 tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 09:28.

Yorum

• Bunlar fb taraftarı değil bildiğin aziz'in köpeği olmuş.
            Özkan SÜMER

Yorum

• etrafımda birsürü fenerli görüyorum mutluluktan uçan.
              hatta bazıları var ki diğer takım taraftarlarına sataşıyor ve şöyle diyor;
              "nooldu haa noolduuu, herkes konuşuyodu noldu şimdi herkes sustu demiii"
              e ne olmuş ki diyorum. "aziz başkan çıktı işte bişey yokmuş işte" diyor ....
              BMN İZMİR

Yorum

• televizyonda bunları görünce acıyorum gerçekten bir insan bu kadar mı kör olur...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• sike ortaya cikmadan önce gelecek sürecde sikecileri korumak icin hertürlü calisma yapildi. Ilk önce secim yüzünden sike daha sonraya ertelendi ve fener hajetmedigi kupayi alabildi. federasyon baskani ve üyeleri s degisistirildi MAA bilerek basa getirildi. Bu döne bu yapilanlar en az sike kadar sucdur. kim sikecileri korumak icin ne varsa yapildi. Magdur olan bit icin kimse bir sey yapmadi ve bunlari görüp bilipde halen haklarimizi haykira haykira istemeyen varsa cok daha bekler. Kimse bize okupayi ve diger haklarimizi öylesine vermeyecek. Isterse sabah aksam haca gidip gelsin kuran okusun.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Rıdvan başladı dediklerini inkara
                    Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• bunların % 90 ı için babam burda yazamayacağım bir tabir kullanırdı da ben abartıyosun derdim
                      ama haklıymış adam

Yorum

• Şenes Erzik cezaları öğrenir öğrenmez gazetecilere Sadri Şemner ceza aldı mı diye sormuş.Hayır cevabını alınca da konu hakkında konuşmak istemiyorum demiş...
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenes Erzik cezaları öğrenir öğrenmez gazetecilere Sadri Şemner ceza aldı mı diye sormuş.Hayır cevabını alınca da konu hakkında konuşmak istemiyorum demiş...
                          Şenes Emzik olsun bundan sonra bu g...tın adı.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• bu süreçte en büyük korkum bir şekilde bize birşeyler bulaştıracakları idi o kadar iftiralara rağmen çok şükür onu başaramadılar...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• çok eğlenceli günler bizi bekliyor
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                etrafımda birsürü fenerli görüyorum mutluluktan uçan.
                                hatta bazıları var ki diğer takım taraftarlarına sataşıyor ve şöyle diyor;
                                "nooldu haa noolduuu, herkes konuşuyodu noldu şimdi herkes sustu demiii"
                                e ne olmuş ki diyorum. "aziz başkan çıktı işte bişey yokmuş işte" diyor ....
                                Bunların beyinlerine tüküreyim ben.dün biri demezmi ''baba çıktı babaa''diye bende al o babayı s..k münasip biryerine.ses soluk yok tabi.bu şikeci nasıl güçlü bir adammış yahu tüm fblilerin babası olmuş beline kuvvet helal olsun valla.
                                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

Yükleniyor...
                                X