Çarşamba günleri toplanılıyor genelde diye biliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo abiyi ben de merak ediyorum,
araç kullanırken filan öğrenmemiştir inşallah kararları..
bizimkiler beraat edince sevinçten bayılacak gibi oldum
şimdi sıra UEFA'da
bugün toplanyormuş galiba
2. timsah vakası bizi bekliyor2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 gündür mesaj yazamıyordum, nihayet oldu
şampiyonluk kupası gelecek artık
dünkü karar hepimize hayırlı olsun2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Vay arkadaş ne olmuş gece, bu lazibere sami kuk sadıkoğlu ayazoğlu vb türevlerini engellemiştim , dedim karardan sonra imana gelirler, engelleri kaldırdım, bir özür belki...Nerdeeeeee ...aynı tas aynı hamam , neyse UEFA geçirince yola gelirler belki, şimdilik yine engelliyorum
Biraz şahsi oldu ama idare edin...CErasus ,beyhude çaban için kolaylıklar diliyorum
Yorum
-
Dünden bu yana Allahın kuranda"Belhüm adal"dediği hayvandan daha aşağı tiplerin düştüğü durumu izliyorum..Allah insanı bu dereceye düşürmesin..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak ettiğim başka bir nokta var, o da bugün itibariyle TFF'ye görevi kötüye kullanmadan dava açma ve öte yandan tazminat davası açma, vs. hakkımız var mı?
Bugün bu yönde resmi siteden bir açıklama gelirmi?StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 gündür mesaj yazamıyordum, nihayet oldu
şampiyonluk kupası gelecek artık
dünkü karar hepimize hayırlı olsundünkü kararlardan sonra başına bişe mi geldi diye düşünmeye başlamıştım
Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
dün gece ROK un söylediğine göre UEFA disiplin komitesi cuma günü toplanacakmış. ama mahkeme karar vermeyince ertelenmiş. şimdi bugün toplanacakmış deniyor. büyük ihtimal mahkeme kararını beklediler bence. eğer mahkeme kararını bekledilerse demek ki ceza verecekler.
ayrıca mahkeme kararı yargıtay da onanırsa ts nin davaya müdahil olmasından dolayı tazminat hakkı doğar. bunu yetkililerden isteyebilir bildiğim kadarıylaDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
Yorum