Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çarşamba günleri toplanılıyor genelde diye biliyorum.

Yorum

• Somut bir dayanak var mı bugun toplanacağı ile ilgili. Cidden bir gün daha boşu boşuna beklemeyi kaldıramaz bu bünye.

Yorum

• Kurulların illaki toplanması mı gerekiyor?

Memuriyet gibi sürekli (full time) çalışıyor olma durumları yok mu?
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o abiyi ben de merak ediyorum,

araç kullanırken filan öğrenmemiştir inşallah kararları..
          işyerinde takip etttim

bizimkiler beraat edince sevinçten bayılacak gibi oldum

şimdi sıra UEFA'da

bugün toplanyormuş galiba

2. timsah vakası bizi bekliyor
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Merak ettiğim başka bir nokta var, o da bugün itibariyle TFF'ye görevi kötüye kullanmadan dava açma ve öte yandan tazminat davası açma, vs. hakkımız var mı?

Bugün bu yönde resmi siteden bir açıklama gelirmi?

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 gündür mesaj yazamıyordum, nihayet oldu

şampiyonluk kupası gelecek artık

dünkü karar hepimize hayırlı olsun
              abi dün nerelerdeydinya asıl eğlenceyi kaçırdın valla
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ben arka sayfalara geçeyim, dün beraat ve tutuklama kararlarından sonra nasıl heyecan yaşanmış buralarda o anlarda sitede değildim. )
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Vay arkadaş ne olmuş gece, bu lazibere sami kuk sadıkoğlu ayazoğlu vb türevlerini engellemiştim , dedim karardan sonra imana gelirler, engelleri kaldırdım, bir özür belki...Nerdeeeeee ...aynı tas aynı hamam , neyse UEFA geçirince yola gelirler belki, şimdilik yine engelliyorum

Biraz şahsi oldu ama idare edin...CErasus ,beyhude çaban için kolaylıklar diliyorum

Yorum

• Uefa hep ansızın bastırıyor
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• valla arkadaşlar ben bildiğimi söyledim herhangi bir kaynağım yok
                      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                      Louis D. Brandeis

Yorum

• Dünden bu yana Allahın kuranda"Belhüm adal"dediği hayvandan daha aşağı tiplerin düştüğü durumu izliyorum..Allah insanı bu dereceye düşürmesin..
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Merak ettiğim başka bir nokta var, o da bugün itibariyle TFF'ye görevi kötüye kullanmadan dava açma ve öte yandan tazminat davası açma, vs. hakkımız var mı?

Bugün bu yönde resmi siteden bir açıklama gelirmi?
                          Dün başkanın konuşmasından, böyle girişimlerin olacağını anladım ben.
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3 gündür mesaj yazamıyordum, nihayet oldu

şampiyonluk kupası gelecek artık

dünkü karar hepimize hayırlı olsun
                            abi sen nerdesin yahu dünkü kararlardan sonra başına bişe mi geldi diye düşünmeye başlamıştım
                            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• dün gece ROK un söylediğine göre UEFA disiplin komitesi cuma günü toplanacakmış. ama mahkeme karar vermeyince ertelenmiş. şimdi bugün toplanacakmış deniyor. büyük ihtimal mahkeme kararını beklediler bence. eğer mahkeme kararını bekledilerse demek ki ceza verecekler.

ayrıca mahkeme kararı yargıtay da onanırsa ts nin davaya müdahil olmasından dolayı tazminat hakkı doğar. bunu yetkililerden isteyebilir bildiğim kadarıyla
                              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Bugün resmi siteden açıklama olacak.

Dün başkan da Nevzat Şakar da söyledi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X