Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Günaydın herkese arkadaşlar.Siteye girilemiyordu bir süredir.Umarım bugün güzel haberler alırız.Birde serdar adalı ve tayfur havutçunun şikeden ceza alması ile o dönem kulübün başında olan Demirörenin şu anda tff nin başında olmasından duyduğum utanç anlatılamaz...
    Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• İlk olarak abdallı uşağı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      haftaya çok güzel şeyler olacak, az sabır

2 süper transfer

uefadan şeker gibi bir karar

hazırlıklı olun

son derece güvenilir bilgi
      Neden olaya gizem katıyorsunuz ki bunun kime ne faydası var ,
      şu şahsiyetten aldım bilgiyi desen ne oalcak eğer gerçekleşmez ise
      idam mı edeceğiz ama artık bu gizemli olaylara girmeyelim ,
      kaynağınızında ne olduğu belirtip açıklarsanız memnun olurum ,
      özelden de atabilirsiniz...

Şimdi meraktan çatlarım ben:)
      Kahpe Bizans;
      Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
      Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

haftaya çok güzel şeyler olacak, az sabır

2 süper transfer

uefadan şeker gibi bir karar

hazırlıklı olun

son derece güvenilir bilgi
        Pardon yaa dün üye olmuşsun kuş olma olasılığın yüksek...
        Kahpe Bizans;
        Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
        Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

arkadaşlar daha önce glowacki nin gideceğini ve egemenin fb ile anlaşacağını foumda ilk ben yazmıştım ikiside tuttu, kaynaklarım çok sağlam

bu kaynaklara göre pazartesi büyük gün, uefa feybeyi almama kararın verecek buraya yazıyorum ayrıca yunanlı bir sağ bek ile anlaştık cuma açıklanacak
          dün üye olmuşsun. glowackinin gideceğini ilk ben yazdım diyorsun. glowacki gideli 1 ay oldu.
          egemende zaten dün şikeciler imza attı.

forum yöneticisi lütfen gereğini yapın...
          Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Benin için TS'nin kupa almasından önemlisi adaletin yerini bulmasıdır. Bu da şikecilerin en az 2-3 lig düşmesiyle sağlanır kanaatindeyim...

Şikecilerin düşmesinin dışındaki her seçenek beni mutlu etmez bu saatten sonra, isterseler CL kupası versinler...

bank Asya bile olacağına inancım her geçen gün azalıyor...

Avrupa'dan men yemesi olağan ama...
            En son anth tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 09:43.

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dün üye olmuşsun. glowackinin gideceğini ilk ben yazdım diyorsun. glowacki gideli 1 ay oldu.

Ben de şimdi aynısını yazacaktım. Raporlayın arkadaşlar.
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• abdallı uşağı adlı arkadaş eski killbane nickli üyeymiş. fb li şüphesiyle banlanmış galiba.
                dün tekrar üye olmuş..

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kuş beyni işe
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Lokman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nomal şartlar altında olması gereken zaten bu, fakat bu olayın hiçbir safhası normal gelişmediki. Bir ülkenin istifa etmiş federasyon başkanı tv de Fenere ceza veren başkan olmak istemedim dedi. Ne acıdırki elin fransızından avrupanın UEFAsından medet umuyoruz daha kendi adaletini sağlayamayan bir ülke acınası haldeyiz ve dışarıdan bakınca aslında dahada beter görünüyoruz. Dışarıdan kimle konuşsam sizde doğru olan birşey varmı diyor, yazık çok yazık gerçekten.
                    Normal olan bu değil renktaş.

Normal olan Uefanın,tahkim kurulunun ve tff nin verdiği cezaların hemen arkasından derhal toplanıp tff nin kararını düzeltmesi(şikebahçenin düşmesi) aksi taktirde çok sert yaptırımların uygulanacağını bizim kuş beyinlilere anlatmasıydı.

Vede hemen disiplin kurulunu toplayıp derhal bir karar alması gerekirdi.

Bune yaa bekle beklee çocuk oyuncağına çevirdiler işi.

Yorum

• "Trabzonsporlu" ahc un bugünkü yazısı ibretlik..

Yorum

• arkadaslar abdalli uzun süredir üye.. kendisi dün öglen egemen fb'de dedi kaynak olarak ligtv'yi gösterdi ve ceza aldi. aksam egemen fb ilen anlastigini duyurunca lig tv yine üye oldu kus degil yani kendisi..

Yorum

arkadaşlar daha önce glowacki nin gideceğini ve egemenin fb ile anlaşacağını foumda ilk ben yazmıştım ikiside tuttu, kaynaklarım çok sağlam

bu kaynaklara göre pazartesi büyük gün, uefa feybeyi almama kararın verecek buraya yazıyorum ayrıca yunanlı bir sağ bek ile anlaştık cuma açıklanacak
                          Glowacki'nin gideceğini mi yazmışsın?
                          Büyük başarı.

Yılın gazetecilik ödülünün verilmesi lazım.

Yorum

• erman toroğlu'nun yazısı da ibretlik.

ADAMIN birinin karşısına bir başka adam dikiliyor. Başlıyor küfür etmeye.

"ADAMIN birinin karşısına bir başka adam dikiliyor. Başlıyor küfür etmeye. Ne annesi kalıyor, ne sülalesi, ne hanımı... Ettiği küfürler İğrenç. Küfürlerin sonunda bir an duruyor ve karşısındakine diyor ki; "Dur. Sakın hemen kızma. Bu küfürlerin hiçbirisi yatağa yansımadı.'

Bunu bana geçen gün fıkra diye anlattılar. Ben de size aktarıyorum. Bakın, Türk insanı akıllı' derler, "Zeki" derler. "Çevik" derler. Ama. kusura bakmayın ben kendimi gerizekalı ve aptal hissediyorum. Tam bir yıl önce bir şike olayı patlıyor. Aradan bir yıl geçiyor ve bir yerlere geliyoruz. Bu yere gelirken İki Futbol Federasyonu yapması gerekeni yapmıyor. Topu hep taca atıyor, yan top yapıyor, dört adım kuralı falan da yok. Maçı uzattıkça uzatıp sonunda her şeyi deterjanlarla ve çamaşır sularıyla temizliyorlar.

Bir yılda tıkır tıkır işledi
                            Öbür tarafta yargı... Hangi yargı? Türkiye'de çok ağır işlediğini eleştirdiğimiz, hantal dediğimiz yargı, bir yıl gibi bir sürede tıkır tıkır tıkır işliyor. Çıtır çıtır da cezaları yapıştırıyor. Federasyonun temiz dediğine yargı. "Pis* diyor. Temizlenmesi gerekir* diyor. Federasyonun sahaya yansıtamadı dediğine yargı "Yansıdı" diyor..."

Yorum

• tff nin sitesinde futbolu en yakından ilgilendiren bu şike davasına ait ne bir haber var ne bir görüntü.Emin olun herkese beraat verilseydi;Futbolumuz temiz diye haber servis ederdi siteden.Ama şu an derin bir sessizlik hakim
                              Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• dün akşam bir fenerliyle sohbet ediyoruz bana soruyor sen temiz olduğuna inanıyormusun diye dedimki inanıyorum tabi zaten biz başından beri temizdik kenar süsü olarak koydular bizi oraya baktılarki ceza verecek bişey yok aklandık peki ya siz ?
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Yükleniyor...
                                X