Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mahkemeye gonderir yeniden gozden gecir falan filan ama uzatamazlar olayi bu kadar..yani soyle bi durum var mehmet ekincinin kararini bi anda yargity oyle kafasina gore bozamaz..herkesin bi raconu vardir sen gidip adam ugrasmis cabalamis hakimi savcisi polisi gidipte bozamazsin arkadas
    Allah allah seninki de bambaşka bir kafaymış
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi
      'Şekip Mosturoğlu hükmün ertelenmesini talep etti ve kabul edildi. Yani Temyize gidemeyecek. Şuçu kabul etmiş oldu.'

Abi ne diyorsun bu yoruma ?
      Kabul edildiyse hakim ne kadar süre verdi bilemiyorum o süre içinde aynı suçu tekrar işlerse bu sefer ceza 2 ye katlanıp hapse girecek..bir nevi kabul etmiş oldu evet ama hüküm giymiştir..

Aslında şikede hükmün geri bırakılması yok diye biliyorum nasıl oldu anlayamadım..
      #LiverpooL#
      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• yargıtay bozarsa istanbul daki mahkemeye geri gider dosya istanbul daki özel yetkili mahkemenin önünde iki seçenek olur ya uyar yargıtayın bozmasına yada direnir direnirse aynı kararı verip yargıtaya geri yollar ama bu kadar bile uzamaz cezalar onanır yargıtayda
        bizde yargıtay onayana kadar timsaha nasıl yatılır daha detaylı izleriz fenerlileri ))))

Yorum

• şu bülent yıldırım denen hakem müsvettesi de ceza alsaydı içimin yağları tam erirdi

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunlrada yüz yok..yargıtay deseki onandı bu ceza ki inşallah diyecek o zamanda derlerki kıyameti bekleyelim bakalkım ahirette kim suçlu çıkacak..yani mesele şu:bu8nlar fenev için türk futbolunuda yakaralr..umurlarında değiiillll....gel uefa gel şemsiyeyi aç gell..şenes erzik senin debir yerine pazar şemsiyesi girsin...
            ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞttttttttt.Kimse duymasın...Gözgöre göre şikeye şike yapmadılar diyen birgrup satılmış nasıl karar verdiyse,adaletli ve vicdanlı bir grupta o kupayı vermenin bir yolu bulunur...Pes etmek yok...Ama yolda uzun.
            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• * Sami'nin karşısına çıkan kimdi ya Hayati olan
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Cok mutluyum yaa coook ins uefa semsiyeyi acar
                2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• haberturkte faik cetiner yavsagi neredeyse agliyacak..bir senedir hala ayni yerde otluyor lavuk..

Yorum

• uygun bülent yıldırım aziz demirören hepsi aynı bokun laciverdi

Yorum

• 'Hakimler benden çok daha fazla emek sarf ettiler. Heyet olarak toplandık, tek tek bütün safhayla ilgili tartıştık, tek tek her sanığın her bir eylemini tartıştık ve bir karara vardık. Umuyorum bir hata yapmamışızdır. Yapmışsak da bunun Yargıtay yolu var'' dedi.

Okuyacakları kararın çok uzun olduğunu ve gerekçesini sonra yazacaklarını anlatan Ekinci, ''Gerekçemiz çok önemli. Umuyorum kısa zamanda yazarız. Karardan çok daha önemli şeyler olacak gerekçeli kararda. Gerçekten CMK'deki çoğu durumu bu kararda göreceksiniz. Bütün isteğimiz, dileğimiz, amacımız adil olmak. Adalet yerini bulsun, dünya yıkılsın, umurumuzda değil'' ifadelerini kullandı

Yani? Özellikle şu kısımı açıklayacak hukukçu varmı

''Gerekçemiz çok önemli. Umuyorum kısa zamanda yazarız. Karardan çok daha önemli şeyler olacak gerekçeli kararda. Gerçekten CMK'deki çoğu durumu bu kararda göreceksiniz.

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah allah seninki de bambaşka bir kafaymış
                        o kurumlarin arasinda iliski olmamasi demek ahmaklik olur maalesef..

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ÖYM Ler kaldırıldı sanırım.Resmi gazetede de yayınlanır 1-2 günde.Bu davayı ilgilendirirmi
                          bir tanemi olumlu mesajin olmaz ne kadar anti dusunceli insansin

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kabul edildiyse hakim ne kadar süre verdi bilemiyorum o süre içinde aynı suçu tekrar işlerse bu sefer ceza 2 ye katlanıp hapse girecek..bir nevi kabul etmiş oldu evet ama hüküm giymiştir..

Aslında şikede hükmün geri bırakılması yok diye biliyorum nasıl oldu anlayamadım..
                            Mosturoğlu şikeden 1 yıl 10 ay 10 gün ceza aldı. Örgüt suçundan beraat etti şikede erteleme hagb filan yok diye biliyorum ama meclis izin veren düzenleme yapacakmış bu aralar..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o kurumlarin arasinda iliski olmamasi demek ahmaklik olur maalesef..
                              Kardeşim saçmalama istersen Yargıtay yüksek yargı demektir. Yargıtay üzerinde siyasi vs bir çok baskı olabilir ama,'' polisler çok çalıştı savcı çok güzel iddianame hazırladı hakim çok çabaladı vs'' gerekçelerle Yargıtay karar vermez, o kadar da değil.

Bilmediğiniz konularla ilgili olarak kesin yargılara varmaya çabalamayın.
                              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Twitter'da Lube Ayar'ı protesto etmek ve bunun için bir tt oluşturmak isteyenler kimler? Çoğunluk oluşursa twitter'da tt yapalım!

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X