Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sinirime gidiyor bu salakliklari...

"bakin hani, birsey olmadi, siz daha bekleyin UEFAyi FIFAyi" bide diyorlar...

Ulan haysiyetsiz herifler, para ver mac satin al benim hakkimi cal, sonra ortaya ciksin kupami verme... Yeter bunlarin Allah belasini versin bu mübarek ayda ya. Bu ne...

Enayi yerine koyuyorlar milleti.

VERIN LAN KUPAMIZI !!!! Bu serefsizlik bitsin artik...

Bunlara canak tutan herkesi Allah bildigi gibi yapsin...

Yorum

• Allah'ım, Sen âlemlerin Rabbisin. Dilediğini oldurur, dilediğini oldurmazsın.

Ol de, ŞL'ye giden biz olalım inşaallah.

Bütün oyunlarını, bütün kumpaslarını ayaklarına dola.

Bizim gücümüz sınırlı, onların canı dahî senin hükmün altında.

Bize yardım et.
      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 29.07.2012, 01:06.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• ya şu azize bile artık şike yaptığını ulu orta ilan ediyor.. ama dünyanın en anlaşılmaz topluluğu olduğunu şike sürecinde fazlasıyla kanıtlamış olan şb taraftarı uyumaya devam ediyor ve şerefsizleri haysiyetsizleri dolandırıcıları emek hırsızlarını ayakta alkışlamaya devam ediyor.. allahım senden bu mübarek günlerde dileğim sadece adaletin yerini bulması.. fazladan bir beklentim yok.. zaten adalet yerini bulursa önümüzdeki 5 yıl boyunca ne azize adını duyarız ne de fener sözüm ona markasını..

Ayrıca Havuzdan Çıkın da Klor Atalım..
        En son beg4mercy tarafından düzenlendi; 29.07.2012, 01:20.

Yorum

• Aziz Yıldırım'ın şikenin başlangıcı saydığı maç

Göztepe - Galatasaray maçı.

Yıl 1976
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Göztepe zor günler yaşıyor, küme düşmemek için mücadele ediyor, her puanın hayati önemi var. Rakip, Trabzonspor... 0-0 bitti. Göztepe’nin düşüp düşmeyeceği, son haftaya kaldı.

Ancak...
            Tarihimizde ilk kez, o maçta, bir Anadolu takımı şampiyon oldu “Alsancak Stadı”nda!

İstanbul saltanatına son veren Trabzon, ilk şampiyonluk turunu “Alsancak Stadı”nda attı... Bugün gibi hatırlıyorum, 20 bin Göztepe taraftarı “Alsancak Stadı”nı terk etmedi, Trabzon’u dakikalarca alkışladı. Ahmet Suat Özyazıcı, kafasında meşhur kasketi, futbolcularının omuzlarında... Hayatımda ilk kez, Trabzonnnn diye bağırdım “Alsancak Stadı”nda.

Evet... O çocuk bendim ve bugün hala, Göztepem yoksa, kalbimin Trabzon için atması ondan.

Yılmaz Özdil
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Aziz Yıldırım'ın Şampiyonluk Trabzonspor'a kupa Galatasaray'a tezi doğru değildir. (Urfa'da olduğu gibi şampiyonluk fenerin, kupa Trabzonspor'un)

1 hafta kala Trabzon İzmir'de harika bir oyun ile 0-0 ile şampiyon olmuş, Göztepeliler alkışlamış.

Fatih Terim ofsaytı bozmuş, Göztepe 10 dk iki gol atmış, (Aynı 2011 eskişehir-fenerbahçe maçı 1-0 dan maç 1-2 oldu
              @tsmustafakemal

Yorum

• Aziz Yıldırım'ın bahsettiği maç

Göztepe - Galatasaray maçında şike olsa bile bu Trabzonspor'un ilk ve en kutsal şampiyonluğa leke sürmesine müsaade etmemeyiz.

O maç öncesi şampiyon belli , Trabzonspor
                @tsmustafakemal

Yorum

• Tarihin ilk şike şampiyonluğu

Galatasaray'ın 14 senelik bu çile bitsin artık bu sene şampiyon olamaması üzerine !

En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 29.07.2012, 01:56.
                  @tsmustafakemal

Yorum

• Malum forumdaki bazı şb liler gözyaşlarına boğulmuş konuşmayı izlerken.

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Galatasaray'ın süreçten püripak çıkması geçen yıl şampiyon olduktan sonra susması ve futbolcularımızı transferi..

ve Galatasaray - Trabzonspor maçı öncesi Şekip ile Adnan Sezgin görüşmesi unutulmamalı !
                      @tsmustafakemal

Yorum

• Ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım!

@tsmustafakemal

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım!
                          Yargıtay cezaları onarsa, FB taraftarının çoğunun yorumu şu olacak : "Ne yapalım, yaptıysa FB için yaptı. Bu kulübe büyük hizmetleri olan Aziz Yıldırım'ı, şike yaptı diye silip atacak değiliz, destekçisiyiz."

Belki bu durumda Aziz Yıldırım görevi bırakacak ama bakış açısı değişmeyecek.
                          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yargıtay cezaları onarsa, FB taraftarının çoğunun yorumu şu olacak : "Ne yapalım, yaptıysa FB için yaptı. Bu kulübe büyük hizmetleri olan Aziz Yıldırım'ı, şike yaptı diye silip atacak değiliz, destekçisiyiz."

Belki bu durumda Aziz Yıldırım görevi bırakacak ama bakış açısı değişmeyecek.
                            bende bunu yazmak icin girmistim.

% 100 kesinlesse bile fenerlilerin bakis acisi degismeyecek ki.

yaptiysak yaptik, sizde yapsaydiniz diyecekler. ve isin daha kötü yani medyaninda bakis acisi pek deyismeyecek.

atacaklari baslik cok cok söyle olur. "sonunda trabzonsporun istedigi oldu" gibi basliklar atarlar.

sanki suclu bizmisiz gibi.
                            Trabzonspor

Yorum

• bu arada voleybol maçıda gitti derken geri geldi.helal türkiye.son set oynanacak.
                              Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• Aziz efendinin dili çözülmüş,konuşmaya başlamış.Bak bak her tarafın mafya olsa ne yazarsın sen.Trabzonspor başkanı Trabzonsporlu olsa sen şimdiye kadar oturduğun koltuktan 10 kere gitmiştin...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X