İlk olarak tarsus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
-
maa'nın şb'nin puanını sileceğinin öğrenilmesinin ardından birileri tarafından y.demirörenin tff başkanlığına önerildiği
ülkemizin başbakanının gerekirse avrupaya gitmeyelim, 8 takım düşerse ne olur dediği
basın toplantısı düzenleyen federasyon başkanının (demirören), çok şükür hiç bir şey yok, temizmişiz diyebildiği
eksi puan uygulamasının görüşüldüğü genel kurul'da maa'nın ali koça bakıp; yukarıda Allah var (ben hep sizi kolladım anlamında) diyebildiği
yöneticileri ve başkanı 1 yıla yakın cezaevinde yatıp
ilk etik kurulu raporunda aziz yıldırım dahil fb'ye 10 küsür maçtan suç izafe edilen
sonra aynı etik kurul tarafından bu sayı 1-2'ye indirilip sahaya yansımamış ifadesini dünyada ilk olarak keşfeden ve a.y.'ı suçtan tamamen temizleyen
dolayısıyla şikenin başkan'dan habersiz yöneticiler tarafından fantezi olsun diye yapıldığını adeta düşündürten etik kurulu raporunun hazırlandığı
i.akın'ın şike yaptığının kesin olarak raporda yazıldığı ancak şb'nin aynı maçtan suçsuz olduğu
şikenin cinler tarafındanmı yapıldığının esprilerinin yapıldığı
şamp.liginden kovulup
bizi beleşçilikle suçlayıp cas'a dava açıp sonra sözde ülke menfaatleri için geri çeken
konuyu şikeden saptırmak için cemaat, laikliğin son kalesi, cumhuriyet gibi kavramlarla ülkeyi karıştıran beyanlar veren bir kulübün olduğu,
biz şike yapmadık ama ts yaptı diyebilen yöneticilerin olduğu (nisan-mayıs 2012 nihat özdemir-ali koç basın toplantısı)
hakkında binlerce tape, görüntü, dekont bulunan
savcının 10 küsür maçtan ceza istediği bir kulübün
ve çok yakında kesinlike uefa'dan ve mahkemeden ağır-hafif bir ceza alacağı düşünülen bir kulubün
tff tarafından aklandığı, sadece 2-3 yöneticisinin geçici men cezası aldığı bir ülkede yaşıyoruz.
vay be.
uefa hangi birine şemsiye göndersin, onlarda haklı.En son zarge tarafından düzenlendi; 09.06.2012, 18:04.Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yaklaşık olarak 5 gündür nete giremiyorum. Önceki sayfaları okudum ama pek iç açıcı bir haber göremedim. Nedir son durumlar kısaca açıklayabilecek olan varsa çok sevinirimHemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
yamyam gs kulüpler birliği başkanlığı için Sadri şeneri destekliyormuş.sadri şeneri oraya başkan yapıp susturacaklar.zaten malum görüşmeden beri kupanın k sini ağzına almayan başkanımızı Trabzonu savunamaz bir hale getirmek için atılmış bir adımdır bu.sakın bu oyuna gelme başkanhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezamanında beklerimiz ne orta yapardı bee :/
bi kaleci yüzünden giden ŞAMPİYONLUK..Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet EROĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar benim görüşüm sadri aganın başkan olmasıdır.
başkan olarak anadolu kulüplerini örgütlemesi lağzım.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Ersin Gökalioğlu@ersingokalioglu
Kupa cep'de @Trabzonspor 'lu arkadaşlar! İnşallah CL'ye katılmamızda Netleşsin size Müjdeyi vereceğim.
Tanıyan var mı?
Yorum
-
İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tanıyan var mı?
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnadolu kulüpleri İstanbul takımlarının köpeğidir.Köpeklere başkanlık edilmez.Çok sevdiğim Sadri Şener'de biraz haysiyet varsa böyle bir oluşumda yer almaz.Yaşanılanların baş sorumlusu,İstanbul takımlarının köpekliğini yapan Anadolu kulüpleridir.
ama kulupler birliğini azizenin nasıl yönlendirdiğini hatırlayalım.
neden başkan bizden olup adam gibi yönetmesinki kulüpler birliğini.
MEYDANI ÇAKALA, KÖPEĞE TESLİM ETMESİNLER DERİM.
benim görüşüm bu.ADALET GECİKMEZ TEZ VERİLMELİ!
Yorum
-
İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tanıyan var mı?ADALET GECİKMEZ TEZ VERİLMELİ!
Yorum
Yorum