Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ibrahim Akin su aradigi hocayi bir daha arasa ya... Bakalim hoca ne diyecekmis bu itiraf konusuna.
    İşte İbrahim Akın’ın Erzurumlu Hoca’dan aldığı icazet:

26.04.2011 günü saat:23.15′te İbrahim Akın’ın X Şahsı aradığı görüşme;

İbrahim: “Hocam bir şey sormam lazım sana ya şimdi bizim hafta sonu Fener’le maçımız var ya, demişler ki İbo gol atmasın, yüz bin dolar para verelim ona diye”, X Şahıs:” İyi ne yapacaksın”, İbrahim: “Ben de sana soruyorum dedim hocam bu adamlarına sor diye yani ne yapmamız lazım diye”, X Şahıs: “Sizin takımın kaptanı hocası ne diyor”, İbrahim: “Onlar bir şey diyemiyor hocam Fenerbahçeli oldukları için onlarda bana kalkıp oynama veya gol atma diyemiyorlar başkası tarafından söyleniyor bu., yani bana gol atma diyorlar yani”, X Şahıs: “İyi tamam yani böyle şeyler günümüzde futbol camiasında var değil mi böyle şeyler”, İbrahim: “Var var ama hocam işte ben de sana soruyorum yani kötü olur mu diye…yani para var yani işin ucunda, ama sonucunda diyorlar ki işte şu şunu yapma”, X Şahıs: “Efendim yani onda bir şey yokki ya bu gönül rıza olan bir şey yani sen gol atmayacaksın yerine para verecekler…tabi ya onda bir şey yok yani bunda bir sakınca yok canım niye olsun yani baya başkaları duymasın önemli değil…bizim burada benim köyde baba türbesi var ya Köy babada…orda var çok fakirler var yaparsın bu kurban keseriz orda yedirirsin”, İbrahim: “Doğru hocam tamam”. (tape:3568)

(İbrahim Akın’ın bu sahsa şike parası almanın dini yönden sakıncalı olup olmadığını sorduğu anlaşılmıştır.)

26.04.2011 günü saat:23.19′da ibrahim Akın’ın Yusuf Turanlı’ya gönderdiği mesajlarda; “verildi abi” “Ok verildi abi” yazdığı. (tape:3569-3346) (Şike için onay aldığını kastediyor)

26.04.2011 günü saat:23.20′de Yusuf Turanlı’nın İbrahim Akın’a gönderdiği mesajda; “Tamamdır harika yarın aksam buluşuruz senle” yazdığı. (tape:3370)

26.04.2011 günü saat:23.20′de Yusuf Turanlı’ya İbrahim Akın’ın mesai gönderdiği; “Ok” yazdığı. (tape:3348)
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mehmet Berk olayı çok abartıldığı için yazıyorum...Kendisi soruşturma savcısıydı, soruşturmayı tamamladı, iddianameyi yazdı, kabul ettirdi mahkemeye ve görevi bitti...Gerisi dava savcısı Ufuk Emertcan ın işi...Ayrıca bu şike davası, son günlerde oldukça gerilen cemaat-hükümet ilişkisi yüzünden gündem olmaya devam edecek...Pek ön plana çıkmasa da cemaat bu davayı ısrarla sürdürüyor...Hükümet ise ülkede var olduğuna inandığı iç barışı tehdit ettiğini düşündüğü için şike davasının bir an önce "şikecilerin aklanarak" temizlenmesini istiyor...Hükümet bir hamle yapıyor, cemaat bir hamle yapıyor...Mehmet Berk de her ne kadar inkar etmiş olsa da bugünkü röportajında cemaat kökenli bir hukukçu...İktidar, cemaate son HSYK atamalarıyla yine bir mesaj verdi ama karşı mesaj çok fazla gecikmez...

Bu içerdeki durum, dışardakinde ise top artık UEFA nın ayağında...Hiç kimse UEFA nın halının altına süpürülmüş pisliğe göz yumacağını zannetmesin...şikeciler için en iyimser ihtimal 5 yıl men artı bank asya olacaktır...Ya da "gerekirse 5 yıl gitmeyiz" borazancılığı yapanların dediği de olabilir...Ceza gelecek bu net...Gerekçeli karar UEFA ya gitti deniyor...Her an kırmızı bantlı son dakika altyazıları gelebilir...
      yerinde ve doğru tespitler, ben de yazdım ülkede cemaat ve akp milli görüş kanadı arasında bağlar kopmuş durumda..ve en son hsyk kararları ve atamalarından sonra cemaat savcılarından yine hamleler bekliyorum..ve şu kesinkes belli cemaat olmasa akp parti anaplaşacak ve silinecek farkında değiller ama öyle..akp parti son şike ve mit olayında resmen çuvalladı..otokontrol cemaat ama ona da artık dur dediler. cemaat kıyımı başladı ama..

Yorum

• Ey Ibrahim Akin, olan sana oldu.

Dürüst ol, ahlakli davran git herseyi anlat, zerr-i miskal beyin varsa bunu yaparsin artik...!

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ey Ibrahim Akin, olan sana oldu.

Dürüst ol, ahlakli davran git herseyi anlat, zerr-i miskal beyin varsa bunu yaparsin artik...!

.
          İboya ne olcak ki,

"Al evladım sana 5 milyon veriyorum, ağzını da bi daha açma, zaten top oynasan bu kadar kazanamazdın" derler, olayı kapatırlar,

Türküm ben demesin, adamım da demesin bundan sonra
          StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mantık arıyorum ama bulamıyorum..UEFA'ya ne diyecekler acaba..

İbrahim Akın suçlu..fb yöneticileri ve şike yaptıkları diğer takımların yöneticileri ve futbolcuları suçlu ama fb temiz..

Şike sahaya yansımadı ve kişilerin yaptıkları kurumları ne olur bağlamasın kararları bunlar..

Tahkim reddediyor,ibrahim akına suçlusun diyor ama bu fbyi bağlamıyor..olsun güzel kardeşim..
            Akla mantığa oturmayan o kadar çok yönü var ki bu sürecin...

Sürecin sonunda sabırsızlıkla beklediğim şeylerden biri de Aydınlar'ın yapacağını söylediği açıklamalar.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yerinde ve doğru tespitler, ben de yazdım ülkede cemaat ve akp milli görüş kanadı arasında bağlar kopmuş durumda..ve en son hsyk kararları ve atamalarından sonra cemaat savcılarından yine hamleler bekliyorum..ve şu kesinkes belli cemaat olmasa akp parti anaplaşacak ve silinecek farkında değiller ama öyle..akp parti son şike ve mit olayında resmen çuvalladı..otokontrol cemaat ama ona da artık dur dediler. cemaat kıyımı başladı ama..
              tebrik ediyorum Bilgehan...

renklendirdiğim kısım mükemmel bir yorum...
              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• bencede süper bir yorum tebrikeler,
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

• gese sanırım Demba ba'yı alıyor, WW'de tt oldular. United Kingdom'da falan da tt olmuşlar.

Yorum

• Haftaya büyük bir zaferle bu sayfayı kapatacağız.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk ifade de etti zaten ama sonra kıvırdı,söylenilene göre!!
                      evet etti güya.. ama işte adam olsa dediğinin arkasında dururdu. ceza almasının sebebi de o anlık itiraf. yani o aptal pfdk başkanı buna inanıyo diğerlerine inanmıyo. öyle söylüyolar. insan değil bunlar

İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Ahlak, masrafları azaltır" demiş bir büyüğümüz,

Bizim memlekette her iş yüksek maliyetle oluyo ne yazıkki
                      aynen malesef. bizim ülkede mevki sahipleri %90 şerefsiz. belki oran az olabilir. belki 99dur. bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haftaya büyük bir zaferle bu sayfayı kapatacağız.
                        Daha dur verilen kararların kritiklerini yapacaz
                        Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akla mantığa oturmayan o kadar çok yönü var ki bu sürecin...

Sürecin sonunda sabırsızlıkla beklediğim şeylerden biri de Aydınlar'ın yapacağını söylediği açıklamalar.
                          umarım aydınlar karakterli çıkarda terim gibi oldu bittiye getirmez...
                          KING M'BİA

Yorum

• İlk olarak tolga1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet etti güya.. ama işte adam olsa dediğinin arkasında dururdu. ceza almasının sebebi de o anlık itiraf. yani o aptal pfdk başkanı buna inanıyo diğerlerine inanmıyo. öyle söylüyolar. insan değil bunlar

aynen malesef. bizim ülkede mevki sahipleri %90 şerefsiz. belki oran az olabilir. belki 99dur. bilmiyorum
                            yüzde 99.9 bile olabilir bende bilmiyorum
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

• uefa'dan ümitliyim çünkü tff'yi idare eden kişiden dolayı.
                              kesin herşeyi berbat edecek.
                              Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• -Tarlalar, belediye işçileri, dikim, inşaat işçileri, Kahe, paralar, ver paramı...

- Başkan uyan! Ne tarlası?

- Tarla mı? Tarla demedim ben

- Dedin

- Haaaa.. O mu? İyi dilek şeyettim..
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X