Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 yıl sonra Demirören Tff'den ayrılır:

- 200 milyon € alacağımı hibe ediyorum, ancak benden sonra gelen başkan bizi yeniden UEFA'ya sokacak, sonra da Avrupa Şampiyonu yapacak. Haydi bana eyvallah...
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bence de birşey çıkmaz bu işten. Sadece aradık bişey bulamadık Fener suçsuzdur demeye çalışıyorlar.
      Şampiyon olmak için şampiyonu yenmek gerekir.

Yorum

• evet fener ilk kez şike yapmıyor... şike sadece fener e özgü bir olay da değil. sadece bu sefer feneri yakaladılar ve deşifre ettiler o kadar. şimdi milletin üzerine vazife olan iş yakalanan fener i nasıl kurtarırım. nereye yansırsa yansısın bir şekilde yırtmaları lazımdı. taa başbakana kadar uzanan bu olay farklı neticelenmezdi zaten. bundan sonraki süreci merakla takip edeceğim. memleketimin düşmüş olduğu durumu hayretler içinde izliyorum ve izlemeye devam edeceğim. bir korku filminde katilin kim olduğunu merak ettiğim gibi mera ediyorum bu komedinin sonunun nasıl bağlanacağını...

Yorum

• Sadri Şener açıklasın bana bu rezaleti. Kalın zekâmla çözemiyorum bu işi. Yaşından başından utan Sadri Şener !

Yorum

• Hürriyete attığım mail:

Sayın İlgili,

Dün gece apar topar küme düşme maddesi Futbol Müsabaka Talimatnamesinden kaldırıldı.
            Siz ve sizin gibi diğer sayın İstanbul basınına mensup gazeteler bu konu hakkında hiç bir haber yapmadı.
            Bu mu sizin tarafsız gazetecilik anlayışınız?
            Geçen sezon, Fenerbahçe şampiyon olsun diye yaptığınız yayınları artık geçtik ama bu nedir ya?
            Bu kadar yanlı, bu taraflı olunur mu?
            Ama sizde haklısınız, para onlardan geliyor size, bu nedenle normal.
            Baba olsanız, kızınız ahlaka aykırı yollardan para kazansa, olsun ne güzel para kazanıyor ama dersiniz.
            Bu kadar karakterlisiniz çünkü.

Yayın hayatınızın sonlanması dileği ile...
            Emre EFENDİOĞLU

Yorum

• a.yıldırım: (mustafa denizliye) takımı sen mi şampiyon yaptın ben yaptım.

a.yıldırım: şampiyonlukların sahada kazanılmadığını öğrendim.

ilk defa mı?

bir de sahaya yansımamış mizahı var.

en basitinden;

ibrahim akın: (avukatıyla birlikte savcıya) gol atmamak için fb'den para aldım.(ve atmadı)

en azından Trabzonspor yönetimi bu soytarılık kervanına katılmasın...
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• valla bana kızacaksınız ama

kupayı versinler bize
                sonra ne ... yerlerse yesinler.

o noktadayım şu an.
                Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Katil, uşak çıkar. Hep öyle oldu
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şimdi yasadeişti kimseye ceza yok kupa febeşte mi kalıyor?? Bumudur mesele? bilen acıklasın ltfn..
                    bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      valla bana kızacaksınız ama

kupayı versinler bize
                      sonra ne ... yerlerse yesinler.

o noktadayım şu an.

o kupayı da vermeyecekler.

Yorum

• bakın görün şikeciler için sahaya yansımadı diyecekler ey sadri şener çık konuş 2 adamın yönetimde napıyor fb ve tüpçünün planı tıkır tıkır işliyor

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bakın görün şikeciler için sahaya yansımadı diyecekler ey sadri şener çık konuş 2 adamın yönetimde napıyor fb ve tüpçünün planı tıkır tıkır işliyor
                          Ne konuşacak ki ? O kadar kolay kandırdılar ki Sadri Şener'i, adamlar bile şaşırdı.

Yorum

• Sadri sener tabi iflas eder kafasi calismiyor.Aile baglari ve torpil ile zengin olan ve sonra batan birisinden kimse birsey beklemesin.O Bodruma veya kizinin yanina Londraya gitsin.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sadriye dediler ki bize oy ver kupayı vericez. Sadri oyu verdi tabi şimdide Tff kandırdık kandırdık nanik falan yapıyor bu kadar mı saf olunur başkanım..

İstifa
                              FIRTINA

Yorum

• birşeyden korkuyor sezsiliği bu demek biran önce bizim bu yönetimden kurtulmamız lazım

Yorum

Yükleniyor...
                                X