Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nevzat Şakar ifade verip serbest kalınca başlığın ateşi yükseleceğine düştü. Mazoşist miyiz neyiz

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nevzat Şakar ifade verip serbest kalınca başlığın ateşi yükseleceğine düştü. Mazoşist miyiz neyiz
      Ben inan ki bunu çözemedim hala...

Ne garip bir taraftarız biz anlayamadım abi.....
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yunanistan kadar kadar olmadık.Adamlar anında 2 takımı düşürdü.Hiç bir mahkeme kararı olmaksızın kendi delillerine dayanarak.Helal olsun adamlara.
        Yunanistan kadar olamadık lafı biraz komik olmuş, dünyada ilk demokratik şehir devletleri antik yunanistanda ortaya çıkmıştı. hak, hukuk alanında onlara yaklaşmamız zor ama en azından zimbabwe gibi belki olabiliriz, bir ay önce zimbabwede bir takım şike yüzünden bantu ligine düşürüldü

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir Azerbaycanlı Trabzonspor tarafdarı olarak kesinliklen bu dörtlü turnuvaya kataılmamalıyız diyorum. Bu hilekar bir plandır ve şike yapan takımlarla Trabzonu bir tutmaktır. Bizim morala ihtiyacımız yoktur. Hakkımız olan şampiyonlugu yüksek sesle istemeliyiz artık. Federasyonun çocuk kandırır gibi işi uzatdığını Trabzonun hakkı olan şampiyonluğu vermedigini insanlar Azerbaycanda bile açıkca anlıyorlar konuşuyorlar. Trabzon yönetiminin artık açık şekilde sesini yükseltmesi lazımdır.
          Hoşgeldin forumumuza kardeşim.Sizin gibi insanları gördükçe trabzonsporumuzun ne kadar büyük bir takım olduğunu bir kez daha anlıyorum

Yorum

• CİNE 5 haberlerini izlediniz mi? çok güzel haber programı yapmışlar can arat ve febeli c.turanın tel konuşmalarını gösterdi, can arat "ben elimden geleni yaptım beni aldırmıyormusunuz oraya" ve febeli yöneticilere hesap verirken "alexe bir kez sert girdik yoksa anlaşılırdı" gibisinden konuşmalar yapmış. Ama malesef tüm bunlara rağmen can aratı serbest bırakmışlar

Yorum

• zafer önder ipekte serbest kalmis (eski hakem/genclerbirliginde görev aliyor)

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yunanistan kadar olamadık lafı biraz komik olmuş, dünyada ilk demokratik şehir devletleri antik yunanistanda ortaya çıkmıştı. hak, hukuk alanında onlara yaklaşmamız zor ama en azından zimbabwe gibi belki olabiliriz, bir ay önce zimbabwede bir takım şike yüzünden bantu ligine düşürüldü
                abi etme gözuğa gurban olayım,şimidki yunanistan ile antik yunanistan aynı kökenden mi geliyor die sormak istemiyorum,lütfen abi.

aynı köken değil onlar.
                Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi etme gözuğa gurban olayım,şimidki yunanistan ile antik yunanistan aynı kökenden mi geliyor die sormak istemiyorum,lütfen abi.

aynı köken değil onlar.
                  hangi kökenden geliyorlar o zaman anlatırmısın kardeşim şu anki yunanın kökü rusyadan mı geliyor

Yorum

• Sarsıcam ulan şimdi forumu,çok sinirlendim;

Allah aşkına Çarşı büyüksün! narası atan üyeler bu aralar baktımı forzaya? bakın görün işte övdüğünüz çarşıyı.

akıllanırsınız da bir daha yapmazsınız.
                    Entropi İyidir.

Yorum

CİNE 5 haberlerini izlediniz mi? çok güzel haber programı yapmışlar can arat ve febeli c.turanın tel konuşmalarını gösterdi, can arat "ben elimden geleni yaptım beni aldırmıyormusunuz oraya" ve febeli yöneticilere hesap verirken "alexe bir kez sert girdik yoksa anlaşılırdı" gibisinden konuşmalar yapmış. Ama malesef tüm bunlara rağmen can aratı serbest bırakmışlar

bu gün için serbest kalmaları tekrar tutuklanmayacaklarını göstermez. bu savcılığın taktiği olabilir.takip edecekler ,dinleyecekler,bağlantıları bulacaklar 4.-5.dalgalarda ifadesi alınacaklarla parelellikleri, uyumazlıkları araştılıp çapraza alacaklar. ileride emenikey e yurda giriş yasağı çıkabilir
                      fenerbahçe dünya pisliğidir..
                      her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Konuyla alakası yok ama trt 3 de 2014 Dünya Kupası kura çekimi var.

Yorum

hangi kökenden geliyorlar o zaman anlatırmısın kardeşim şu anki yunanın kökü rusyadan mı geliyor
                          abi şu anki yunan ile antik yunan aynı soy değil,onlar latin soyu olarak geçiyor,günümüzdeki latinle de aynı şey değil üstelik antik yunan demokrasisi gelişmiştir fakat önce antik yunanın bağlantılı olduğu ege topraklarında gelişmiştir,sonra o coğrafyaya taşınmıştır,bildiğimi özetledim
                          Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben inan ki bunu çözemedim hala...

Ne garip bir taraftarız biz anlayamadım abi.....
                            belkide söylenecek söz kalmadığındandır. sadece kupa bekleniyor artık
                            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi şu anki yunan ile antik yunan aynı soy değil,onlar latin soyu olarak geçiyor,günümüzdeki latinle de aynı şey değil üstelik antik yunan demokrasisi gelişmiştir fakat önce antik yunanın bağlantılı olduğu ege topraklarında gelişmiştir,sonra o coğrafyaya taşınmıştır,bildiğimi özetledim

ege toprakları dediğin yer doğru ama latinler ne alaka, gülmekten yerlerdeyim

sokrates, aristo, herakles latinmiydi yani? antik yunanın kökeni batı anadoludur ve ionlardır

Oğuz Tekin'in Eski Yunan Tarihi kitabını tavsiye ederim

Yorum

• bu 4 lü turnuva fantazisi gerçek olmuş galiba hatta tarih bile belliymiş 10-14 ağustos tarihlerinde almanyada turnuvaya katılıymuşuz fener galatasaray ve beşiktaşla.
                                EN IYISI BIZIZ:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X