Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
    Parayla yapılanı diye duyuyorum her sefer ben,,öyle değil mi?

Yorum

• Ön yargilarimizi da atalim bir zahmet...

Bahsedilen konu hakkinda emin olmasam yazmam...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ha bu ganzilisin videosu olimpiyatta maçtan önce yayınlanamaz mı gözlerim doldu yemin ediyorum
        gercekten güzel bir calisma olmus tipki tüm calismalari gibi ama selcuk ve egemen inde sampiyonlukta paylari var..bunu görmemezlikten gelemeyiz..ganzilis silmis onlari kadrodan
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          siz bu açıklamayı onlarca defa yazdınız. hukuku bilen arkadaşlar da uzun uzun açıkladı. bu kadar açıklamaya rağmen halen daha bu konuda kendi doğrusuna inanan arkadaşlar var.
          sadece kendi yazacağına değil, yazılanları okumaya öğrenmeye de odaklanalım.
          Ben hukukcu değilim ama fakültede bölümüm nedeniyle kamu hukuku aldık..yerel yönetimler hukuku vs..Ayrıca öğrencilik dönemimde hukuk fakültesinde okuyan ev arkadaşım bugün Cumhuriyet Savcısı...Ayrıntılı bilgileri onun gözlemlerinden fikirlerinden tecrubesinden yararlanarak buraya aktarmaya çalışıyorum...Diğeri sevgili dostlarımızın sorunu başka ne yapılabilinir bilmiyorum açıkcası...

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet haklısın yargılanması konusu doğru ama hangi gerekçe ile yargılandığını gözardı etmeyelim derim...Aldığımız bilgilere göre yargılama gerekçesi şike-teşvik -teşebbüs vs değil..Yapılan teknik takip ile elde edilen bulgulara göre başbakanın Trabzon'daki miting öncesi bazı kesimlerle irtibata geçilerek protesto yürüyüşü düzenlenmeye çalışılmış diye bir söylendi var...C.M.K.ya göre bu suçtur...Halkı isyana teşvik diye geçer ve alt sınır 1, üst sınırı 3 yıldır...Konu bu olmazsa bile yargılanma sebebinin şike teşvik taşabbüs vs olmadığını verilen adli kontrol cezası nedeniyle anlayabiliyoruz.Bu gerekçelerle yapılan yargılamalara adli kontrol cezası vermek hukuken imkansızdır çünkü bu suçların alt sınırı 5 yıl eğer kişi yönetici ise alt sınır 7-5 yıl olmaktadır.....bilginize...
            Abi sen önümüzü nasıl görüyorsun ? Sence Şampiyonluğumuzu verecekler mi ? Nevzat Şakar'da serbest kaldı. Ligler başlamadan önce bir karar verilir değil mi ?

Yorum

• legurhan abi ,
              Anlamak istemeyen anlamıyor.Hatta okumaya bile tenezzül etmeyenler bile vardır.
              Kaç kez yazıldı bunlar,vesaire.
              Halâ daha,kara bulut görevi yapanlar var.
              Karamsarlık hat safaya çıkıyor.
              Vay halimize,vallahi dilimizde tüy bitti.Burda güzel,doğru ve umutlu bir bekleyiş sürmek için ben dahil,bazılarımızın canı çıktı.

Yorum

• En son el fanatico tarafından düzenlendi; 29.07.2011, 19:57.

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şike Soruşturması başlığındayız arkadaşlar konu dışı mesajlar yazmayalım.
                  Birde top oynamayı bilsenYK açıklama yaptı 3 hafta ceza aldın haberin olsun gözüm

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi sen önümüzü nasıl görüyorsun ? Sence Şampiyonluğumuzu verecekler mi ? Nevzat Şakar'da serbest kaldı. Ligler başlamadan önce bir karar verilir değil mi ?
                    savcilik resmen tff de ki ,,körlere'' yol gösterdi..

bugünden sonra nasil ceza verecekler trabzonspor a ? artik sah mat oldular..

tff icinde trabzonspor a ceza verilmesi icin büyük bir mücadele oldugunu düsünüyorum ama yapamayacaklar cünkü ellerinde hicbir sey yok..hele bugünki olay onlar icin bu anlamda büyük bir yikimdir..

sampiyonuz..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Nebraskalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cavcav efendi hiç kimse düşmesin diyordu.. hakem eskisini genel müdür almıştı gb ye.. inşallah sana da dokunur haci cavcav..
                      Insallah su Cavcav'i da tutuklarlar. Bir ara Aziz Yilidirim ve fe-be camiasi ile kedi köpek gibi birbirlerini yemislerdi ama simdi düsmelerini istemiyor. Neden? Cünkü her sene iyi para aliyor onlardan. Ara sirada futbolcularini kazik yapip geciriyor fe-be'ye. Yani isin ucunda para oldugu icin Cavcav efendi paraya tav oluyor.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ha bu ganzilisin videosu olimpiyatta maçtan önce yayınlanamaz mı gözlerim doldu yemin ediyorum
                        çooookkk güzel olur
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          burda hukukçu arkadaşımız bahsetti,iddaaname de adı geçerse yargılanacak,temcit pilavı gibi bunu önümüze neden sürüyosun anşamıyorum...herkese sadri şener yargılanacak diye cevap yetiştirmene gerek yok,velev ki sadri şener yargılanacak olsun...

İddianameyi kim hazırlayacak savcı.Sadri şeneri mahkemeye kefaletle serbest bırakılması için gönderen kim yine savcı.

EE ŞİMDİ SAVCIDA SALAK DEĞİL HERALDE SERBEST BIRAKTIĞI ADAMI NEDEN İDDİANAMESİNE KOYSUN.YANİ SADRİ ŞENER İDDİANAMEDE OLMAYACAK BUNU BEN SÖYLEMİYORUM ADAM SERBEST BIRAKTIM DİYOR.

AMA İŞTE İŞİN MAHKEME TARAFI FARKLI.MAHKEMEDE BAZEN BÖYLE ADLİ TEDBİR ÇIKABİLİYOR.AMA ADLİ TEDBİR YARGILANACAK DEMEK DEĞİK BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA.

YANİ ANLATMAK İSTEDİĞİM ŞU:BEN BU OLAYDAN YARA ALACAĞIMIZI DÜŞÜNMÜYORUM.YAKINDA SADRİ ŞENERİNDE YASAĞI KALKAR.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Savcılıktan TFF2ye gönderilen 26 klasörde bizim olmadığımız bazı gazetelerde yazıldı çizildi...Bizde bunun doğru olduğu kanısındayız...Keza DİVAN KURULU açıklaması ve Sayın Sadri Şener'in davanın bizimle alakası yok mealinde açıklaması bunu destekler nitelikte...Eğer klasörlerde yoksak bizim için sorun yoktur..TFF alacağı karar hukuka uygun olacaktır diye umuyorum...Zaten davadaki gizlilik kaldırılınca TFFye gıden belgeleri bizde okuyacağız...TFF nin bazı takımları kesinlikle küme düşüreceğini düşünüyorum yalnız şampiyonluk ilanı vs beraberinde bir sürü maddi manevi tazminat sorununuda beraberinde getıreceği için belki şampiyonluumuzun tescilini mahkeme sonuna bırakabilirler gibi geliyor bana...Açıkcası bende merak içinde herkes gibi bekliyorum....

Yorum

• bursasporlu taraftarlar basın açıklaması yapmış,

stad dışında olan olaylar yüzünden 6 hafta ceza aldık,
                              adamlar 20 bin kişi sahanın içine girdi 2 maç ceza aldı adalet nerde diyip federasyonu protesto ediyolardı.
                              tvde izledim şimdi.
                              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Savcılıktan TFF2ye gönderilen 26 klasörde bizim olmadığımız bazı gazetelerde yazıldı çizildi...Bizde bunun doğru olduğu kanısındayız...Keza DİVAN KURULU açıklaması ve Sayın Sadri Şener'in davanın bizimle alakası yok mealinde açıklaması bunu destekler nitelikte...Eğer klasörlerde yoksak bizim için sorun yoktur..TFF alacağı karar hukuka uygun olacaktır diye umuyorum...Zaten davadaki gizlilik kaldırılınca TFFye gıden belgeleri bizde okuyacağız...TFF nin bazı takımları kesinlikle küme düşüreceğini düşünüyorum yalnız şampiyonluk ilanı vs beraberinde bir sürü maddi manevi tazminat sorununuda beraberinde getıreceği için belki şampiyonluumuzun tescilini mahkeme sonuna bırakabilirler gibi geliyor bana...Açıkcası bende merak içinde herkes gibi bekliyorum....
                                Gizlilik kararı ne zaman kaldırılıyor ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X