Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende Sampiyonlar ligi tazminatini kimden, ne kadar faizle, ne zaman alabilecegimizi merak ediyorum...bunu bilen kimse yok mu ya...

Not: Daha elenmedik ve Allah´in izniyle bu turu da gececegiz
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O tape ingilizcedeki tape (teıp şeklinde okunan) değil.İngilizcedeki kelimenin konuşma kayıtları gibi bir anlamı da yok.Bu yazıldığı gibi okunan bir adliye terimi (imiş).
      abi, "kastedilen anlamıyla" konuşma metinleri (bant-tape) anlamına geliyor, dedim. Telegol'de Serhat Ulueren "Mehmet Baransu'nun elinde tapeler var" derken konuşma kayıtlarının dökümünü kastediyordu.

adliye terimi olduğunu ilk sizden duydum. ayrıca, iddianamelerde de "konuşma dökümleri" diye geçiyor... belki yanılıyor olabilirm; emin bir kaynak gösterebilrseniz memnun olurum. benim bildiğim bu.
      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• yeri burası değil ama yattaradan mesaj var

yunusemresel Yunus Emre Sel
        YATTARA'nın tüm Trabzonspor taraftarlarına mesajı var. "Hepinizi çok özlüyorum. 8 sezondan sonra ayrı kalmak zor. Kalbim ve aklım hala orda"

Yattara diyor ki, "Şampiyon olursak kutlamalarda bende olmak isterim. Çünkü tek hayalimde o formayla şampiyonluk yaşamak"

bide bunu eklemiş yunus emre abimiz
        En son esra61 tarafından düzenlendi; 29.07.2011, 22:57.

Yorum

• Halki Trabzonspor´a karsi kötülemek, galeyana getirmek, taraftarinin piskolojisini bozmak vs vs vs...kisaca Medya´da 3 Temmuz gününden beri Trabzonspor aleyhine yapilan her haberin, yorumun gereken karsiligi görmesi saglanmali.

Bu Kulüp icin ileride cok ciddi bir Gelir kapisi olacaktir
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yeri burası değil ama yattaradan mesaj var

YATTARA'nın tüm Trabzonspor taraftarlarına mesajı var. "Hepinizi çok özlüyorum. 8 sezondan sonra ayrı kalmak zor. Kalbim ve aklım hala orda"
            Yattara diyor ki, "Şampiyon olursak kutlamalarda bende olmak isterim. Çünkü tek hayalimde o formayla şampiyonluk yaşamak"
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• trt haber yıldız tv'de yok sanırım, izleyemicez "büyük takip"i
              7
              Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şampiyon olsaydık;
                1)Şampiyonlar ligine gidecektik reklam gelirleri,katılma parası vs.
                2)Tff'den daha fazla para alacaktık..
                3)Topçularımız ayrılmayacaktı vs..

Trabzonspor'un bu duruma düşmesinin hesabını kim verecek..
                Umut Bulut..
                Herkese Merhaba

Yorum

a.s. sen de selam söyle
                  biz de zorlanıyoruz.
                  keşke kalsaydı da şimdi takımı kaptan olarak şaha kaldırsaydı.
                  Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Arkadaşlar digitürkle ilgili bir haber okudum sizce doğruluğu nedir aynen alıntıladım.Tek sinirlendiğim trabzonsporuda yazmaları.

Küme Düşseler Bile Maçlar Digitürk'te !!!
                    Futbol Federasyonu Yönetimi'nin dün Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'in naklen yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk ve TRT yönetimleriyle de bir araya geldiği ortaya çıktı.

Bazı kulüplerin küme düşürülmesi halinde ekonomik sıkıntıya girmesi beklenen Digiturk, bir şartla yayın ihalesine devam edeceğini federasyon ve TRT yönetimine bildirdi. Digiturk yönetimi, “Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon’dan biri ya da birkaçı küme düşürülse bile biz ihale şartlarını yerine getirmeyi kabul edeceğiz. Yalnız tek bir isteğimiz var. Bu kulüplerden Bank Asya 1. Lig’e düşen olursa, o takımın maçlarını da yine biz yayınlayalım” talebinde bulundu.

TRT’den büyük fedakarlık

Federasyon yetkilileri, topu Bank Asya 1. Lig’in yayın haklarını elinde bulunduran TRT’ye attı. TRT yetkilileri ise, “Eğer bu kulüplerle ilgili küme düşme kararı çıkarsa, zaten hasar büyük olur. Önerinizi anlayışla karşılarız” diyerek, Digiturk’un talebine sıcak bakacağı mesajını verdi. Her iki yayıncı kuruluş arasında sağlanan mutabakat federasyon yönetimini de memnun etti. Eğer kulüplerle ilgili küme düşme kararı çıkarsa, durumun resmiyete döküleceği ve Futbol Federasyonu yönetimi ile yayıncı kuruluşlar Digiturk ve TRT arasında bu doğrultuda yeni
                    sözleşmeler imzalanacağı öğrenildi.
                    En son emretrabzon61 tarafından düzenlendi; 29.07.2011, 22:59.

Yorum

bide bunu eklemiş yunus emre abimiz
                      Bizde özledik ağlaması hala gözlerimin önünde tabiki kutlamalarda sende olmalısın...

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi, "kastedilen anlamıyla" konuşma metinleri (bant-tape) anlamına geliyor, dedim. Telegol'de Serhat Ulueren "Mehmet Baransu'nun elinde tapeler var" derken konuşma kayıtlarının dökümünü kastediyordu.

adliye terimi olduğunu ilk sizden duydum. ayrıca, iddianamelerde de "konuşma dökümleri" diye geçiyor... belki yanılıyor olabilirm; emin bir kaynak gösterebilrseniz memnun olurum. benim bildiğim bu.
                        Şimdi ben de bu olaya kadar duymamıştım.Geçenlerde Baransu bunun ne olduğunu açıkladı.Adliyede bunlara tape derler,tape dememle alay eden arkadaşlar yanılıyorlar dedi.Kullananlar yazıldığı gibi okuyorlar,oysa ingilizce kelimeler yazıldığı gibi okunmaz.Teıp şeklinde okusalar bende Türkçe cümlenin içinde ingilizce kelime olduğu için karşı çıkardım.Baransunun yalancısıyım,bu şekilde açıkladı tape olayını...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Psikolojimizi bozdular diye tek tek manevi tazminat davaları açabiliyoruz değil mi? Fena fikir değil aslında

Kesinlikle bunu ayrica doktor yada psikiyatrist raporu ile süslersen tadindan yenmez.

Ama Hukukcu arkadaslar daha iyi bilirler.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şu kararlar açıklandıktan sonra medyayı daha da dikkatli izlemek gerek.
                            Şunun için:
                            1-Bizim şampiyonluğumuz verilirse -ki öyle bekliyorum- kaç yazar "haklarıydı" diye yazacak.
                            2-Şampiyonluğumuzu vermemek için "zorlama bir ceza" verirlerse kaç kişi "Trabzonspor haksızlığa uğradı" diyecek.
                            Ya da tam tersine "normal,onlar da suçluydu" diyecek.

Aslında ben az çok tahmin ediyorum da, bir kere daha "kim kimdir? " diye bakmak gerek.
                            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim attigimiz goller nerede, inanamiyorum sana Alihan...
                              Ben ne yapabilirim ki adamlar koymamış. Burak'ın ki var hem.

Yorum

• faiz yok,faız haramdur hakkımızı ısteruk.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X