Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yahu bir takım yeni aldığı futbolcuyu 1 milyon euro var diye satarmı. bunların alayı satılmış............
    natonun işini yapmak kolaymı renkdaş satılmış olman lazım pislik herifler bunlar ülkesinide 3-5 kuruşa peşkeş çekmiştir allah belanızı versin
    Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol abi heyecan olsun diye değiştirmiş.
      Ayniyle copyledim
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• buarada kendimi kotu hissediyorum..
        sanki her gun yeni bir olumsuz haber aldıkca bana beddua etmis birileri uzaktan bakıp sırıtarak " dur daha bunlar iyi gunlerin" diyor ve gercekten her gunum daha kotu geciyor..

angut.com

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alex'i istermiyiz?!
          açıkçası fenerden Serdar Kesimal'dan başka futbolcu görmek istemem takımımda..

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            buarada kendimi kotu hissediyorum..
            Sanki her gun yeni bir olumsuz haber aldıkca bana beddua etmis birileri uzaktan bakıp sırıtarak " dur daha bunlar iyi gunlerin" diyor ve gercekten her gunum daha kotu geciyor..

Angut.com

:d
            ççç ççç ççç ççç ççç
            Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              alex bize gelir mi?
              heykelini dikecektiler Kadiköy´e !! diksinler heykeli ondan sonra Trabzona transfer olsun

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gönderen ben miydim abi ?

açık kalsın abi karşılıklı ceryan yapıyor...elektriğimiz iyi
                Sen dün bizi ektin bir daha ki sefere kaçışın yok kanlı canlı görecem seni.

Yorum

• yunanistanda bile şikeye karışan iki kulüp anında küme düşürülmüş, bizde hukuk devletiyiz diye geziyoruz. bildiğin kabile ülkelerinden farkımız yok, madem türk futbolunun kaderi etik kurulundaki 3 kişinin elinde o zaman o yasalar ne halt etmeye var? kabile gibi birkaç kişi toplanıp şehven karar alacaksa o zaman bu ülkenin vay haline

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnşallah abi...ama kadıköy mümkün değil ayarım o semte
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      7 milyon eoruyu bavullarla elden teslim edeceklerse ve bu para kulüp kasasından çıkmayıp bir yönetici tarafından verilecekse dediğin mantıklı olabilir. Dikkatini çekerim, 7.000.000 eurodan bahsediyoruz !
                      ...gönderilen parayı şirket hesabından göndermiyolar...her hangi biri hesabından gönderebilir...sanki godoman mı yok fenerde...

...önemli olan gelen 10 milyonun şirket hesabına gelmesi....
                      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnşallah abi...ama kadıköy mümkün değil ayarım o semte
                        Kartal yaparız bizde.

Yorum

• Bence fenerden Emre Belözoğlu'nu alalım...

O da yönetim ve taraftarın desteğiyle(!) ile büyük işler başarabilir

İstemez misiniz?
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ağabey, sen bu forumda birleştirici, sinirleri yatıştırıcı çok güzel bir fonksiyon yerine getiriyorsun.

Allah razı olsun senden.

Bütün kalbimle teşekkür ediyorum.
                            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• bu lütfü türkkan fenerli galiba
                              Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                buarada kendimi kotu hissediyorum..
                                sanki her gun yeni bir olumsuz haber aldıkca bana beddua etmis birileri uzaktan bakıp sırıtarak " dur daha bunlar iyi gunlerin" diyor ve gercekten her gunum daha kotu geciyor..

angut.com

Sevgili günlük.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X