İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol abi heyecan olsun diye değiştirmiş.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlex'i istermiyiz?!
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuarada kendimi kotu hissediyorum..
Sanki her gun yeni bir olumsuz haber aldıkca bana beddua etmis birileri uzaktan bakıp sırıtarak " dur daha bunlar iyi gunlerin" diyor ve gercekten her gunum daha kotu geciyor..
Angut.com
:d
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealex bize gelir mi?
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegönderen ben miydim abi ?
açık kalsın abi karşılıklı ceryan yapıyor...elektriğimiz iyi
Yorum
-
yunanistanda bile şikeye karışan iki kulüp anında küme düşürülmüş, bizde hukuk devletiyiz diye geziyoruz. bildiğin kabile ülkelerinden farkımız yok, madem türk futbolunun kaderi etik kurulundaki 3 kişinin elinde o zaman o yasalar ne halt etmeye var? kabile gibi birkaç kişi toplanıp şehven karar alacaksa o zaman bu ülkenin vay haline
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen dün bizi ektin bir daha ki sefere kaçışın yok kanlı canlı görecem seni.bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 milyon eoruyu bavullarla elden teslim edeceklerse ve bu para kulüp kasasından çıkmayıp bir yönetici tarafından verilecekse dediğin mantıklı olabilir. Dikkatini çekerim, 7.000.000 eurodan bahsediyoruz !
...önemli olan gelen 10 milyonun şirket hesabına gelmesi....deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah abi...ama kadıköy mümkün değil ayarım o semte
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen dün bizi ektin bir daha ki sefere kaçışın yok kanlı canlı görecem seni.
Allah razı olsun senden.
Bütün kalbimle teşekkür ediyorum.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuarada kendimi kotu hissediyorum..
sanki her gun yeni bir olumsuz haber aldıkca bana beddua etmis birileri uzaktan bakıp sırıtarak " dur daha bunlar iyi gunlerin" diyor ve gercekten her gunum daha kotu geciyor..
angut.com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum