Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa Topaloğlu dese ki, uzaylılardan duyum aldım, feneri düşürmeyeceklermiş.

Tartışmaya başlayacağız, aldı mı almadı mı? Doğru mu değil mi? Uzaylılar nerden duydu?
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• ugur ucarın ıfadesı alınmıs seneckynın kı suruyo

dediğimiz gibi millet iddananemın son rükuşlarını yapıyorlr işte.

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu haberlere uzuluyorum cunku bu islerden maddi olarak da zarar etmelerini isterim
        Ediyorlar ve edecekler zaten.Şu şartlarda hangi kulüp futbolcuları ederiyle transfer eder ki.Emenike ye 10 m euro kim verir?Haraç mezat satılacak Fenerin yabancıları...

Yorum

• o kirli kupayı kaldırırken ne kadar da mutluydular..kupayı alır almaz ertesi günü trabzonspora ''hamsi koydum tavaya başladı oynamaya'',''akşam mönüsü pilav üstü hamsi'' (vs) dalga geçtiklerinde ne kadarda eğleniyorlardı..her maç sonunda bir baba hindi bilmem kime bindi diye ne güzel haykırıyorlardı..şimdi bunu söylerkende ben çok büyük keyif alıcam..ne oldu fener adalet ne güzel de bindi..nasılmış güzel oluyormuş dimii...
          Cahil bir insanın yanında,kitap gibi sessiz ol...

''hz mevlana''

Yorum

• Senecky ve Uğur Uçar ifade veriyor ..
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senecky ve Uğur Uçar ifade veriyor ..
              fenerin fark attığı maçta kalede senecky vardı değil mi ?
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet. Penaltı pozisyonuna neden olan ve kırmızı kart gören.

Yorum

aptal penalatıyı yapıp atılan kaleci..
                  Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Uğur Uçar serbest. Senecky'nin sorgusu devam ediyor... Sabah Gazetesi.

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu,önce bizim hakkımızı verselerde ondan sonra bu dalgalara başlasalar ya.Biz bu dalgaların sonunun gelmesini mi bekleyeceğiz.Yeterince beklemedikmi?

İnsan düşündükçe fıttırıyor.Emniyetimiz,savcılığımız zamanında bu delilleri toplarken ne diye suçüstü yapmazda bizi bu kadar mağdur eder.

Hangi suç üstü? Allah aşkına görmüyor musunuz bunca delile rağmen bile nasıl korunduklarını? Ortada şike yapan bir kaç adam yok...Ortada çok yerde kolları olan bir suç örgütü var...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ts_sevdalısı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o kirli kupayı kaldırırken ne kadar da mutluydular..kupayı alır almaz ertesi günü trabzonspora ''hamsi koydum tavaya başladı oynamaya'',''akşam mönüsü pilav üstü hamsi'' (vs) dalga geçtiklerinde ne kadarda eğleniyorlardı..her maç sonunda bir baba hindi bilmem kime bindi diye ne güzel haykırıyorlardı..şimdi bunu söylerkende ben çok büyük keyif alıcam..ne oldu fener adalet ne güzel de bindi..nasılmış güzel oluyormuş dimii...
                        Allah'ın adaleti zerre şaşmaz.
                        Şike muhabbeti patlak vermeden 1 gün önce kahvede oturuyordum. Yan tarafta tadilatta olan bir dükkan vardı ve camları gazete kağıdı ile kapatılmıştı. Orda gördüm bu şikecilerin şampiyonluk resimlerini. Güzelce beddua ettim...
                        İnşallah düşecekler ve o kupa da Trabzon'a gelecek...
                        Hamiş

Yorum

yanlış hatırlamıyorsam 3. golde penaltıyı yaptırdı ve atıldı

Yorum

2. penaltıyı yaptırıp kırmızı kart görene kadar; evet...
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• 3. dalga geldi, hadi bakalım.

ben Adnan Polat ismini bekliyorum..

Yorum

• Trabzonspor as baskani nevzat sakar istanbul adliyesinde..samanyolu haber

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X