Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    özürlü olan sensin. "yasal prosedür gereği fenerbahçe çoktan düşürülmeliydi ama düşürülmedi kurtarıldı, ligde kalacak dedim". ama sanırım okuma yazma konusunda yenisin. sana yardımcı olabiliriz.

üstelik bu forumda trabzonspor da düşürülecek gibi kelamları ima edenler benim gözümde fenerlidir.
    İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kıçından prosedür uydurursan herşeyi yapabilirsin,böyle devam et...
    İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Resmi gazete'de yayınlanan kanunun aksine nasıl talimatname yapacaklar abi bu adamlar ?
    Çok yerinde bir tespit.Kanunun aksine yapılacak her türlü tüzük,yönetmelik ve talimatname geçersizdir.Asıl olan kanundur.

Yorum

• Fenerbahçe Emenike'yi satıyormuş...

Buradan bir mana çıkarmamız gerekir mi ?
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi
        sizin gibi, gizli fenerliler bu foruma sızdığı sürece devam edeceğim merak etme.
        Şikayet et yöneticilere gizli fenerli var diye.Ben de şikayet ediyorum seni bana fenerli diyerek hakaret ettiğin için.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir arkadaşımız federasyonda görevli biri ile görüştü...Ama aldığı bilgiler o arkadaşın tahminleri olabilir....Yine de yazalım...Sakin sakin düşünelim...Dediğim gibi bu o arkadaşın aldığı bir haber midir yoksa tahminleri midir bilemiyorum

Mevzuat değişecek küme düşme kalkacak
          Suçlu bulunan takımlar - puan ile başlayacak
          Trabzonspor şampiyon ilan edilecek
          Bizim için iyi ama hukuk açısından yine de çok kötü eğer böyle bir karar çıkarsa..

suç işlendikten sonra alınacak cezada değişiklik yapmak fb nin alenen kollandığı anlamına gelir ki bu da Türk futbolu açısından Dünya nezdinde büyük sorunlar çıkarır.

ayrıca takımları şike yapmaya teşvik eder böyle bir karar..

Yorum

• Fenerbahçe cezaları muhtemelen şöyle olacak

1-Bank Asya ligine düşürülür ve -15 puan ile başlar

2-SPK Borsada manipülasyon yapıldığından haksız kazanç ağır para cezası verilir ve suçlular hapis cezası alır.

3-Emenike ve Sezer transferleri spor ahlakına aykırı olduğundan Fenerbahçeye 2 yıl transfer yasağı getirilir ve bu oyunculara en az 1 yıl men cezası verilir.

4-Uefa tarafından Şampiyonlar liginden men edilir ve en az 5 yıl Avrupa müsabakalrına katılamaz.
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tarik Tarim diye bir Bursasporlu var Twitter'de. Biz küme dusecegiz diyor

Bank Asya 1.Lig'den G.antep B.B.,Ç.Rize,Tavşanlı Linyit,Boluspor ve K.Erciyes süper lige yükseliyor
              He oldu bu O Sampiyon olmak istiyor.61 Puan anca topladilar
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi nasıl ne ilgisi var ? Kanunun bilmem kaçıncı maddesinin bilmem kaçıncı bendinde şike ve ya teşvik yapan takımlar küme düşürülür ifadesi yok mu ?

Varsa bu adamlar bunu aşıp nasıl kendi düzenledikleri talimatnameyle cezalandırma yapacaklar ?
                Hayır Fatih kulüler ile ilgili kanun falan yok...O bahsettiğin kişilerle alakalı...Kulüplerin alacakları cezalar sadece TFF disiplin talimatmanesine tabi...Üstelik federasyon uygun gördüğü takdirde cezaları arttırıp azaltabilir de....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• edit..........................
                  En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 28.07.2011, 15:11.

Yorum

• Erdal Abi, bizim şampiyonlar ligi hakkımız hakkında ne düşünüyor acaba Tff?

insan bi ders alır ya,bunlar akıllanmayacak.
                    Entropi İyidir.

Yorum

• Düşenleri anladımda çıkan takımlara nasıl karar verdiler.

Yorum

Abi o dava kendi içinde yürür...Yani ben neye itiraz ettiğinizi anlamadım...TFF basbayağı kendi disiplin talimatnamesini değiştirebilir...Bunun ceza davasının seyri ile bir ilgisi yok...
                        Erdal abi ozaman ben bu yasayi anlamadim. Yasada kume dusurulur yazmiyormu? Bir gecerliligi yoksa neden bu yasa cikti? kafam karisti simdi.
                        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak ikubilay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir alt lige düşürme cezazı Sporda şiddet Yasasında yok. Futbol Disiplin Talimatını değiştirmek yeterlidir. Ancak kamuoyu ne düşünür, UEFA ne der bir sürü soru
                          Sadece cesarete ve UEFA'nın olası yaptırımlarına kulak tıkamaya , göğüs germeye bakıyor o zaman ki bunu yapmaya kimsenin maçası yemez .

UEFA'nın vereceği olası men cezalarının hesabını kimse veremez ...
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            özürlü olan sensin. "yasal prosedür gereği fenerbahçe çoktan düşürülmeliydi ama düşürülmedi kurtarıldı, ligde kalacak dedim". ama sanırım okuma yazma konusunda yenisin. sana yardımcı olabiliriz.

üstelik bu forumda trabzonspor da düşürülecek gibi kelamları ima edenler benim gözümde fenerlidir.
                            İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kıçından prosedür uydurursan herşeyi yapabilirsin,böyle devam et...
                            Herslenmek var darılmak yok.Arkadaşlar daha sakin.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fenerbahçe Emenike'yi satıyormuş...

Buradan bir mana çıkarmamız gerekir mi ?
                              basladiler yabancilari satmaya 1 ay icinde hepsi gider

Yorum

Abi o dava kendi içinde yürür...Yani ben neye itiraz ettiğinizi anlamadım...TFF basbayağı kendi disiplin talimatnamesini değiştirebilir...Bunun ceza davasının seyri ile bir ilgisi yok...
                                iyide bu sadece günü kurtarmak icin yapilmis bir girisim olur ama türk futboluna da agir bir darbe vurur..uluslararasi düzeyde de dillendirilmese de büyük bir prestij kaybina neden olur..ama bunun bizim tff nin ve klüplerin pek umrunda olacagini sanmiyorum..uefa ya bu isi yutturabilirler..sonucta türkiye de dengesiz durumdan dolayi uefa buna göz yumabilirler..fb nin türkiye de konumuyla juventus un italyada ki konumu bir degil..basari olarak demiyorum..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X