Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Banada Erdal Beyin dediği gibi olacak gibime geliyor.Eksik teşebbüs diyecekler Fener ve Eziktaşı küme düşürmeyecekler eksi puanla başlatacaklar,bize de şampiyonluğu verip alın size de bu diyecekler.
    o kupayi almak fbnin kume dusmesinden daha fazla haz verir bana.
    ama o kupanin fb muzesinden alinip TRABZONSPORa iade edilmesi seremoni ile olmali o ani gormek fbyi 1000 kere yenmekten daha fazla mutlu eder beni

Yorum

• fener düştü diye neden seviniyoruz anlamıyorum..insan karısından ayrılınca üzülür mü hiç...

Yorum

• İlk olarak tidis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan'a birebir ben bu soruyu sordum daha doğrusu Başkan'ım BJK düşerse Egemeni geri alalım dedim.

Cevap : Asla olmaz. (Direk başkanın sözü)

Sebep : Bütün parasal sıkıntıları çıkaran kişi olması. (Birinin yorumu)
        Sadri şener gitsin o zaman,Egemen gelsin..Harika olur.Bir taşla iki kuş vurmuş oluruz.

Yorum

• vallaha artik gina geldi. Kimseyi düsürmesinler banane. Bizim hakkimizi versinler, kendileri de yerin dibine girsinler.
          Su belirsizlik yüzünden en cok okunan baslik sike basligi oldu. Bir karar cikana kadar da öyle olacak gibi.

Yorum

• tariktarim bursasporlu,saçmalamış. ulan şampiyonluğu kimseye vermeyecekler diyoruz,bunlar hala saçmalıyor.
            Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşım özürlümüsün?Sen fener düşmez diyorsun,ben düşecek diyorum.Okuduğunu anlamıyor musun,yada ne dediğini mi bilmiyorsun?Bırak bu fenerli muhabbetlerini.Söylediğin hiçbişeyin tutarlı bir tarafı yok,herşeyi birbirine karıştırdın işin içinden çıkamayınca beni fenerli ilan ettin.
              özürlü olan sensin. "yasal prosedür gereği fenerbahçe çoktan düşürülmeliydi ama düşürülmedi kurtarıldı, ligde kalacak dedim". ama sanırım okuma yazma konusunda yenisin. sana yardımcı olabiliriz.

üstelik bu forumda trabzonspor da düşürülecek gibi kelamları ima edenler benim gözümde fenerlidir.
              En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 28.07.2011, 15:00.

Yorum

• Erdal abinin dediği senaryo gerçekleşirse kuru kuruya bir şampiyonluğumuz olacak..

Maddi manevi faydasını göremiyeceğiz...

Ş.ligi hakkımız uçtuktan sonra bu karar tamamen göstermelik...

Ne şiş yansın ne kebap mantığında anlaşılan federasyon...
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir arkadaşımız federasyonda görevli biri ile görüştü...Ama aldığı bilgiler o arkadaşın tahminleri olabilir....Yine de yazalım...Sakin sakin düşünelim...Dediğim gibi bu o arkadaşın aldığı bir haber midir yoksa tahminleri midir bilemiyorum

Mevzuat değişecek küme düşme kalkacak
                  Suçlu bulunan takımlar - puan ile başlayacak
                  Trabzonspor şampiyon ilan edilecek
                  DUYUMDUR!!!YANLIŞTIR...
                  Mevzuat denen şey C.M.K ya dahil...Tek bir şansları var kurtulmaları için;
                  Meclisten onanarak resmi gazetede yayınlaRAK 14 nisan'da yürülüğe giren SPORDA ŞİDDET YASASI'nın mecliste yeniden görüşülüp değiştirilmesi lazım...kim yapar bunu yapabilirler mi yaparlar mı....

Yorum

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TFF disiplin talimatlarının değiştirilmesinin yolları nelerdir? böyle bir olay olduktan sonra,bu talimatları değiştirmek mevuzata aykırımıdır değilmidir ? Araştırmak lazım.Konu ile alakalı yorum yapabilmek için
                    Yarın diyelim ki X takım hakkında aynı süreç işleyecek midir?

Mesela X takım içinde gerek görüldüğünde mevzuat değişikliğine gidilecek midir?

Veya böyle birşey yapılacaksa kanun ve yönetmeliklere bu saatten sonra ne gerek vardır?
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fener düştü diye neden seviniyoruz anlamıyorum..insan karısından ayrılınca üzülür mü hiç...
                      demek ki aşk ölmüş aramızda.yenisini alırız bişey olmaz.

ne demiş tonalılar?

tonyaliyim tonyali da alırım iki gari
                      Entropi İyidir.

Yorum

• Vallahi artik ne yazacagimi sasirdim....bir an önce kararlar verilsede herkes rahatlasa.....kendi acimdan söylüyorum: Fenerbahceyi düsürsünler, bizide ister 15. yapsinlar.....Sadece feneri düsürmeleri artik benim icin yeterli......insallah düsürürler....
                        TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                        TRABZON / AYASOFYA MAH.
                        HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir arkadaşımız federasyonda görevli biri ile görüştü...Ama aldığı bilgiler o arkadaşın tahminleri olabilir....Yine de yazalım...Sakin sakin düşünelim...Dediğim gibi bu o arkadaşın aldığı bir haber midir yoksa tahminleri midir bilemiyorum

Mevzuat değişecek küme düşme kalkacak
                          Suçlu bulunan takımlar - puan ile başlayacak
                          Trabzonspor şampiyon ilan edilecek
                          Mümkün değil ...

En azından bir kısmı ...

Küme düşme cezası mevzuatın vazgeçilmezi , en güçlü yaptırım aracı.

Kaldırırlarsa ne caydırıcılık kalır ne bir şey . Klüpler artık yöneticilerle değil maşalarla şike - teşvik yaparlar , nasıl olsa (-) puan ile başlanır en fazla , o da yönetici yapmadığından olmayabilir bile .
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            özürlü olan sensin. "yasal prosedür gereği fenerbahçe çoktan düşürülmeliydi ama düşürülmedi kurtarıldı, ligde kalacak dedim". ama sanırım okuma yazma konusunda yenisin. sana yardımcı olabiliriz.
                            Kıçından prosedür uydurursan herşeyi yapabilirsin,böyle devam et...

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              DUYUMDUR!!!YANLIŞTIR...
                              Mevzuat denen şey C.M.K ya dahil...Tek bir şansları var kurtulmaları için;
                              Meclisten onanarak resmi gazetede yayınlaRAK 14 nisan'da yürülüğe giren SPORDA ŞİDDET YASASI'nın mecliste yeniden görüşülüp değiştirilmesi lazım...kim yapar bunu yapabilirler mi yaparlar mı....
                              Hocam ilgisi yok...TFF kendi disiplin talimatnamesini dilediği gibi düzenleyebilir...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TFF disiplin talimatlarının değiştirilmesinin yolları nelerdir? böyle bir olay olduktan sonra,bu talimatları değiştirmek mevuzata aykırımıdır değilmidir ? Araştırmak lazım.Konu ile alakalı yorum yapabilmek için
                                yav bu mevzuatı değiştirmek çok saçma ve olacak bişi dill zaten oldu sen her moku ye sonra gel sana mevzuat ayarlıyalım.oldu azcık tatlıda olsun üztüne iyi gider de bunu yapanlar da orda kalmaz ülke eski türkiye dill artık alenen herşey ortada iken ali çengiz oyunları anca yürürlükte olan yasalar üzerinden olur.olmassa kaos olur artık.kimse bu işin içinden çıkamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X