Yarın 3. dalga gelir mı acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
sürekli aynı şeylerin konuşulması...
tekrar tekrar başa dönülmesi....
aynı sorulara aynı-ayrı cevaplar....
herkes kendisini sorgulasın derim...1000. mesajda tartışıp halletmeye çalıştığımız bir konu 79 bininci mesajla karşımıza çıkıyor...
çok yorucu, acayip moral bozucu, sinir edici...
Güncel gelişmeler üzerine fikir tartışmaları bilgi alışverişi yapmak yapabilmek birazda niteliksel sorundur...zamanla öğrenilebilinirde...
Umarım ilerleyen zamanlarda bunları aşarız...daha hoş daha güzel bilgilendirici eğlendirici her birimize artı katkıları olan sohbetler yaparız...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyoruz yazabilecek yok mu ?En son The Ciks tarafından düzenlendi; 29.07.2011, 18:06."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+18 demişken fbliler Benfica'yı tutuyormuş napsak bizde Tavşanlı Linyit'i mi tutsak ?7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu aktörler futbolun içindekilerden daha büyük başrol oyuncusu onlar...Israrla vurgulamaya çalışıyorum DEVLET diyorum DEVLETLERİN MANTIĞI diyorum...Malum bu dosyayı TFF veya futbol unsurları açmadı başrol oyuncusu kolluk güçleri yani devlet ve devlet adına yürütme organi siyasi erg...
Bizim camiamız veya diğerleri sadece onlara söylenenleri yerine getirmekle yükümlüdür artık...eksik veya fazla yerine getirecekler hiç istemeselerde...Devlet sopasını hazırladı(şiddet yasası) meclisten geçirdi resmi gazetede yayınladı operasyonu başlattı...sopa ortada gereği yapılacaktır....
Bunu sekteye uğratacak bir gelişme olmamasını diliyorum.
Bu kandırmaca bitecek inşallah.
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener düşüyor...
yarın biz benficayla oynuyoruz...
erman...!
aldı kırbaçı eline...
vuruyor kırbaçı vuruyor kırbaçı...
Yorum
-
İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesürekli aynı şeylerin konuşulması...
herkes kendisini sorgulasın derim...1000. mesajda tartışıp halletmeye çalıştığımız bir konu 79 bininci mesajla karşımıza çıkıyor...
Güncel gelişmeler üzerine fikir tartışmaları bilgi alışverişi yapmak yapabilmek birazda niteliksel sorundur...zamanla öğrenilebilinirde...
Umarım ilerleyen zamanlarda bunları aşarız...daha hoş daha güzel bilgilendirici eğlendirici her birimize artı katkıları olan sohbetler yaparız...
Yorum
-
İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesürekli aynı şeylerin konuşulması...
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+18 demişken fbliler Benfica'yı tutuyormuş napsak bizde Tavşanlı Linyit'i mi tutsak ?
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesürekli aynı şeyleri konuşuyoruz. ancak belli bir noktaya gelen tartışma bir sonraki gün en baştan tekrar başlıyor. şike teşvik teşebbüs eksik teşebbüs eksiğin eksiği vb. devam ediyor.
bu süreç nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, artık ülkede futbol sistemi yeni bir yola girecektir. bu pembe popüler kavramlara süslenen süper ligin, hiç de süper olmadığı, gırtlağına kadar çamura battığı ortaya çıktı. umuyorum ki yeni bir düzen kurulacak ve biz bu düzende her halükarda kazançlı çıkacağız.
Herhalükarda bundan sonra dürüst bir mücadele olacaktır ve bizim için şampiyonluklar daha kolay olacaktır.
Yorum
-
Karar hafta içinde açıklanır ;
1- Sike olayına kurumsal olarak karışan fb, bjk, sivasın Bank Asya'ya düşürülmesine,
2- Diğer takımların bulundukları liglere, eylemlerine göre eksik puanlama başlamalarına,
3- Turkcell süper lig ve Bank Asyanın 2011-2012 sezonu için karılıp iki ayrı grup oluşturulmasına,
4- Sezon sonunda grubunu birinci olarak bitiren iki takımın şampiyonluk finali oynamasına,
4- Sezon sonunda gruplarında ilk 9 a giren takımların sonraki sezonda Süper ligi oluşturmasına,
4- Sezon sonunda gruplarında ilk 9 a giremeyen takımların sonraki sezonda Bank Asyayı oluşturmasına,
karar verilmiştir.
( Şikeahçeyi hem düşürüp hem de düşürmemek için uğraşan MAA ya bu formülü yollasam mı acaba)
En son Necat Ulusoy tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 01:31.▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
size karşı kimyasal silah kullanana karşı kimyasal silah kullanmaya teşebbüs etmek dahi suç değildir... Olsa olsa canı elinden defalarca alınmış olanın nefs-i müdafaasıdır...kaldı ki bunu yapanların amacı kendi canlarını kurtarmak değil, kendisine can verenlerin canlarındaki acıyı, yangını söndürmektir... sözün özü "Can"ı koruyan her kim olursa olsun ne yaparsa yapsın sonsuz destekçisiyim... bu lanet kirlenmiş dünya düzeninin Türkiye'deki temsilcileri olan 3 İstanbul eziğinin yola gelmesi için canımızın yanması gerekiyorsa varsın yansın... ama her ne olursa olsun unutmayın ki Trabzonspor bir değerdir, mücevher gibidir, nerde olursa olsun pArıldamaya dEvam edecektir... Var mısınız her zamankinden daha çok bu değere sahip çıkmaya? var mısınız benfica maçında 61'in ne olduğunu Türkiye'ye göstermeye? Trabzonspor bİr ihtilaldir, yaşanan bu süreç ihtilalin son halkasıdır...Always Trabzon!!!
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@tekfurcayır 61
federasyonu ligleri ertelemeye gs baskanı davet etti..
bir an önce karar ver ve bizi şl ön elemesine gönderme diyebilirdik mesela..
ortada başkanı ve asbaşkanı şikeden tutuklu bir şampiyon var, bu tescili kaldır diyebilirdik mesela..
4 madde yazmıssın ama sadece birinci maddeden turemiş digerleri..
Burdaki ağırlıklı görüş,büyüklerimizin bir bildiği vardır ki,susuyorlar görüşü.Bir de medyada yer alan tüm iddiaların çok azının bizimle ilgili olmasına ve tutuklumuz olmayışına güveniliyor,anladığım kadriylen.Ben de çok sordum,yahu bütün bu numraların hepsi bizim uşakların alın terini çalmak için. E tokülelim o zaman ortaluğa,yok dediler.
Kulüp yürüyüşü bile durdurdu.En mağdur takım biziyik ama,en pasif takımda bizik bu işte.Ben debi b.k anlamadım yani...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum