Ziya Doğan açıklama yapmış Bank Asya takımlarıyla çalışmayı düşünmüyormuş hatta teklif bile görüşmüyormuş. 8jk'ye gitmez o yüzden.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebyzans medyasi kötü bastirmaya basladi.....bu böyle olmayacak yeni bir Fatih Sultan Mehmet Han lazim
Yeni bir Kanuni lazim cünkü o Trabzonsporlu idi!!!
Yorum
-
İlk olarak hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebyzans medyasi kötü bastirmaya basladi.....bu böyle olmayacak yeni bir fatih sultan mehmet han lazim
Fenerİ yalayan tum medyanin......................................şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak parandroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerbiyesizlik yapma.Özür dile hemen. Verdiğim haberi TRT haberde verdi.Bütün gazetelerde var neredeyse.Ajansspor.com da maldini61 nicklinin haber yorumlarına bak sonra utan kendinde.Terbiyesiz herif.Başka birşey diyeceğim de benim terbiyem el vermiyor.
Diğer arkadaşlar az sabredin akşama kadar öğrendiklerimi paylaşacağım.Benim daha önceden bildiğim TFFye gönderilen 26 dosyada 8 takımla ilgili iddialar vardı ve bu 8 takım içnide Trabzonspor yok.(FB,BJK,İBB,Sivas,Giresun,Eskişehir,Karabük,Kartal).Beni rahatlatan sadece bu şu aşamada.Ancak özel görüşmede Sadri Şenerle ne görüşüldüğü en geç 1-2 gün içinde belli olur.
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni bir Kanuni lazim cünkü o Trabzonsporlu idi!!!
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Doğan açıklama yapmış Bank Asya takımlarıyla çalışmayı düşünmüyormuş hatta teklif bile görüşmüyormuş. 8jk'ye gitmez o yüzden.
Çakal Ziyaa baktı seneye Bank Asya bayagı renklı olucak hemen dıyor orda calısmak ıstıyorum
Yorum
-
Buraya gireken xanax yada paksil almak gerkir.
şüpheci olmamak yada paranoya davranmamak imkansız.
burada psikolojik savaşların en büyüğü veriliyor.
Amaçları Belli Taraftarı psikoljik baskı altına alıp kışkırtmak.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Sakin olun Beyler neyin ne olduğu henüz belli değil,Kulüpten kimse bi açıklama yapmıyor.Normal şartlarda esip gürlememiz gereken bir durum söz konusu ama belliki bizim yönetiminde çekinceleri var ve beklemedeler. Birbirimize saldırcağımıza mantıklı olup sakin olup birlik olmalıyız.Ve bilgi kirliliği yapmayalım emin olmadığımız konularda tartışma yaratmayalım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum