Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetimin sessiz kalması benim de canımı sıkmıyor değil. Bu işin gerçeğini bilen onlar. Bence savcılıkta farklı deliller çıkabileceğinden korkuyor olmaları bir ihtimal, diğeri de şike dışındaki diğer siyasi olaylar.

Başka bir susma sebepleri olamaz. Pozitif düşünmek istersek de şöyle diyebiliriz, hukuki olarak cezanın kesinleşmesini bekliyorlar. Umarım öyledir.
    Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• ben may i protesto ediyorum. uzaktan selam verelim ona yeter. o kesinlikle ts ye bi katkida bulunamaz. belki de en iyi arkadasi ali sendir. kendisi fb kongre üyesi idi bi aralar.
      „Choose a lazy person to do a hard job.
      Because a lazy person will find an easy way to do it.“
      BILL GATES

Yorum

• böyle yapmislarsa bile ben yönetimle gurur duyarim..trabzonspor her siyasi partiden daha üstündür..o zamanki algiya neden olanlar sirf trabzon yönetiminde sucu aramasinlar..trabzonspor u da siyasete cekmesinler..trabzon da güya trabzonspor un haklarini savunan bazi spor kesimleri istanbul basinindan bile daha adidir..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fe-be liler ne zaman toplanacaklar yine?
          Ziril ziril aglamayi geleneksel hale getirdilerde.
          inan kahveye gidesim gelmiyor. heleki fenevlilerle ayni ortamda bulunmak asla.
          neymis aziz sadece suc orgutu kurmaktan yargilaniyormus. fb düsmezmis düserse ts de düsermis.

gecen bi fb li cok güzel bi söz söyledi: "artik tv yi acmaktan korkuyorum"

Yorum

• Tamuğ, bildiklerim kısmıyla rahatım...Ama hep dahası olabilir mi diye korkuyorum....Ama bu korku zarar vermemeli...

Bu arada ben tutukluluk itirazının kabul edileceğini düşünüyordum BJK lilerin....

Bu EYOF sonrası bizle ilgilenecekler geyiği sanırım antu kaynaklı....Onlar hala "başkan çıkacak emniyeti sorgulayacak" diyorlar mı?
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.karadenizgazete.com.tr/de...=haber&id=8668

Ali Savaş her iki siteye de yazıyor

Haber Karadenizgazetenin haberi zannedersem saatlere bakınca...
              Karadeniz gazetesi Mehmet Ali Yılmaz'ın mı?
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                baransu bizim ile ilgili bizim bildiğimizden fazlasını biliyor olsaydı çıktığı onca programda bunu açıklar, delil belgeler bunlardır derdi. telefon dinlemelerinden ve duyumlardan çıkarımlarla akıl yürütmeyle bizi küme düşmeye aday göstermesi, üstelik bunu yönetim giderse ve gitmeli diye izah etmesi bizim için yönetimi değiştirme operasyonu gibi geliyor. az önceki köşe yazsını okuduğumda bunlar için zemin hazırlandığı görülüyor. forumda uzunca bir sürir görünmeyen bir üyenin, bu gün ortaya çıkması sessizliği nedeniyle yönetimi eleştirmesi... herşey tesadüf mü, ben de mi komplo teorisyeni oldum.
                Ne garip bu işler...

Asıl derin Fenerbahçe'nin bu kadar pislikten sonra yapması gerekeni bizim camiadan bazıları gerçekleştirmeye çalışıyor...

Ben hep bir umut bekledim, Fener'in ağır abileri duruma el koyar, A.Y.'a el çektirirler ve yeni bir oluşuma giderler diye...

Tam tersi oldu...

Bizim camia içinden pusuda bekleyenler ortaya çıkmaya başladılar...Kendi menfaatleri için takımı yakmazlarsa iyidir...

Bu olayların hepsi irdelenmeli A.K. (Aykut Kocaman'ın kısaltmasıdır, yanlış anlama olmasın)
                En son karayamayman tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 16:55.

Yorum

• Yahu ne diyecek yönetim? Süreç işliyor mu? Evet...Üstelik işlemesi gerektiği gibi mi ? Evet....Ne istiyoruz? Aziz Yıldırım taktiği mi? Verin lan şampiyonluğumuzu?....Nasıl algılanır bu bir düşünün Allah aşkına?
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Karadeniz gazetesi Mehmet Ali Yılmaz'ın mı?
                    evet onun bildigim kadariyla..ben onun gözünün federasyon baskanliginda oldugunu düsünüyorum..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uğur, tanıdığın varsa söyle: Yönetime çakabilmek adına "Trabzon küme düşebilir" imasını haber fazla okunur diye koymak alçaklıktır...Bunu diyen de Erdal Hoş dur....
                      Beni de ekle Uğur.
                      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Ali Savaş denilen yaşam formunu çok ciddiye alıyorsunuz arkadaşlar. Adam yalakalıkta sınır tanımıyor. Boşverin... Okuyarak eleştirilerek şerefledirmeyin. Kendini adamdan sayıyor sonra...

Yorum

• İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, futbolda şike iddialarına ilişkin tutuklanan Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu ve kulüp müdürü Ahmet Ateş'in de aralarında bulunduğu 5 kişinin tutukluluklarına yapılan itirazı reddetti.
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Yahu ne diyecek yönetim? Süreç işliyor mu? Evet...Üstelik işlemesi gerektiği gibi mi ? Evet....Ne istiyoruz? Aziz Yıldırım taktiği mi? Verin lan şampiyonluğumuzu?....Nasıl algılanır bu bir düşünün Allah aşkına?
                            normalde dogamiza yenilip bizide isin icine cekmek isteyenlerin ekmegine yag sürecegiz diye cok korkuyordum ama sanirim bu sefer basaracagiz..bence sampiyonluk kadar önemlidir..her defasinda bu oyuna geldik yahu..

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne garip bu işler...

Asıl derin Fenerbahçe'nin bu kadar pislikten sonra yapması gerekeni bizim camiadan bazıları gerçekleştirmeye çalıyor...

Ben hep bir umut bekledim, Fener'in ağır abileri duruma el koyar, A.Y.'a el çektirirler ve yeni bir oluşuma giderler diye...

Tam tersi oldu...

Öte yandan, bizim camia içinden pusuda bekleyenler ortaya çıkmaya başladılar...Kendi menfaatleri için takımı yakmazlarsa iyidir...

Bu olayların hepsi irdelenmeli A.K. (Aykut Kocaman'ın kısaltmasıdır, yalnış anlama olmasın)
                              Bir yerde başarı varsa, işler zorluyken ortada gözükmeyen hazır lopçu sırtlanlar oraya üşüşür.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Yahu ne diyecek yönetim? Süreç işliyor mu? Evet...Üstelik işlemesi gerektiği gibi mi ? Evet....Ne istiyoruz? Aziz Yıldırım taktiği mi? Verin lan şampiyonluğumuzu?....Nasıl algılanır bu bir düşünün Allah aşkına?
                                TFF'nin tavrı algıladığımız gibi değil. Bizi de aynı muameleye tabi tutmak istiyorlar
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X