Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kongre ve Yeni Yönetim

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yeni gelecek olan yönetim kongre günü tüzüge sunu da eklesin mümkün mertebe her sene Trazonspor Klübü olarak kongre yapalim!

Bir de su paralari artan bazi topçu arkadaslarin iyilestirmelerini bundan sonraki yönetim kötülestirsin!

Yorum

İlk olarak Utku61 tarafından gönderildi

Bir de su paralari artan bazi topçu arkadaslarin iyilestirmelerini bundan sonraki yönetim kötülestirsin!

Bence de iyilestirme yapilabiliyorsa kötülestirme de yapilmalidir.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
      Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
        İlk olarak Tolgaa6161 tarafından gönderildi

Mehmet ali yilmaz gelsin aday olsun super parali yoneticilerle

vahid hocamizin istedigi futbolculari getirsin ki getirir (bir telefonla)

bence TRABZONSPORu kimse tutamaz yeter ki teknik diretorun istedigi topcular gelsin

cunku TRABZONSPORda hic bir zaman teknik direktorun istedigi topcu gelmez nedense

HE MAY gelsinde gökdenizi azize yattrarayi cimgana fatihide fason bi takima satsin dimi...Bundan daha kötüsü MAY DIR KESINLIKLE.Albayrak yada kanunen mümkünse ÖZAK gelsin...

hheee ozak gelsinde mesela 100 bin dolarlaik bir oyuncuya 99 bin dolara almak icin pazarlik yapsin

arkada$lar sayin mehmet ali yilmaz TRABZONSPORda oynamak istegen futbolculari satmaz oynamak istemeyeni derhal satar
        en buyuk TRABZONSPOR o kadar

Yorum

Anlamiyorum ki bu MAY degil miydi bizi 72 milyondolar borca sokan hala baskanlik için ismi geçmesi komik bunun yaninda Özak ismi gerçeklesmeyecegi de net olarak belli su anda baskanlik için herkes birinin onu aday göstermesini bekliyor gibi ama yakisan basa gelecektir adaylar bir netlessin bunlari demem birsey ifade etmiyor biliyorum..
          elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

Trabzonspor Mali Saymani Yüksel Simsek, yönetime talip olacaklara ön önemli mesaji verdi: ?Alacaklar ve borçlar birbirini karsiliyor, kasada da 7 trilyon var.?...

TRABZONSPOR kasasinin durumuyla ilgili net açiklamalar yapan Simsek, sponsor ve yayin gelirleri adi altinda yaklasik 19 trilyon liralik bir gelirleri oldugunu, borçlarinin da bu rakama denk oldugunu belirterek, ?Alacaklar ve verecekler açisindan denk bir bütçe ile kulübü birakiyoruz? dedi.

SIMSEK, kulübün kasasinda nakit para bulunmadigina ancak piyasadan alinan 7 trilyon lira tutarinda hisse senedi olduguna dikkat çekerek, ?Yeni gelecek yönetim, göreve 7 trilyonluk hisse senedi ile baslayacaktir. Yeni yönetim ister bu hisse senetlerini satar paraya dönüstürür, isterse elinde tutar? diye konustu.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

atay aktug sportif basarilari konusunda en basta ben olmak üzere çok elestirdik ama bütçe performansi olarak çok basarili oldugu söyleniyo,yigidin hakki yigide,,
              Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

Açikçasi ben tam olarak bu fikrine katilmiyorum coach. Borsadan elde ettiimiz parayi sonuçta uzun vadeli borçlanarak elde ettik. Sonuç olarak geleceimizi ipotek altina soktuk. Ama ortada ne bi proje ne bi yatirim var. Üstelik olanida futbolcu iilestirmelerine verdik ki en çok canimi acitanda bu ya neyse. Tolga satisi malum, neredeyse transferi buradan elde ettiimiz paralarla kapaticak ki JUN bombasi patladi elimizde. Bi TsClub var elde. Ben açikçasi pekte arti bi bütçe performansi göremiyorum. Hiç akilli kullanamadik elimizde ki parayi diye düsünüyorum.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

akcaabat sebat in 2. ligteki yeni kardes takimi geliyor yani sebat sporu trabzon spor ordada yanliz birakmayacak helal trabzona delikanli takim kardesinin yanina gidiyor.. orda beraber sampiyon olacaklar ve 21 yillik hasrete böylece son verecekler ..:=:?)==):=:=
                  GÖNÜLLERIN SAMPIYONU TRABZONSPOR

Yorum

yeni gelecek yönetim enkaz devraldik açiklamasi yapmasinlar ve Yeni yönetim en büyük sinavi Transferlerde verecek. hep birlikte izleyip görecegiz. yoksa bildigimiz o nakarati söylemeye devam ederiz. Edited by: gerçekefsane
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

KARARI AÇIKLAYACAGIZ
                      Trabzonspor'da Aralik ayi içinde yapilacak Mali Genel Kurul'a seçim maddesi koydurmasinin ardindan baskan adaylari da çalismalarina hiz verdi. Baskanlik için ismi kulislerde konusulan isadami Nuri Albayrak da, kendisine Trabzon, Istanbul, Ankara gibi illerdeki arkadaslarinin adayolmasi için baski yaptigini söyledi. Albayrak bu konudaki net kararlarini gelecek hafta vereceklerini belirtirken, "Su anda 3-5 kisi bu konuda bir degerlendirme yapiyoruz. Kararimizi net olarak vermis degiliz. Gelecek hafta basinda bu konudaki kararimizi açiklayacagiz" dedi.
                      zBASKILAR ARTIYOR Albayrak, Trabzonspor'da birlik ve bütünlügün saglandigi tek listenin daha yarar getireceginin de altini çizerken, "Daha önceleri de Trabzonspor baskanligina aday olmam için baskilar geldi ancak o dönemde Trabzonspor'un durumunun iyi olmasi nedeniyle aday olmayi düsünmedim. Fakat su an takim içinde birçok sikinti var. Bu sikintilarin bir an evvel çözülmesi gerekiyor. Camianin önde gelenlerinin üzerimdeki baskilari bu dönemde daha fazla artti. Ben de Trabzonspor baskan adayligina sicak bakiyorum" dedi.
                      z15 YILDIR IÇINDEYIM Tek bir listenin Trabzonspor'a yarar saglayacagini ifade eden Albayrak, "Yaklasik 15 yildir futbolun içinde bulunuyorum. Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nde, amatör spor kulüplerinde hizmet verdik. Dolayisiyla bu konuda tecrübelerimiz var. Su ana dek ismim hep baskanlik için geçti. Trabzonspor'da düsündügüm yer baskanlik olur" diye konustu. Albayrak'in, yönetimine almayi düsündügü bazi isimler ile Cuma günü bir araya gelecegi ve bundan sonra yapacaklari çalismalar ve izleyecekleri yol hakkinda fikir alisverisinde bulunacaklari ögrenildi.

yaa Allah askina böyle saçma bi açiklama olurmu yaa. neymis 15 yildir tecrübeliymis. AMATÖR takimlarda hep baskanlik yapmis bu yüzden baskanlik harici görevde bulunamazmis. kimlere kaldik ya. mantiga bakarmisiniz. istanbul büyük sehir belediyesindeki baskanlikla trabzonspordaki baskanligi ayni saniyo . baska görev alamazmis. bukadar küçük düsünen birinin trabzonsporun basinda isi olamaz zaten . o açiklamasindan sonra gözümden kesinlikle düstü. bu insanlar trabzonsporu ne saniyolar böyle ya.Edited by: forever61
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

nuri albayrak kim taniyaniniz varmi?
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

ben nuri albayrak'i tanimam yalniz kendisini bi konuda elestiricem hani bi is yerine gidersinde senden referans isterlerya sende çalistigin büyük firmalarin isimlerini verirsin herifin verdigi referansa bakarmisin;

Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nde, amatör spor kulüplerinde hizmet verdik

forever61 sen bosuna kafayi yeme bütün referanslari buysa sansi yok sanirim

Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi
                            nuri albayrak kim taniyaniniz varmi?

bakiniz Trabzon limani, yazili ve görsel medyaEdited by: gerçekefsane
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

insallah yeni gelecek yönetim özellikle kurumsallasma isine agirlik verir

yani feneri malesef kendimize örnek almaliyiz kurumsallasma açisindan

diger yönlerini........[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                              milyonlarin askisin

Yorum

İlk olarak coach tarafından gönderildi

ben nuri albayrak'i tanimam yalniz kendisini bi konuda elestiricem hani bi is yerine gidersinde senden referans isterlerya sende çalistigin büyük firmalarin isimlerini verirsin herifin verdigi referansa bakarmisin;

Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nde, amatör spor kulüplerinde hizmet verdik

forever61 sen bosuna kafayi yeme bütün referanslari buysa sansi yok sanirim

adamin düsüncesine bakarmisiniz ama. ben simdiye kadar hep baskanlik yaptim . baskanlik yaptiin yerler neresi. hersey para pulmu. o konusmayi yaparak zaten nasil birisi oldugunu açik açik belli etti. kesinlikle böle bi baskanimiz olmamali. limani birak 10 tane limani olsa neye yarar. gitsin istanbul büyük sehir belediyesinde baskanlik yapsin.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Çalışıyor...
                                X