yani varya bunu da zorla söyledi herif ya [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kongre ve Yeni Yönetim
Daraltma
X
-
sadece baskan degil yaa...adam gibi yöneticide gelsin..is bitirici...Atay Aktugun basini Ömer Sari gibi küçük düsünene, Metin Akbasoglu gibi Fener sempatizani ve Murat Bozoglu gibi dedigine kendiside inanmayan türden adamlar yaktilar....[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
Bence basakandan ziyade uyumlu herkesin destegini alabilen en azindan herkesin destegini talep eden reklam için degil hizmet için aday olan bir yönetim kurulu diliyorum.Ayrica yönetimin bilim oldugunu bu dalda uzman görüsü almak gerktigini bilen birileri olsun.
Kurumsallasmayi sözde birakmayan, tüm ögelerini faaliyete sokan bir yönetim olsun.Yönetim kurulunu bir karar onay, temsil ve denetleme kurulu haline getirecek ve Icrayi Profesyonellere birakacak bir yönetim olsun.Sportif AS ye kendi içinden degil isbilgisi olan birisini atayacak kadar olgun bir yönetim olsun.
Isimleri önemli degil.Sayilari önemli degil birbiri ile çelismeyen ben topçu transfer ederim demeyen illede koltuk demeyen param var parasi olan konusur demeyen bir yönetim olsun.
Her seyden önemlisi sadece Trabzonspora ve Trabzonsporun basarisi ve dogru yaptiklariyla Türk futboluna hizmet eden bir yönetim olsun.Lobicilerden ve lobicilikten uzak bir yönetim olsun.
Bana gelin, illede benim diyen degil.Bir araya gelelim Birlikte daha güçlü oluruz diyen bir yönetim olsun.
Taraftarin bu kulübün en önemli kaynagi gücü oldugunu gören Taraftari müsterisi gibi gören bir yönetim olsun.
Onlardan ilk beklentim kendilerine güvenen hocasini ve yönetiminin basini yakan bu topçu sahsiyetlerden bizi kurtarmalaridir.Intikam degil ancak yapilanlar cezasiz kalmamalidir.Umarim kalmazda.
Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
Yorum