Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kongre ve Yeni Yönetim

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yani varya bunu da zorla söyledi herif ya [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Atay'la birlikte yonetimdeki tum fenerliler gidsin[img]smileys/smiley7.gif[/img]
      Kurallar geregi imzaniza resim ekleyemezsiniz.Lütfen düzeltin.

Yorum

allaha sükürler olsun soonnuunndaaa

Yorum

baya geç olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
          milyonlarin askisin

Yorum

hayirli olsun
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

hayirlisi...

takimini 3. lig takimina benzettiler. Edited by: ftunsal
              fenerbahçe dünya pisliğidir..
              her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

bi takim bu kadar çöker ben ilk defa gördüm geçen yil ortaligi kavurdu bu yil fussssssss
                milyonlarin askisin

Yorum

ben istifa isterim.bunlar kongreye girip kazanirlarsa sasmayin.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                  TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                  legends never die ...

Yorum

Bu habere sevindim... Simdi hayirlisi neyse o olsun derim ancak...
                    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Jeton 16 köseymis galiba anca düsmüs !!!
                      - impossible ? what does it mean ?

Yorum

kulübümüze hayirli olur umarim
                        Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

BU ARADA V MANISA 1-1 YAPTI DURUMU

güçlülerin iktidarina karsi trabzonspor

Yorum

yeter ya adam gibi baskan istiyozzz
                            G ö K h A nT ü F e K ç I

Yorum

sadece baskan degil yaa...adam gibi yöneticide gelsin..is bitirici...Atay Aktugun basini Ömer Sari gibi küçük düsünene, Metin Akbasoglu gibi Fener sempatizani ve Murat Bozoglu gibi dedigine kendiside inanmayan türden adamlar yaktilar....[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                              ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

Bence basakandan ziyade uyumlu herkesin destegini alabilen en azindan herkesin destegini talep eden reklam için degil hizmet için aday olan bir yönetim kurulu diliyorum.Ayrica yönetimin bilim oldugunu bu dalda uzman görüsü almak gerktigini bilen birileri olsun.

Kurumsallasmayi sözde birakmayan, tüm ögelerini faaliyete sokan bir yönetim olsun.Yönetim kurulunu bir karar onay, temsil ve denetleme kurulu haline getirecek ve Icrayi Profesyonellere birakacak bir yönetim olsun.Sportif AS ye kendi içinden degil isbilgisi olan birisini atayacak kadar olgun bir yönetim olsun.

Isimleri önemli degil.Sayilari önemli degil birbiri ile çelismeyen ben topçu transfer ederim demeyen illede koltuk demeyen param var parasi olan konusur demeyen bir yönetim olsun.

Her seyden önemlisi sadece Trabzonspora ve Trabzonsporun basarisi ve dogru yaptiklariyla Türk futboluna hizmet eden bir yönetim olsun.Lobicilerden ve lobicilikten uzak bir yönetim olsun.

Bana gelin, illede benim diyen degil.Bir araya gelelim Birlikte daha güçlü oluruz diyen bir yönetim olsun.

Taraftarin bu kulübün en önemli kaynagi gücü oldugunu gören Taraftari müsterisi gibi gören bir yönetim olsun.

Onlardan ilk beklentim kendilerine güvenen hocasini ve yönetiminin basini yakan bu topçu sahsiyetlerden bizi kurtarmalaridir.Intikam degil ancak yapilanlar cezasiz kalmamalidir.Umarim kalmazda.

Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X