ilgili ve arzu eden kisilere kina gönderecegim..isteyenler adreslerini özel msjla bildireblirler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kongre ve Yeni Yönetim
Daraltma
X
-
Fazla heyecana gerek yok.Trabzonspor taraftari kimsenin ayagina gitmemeli.Adam çikip ben adayim derse delege oy verip seçebilir.Hepsi bu...
Yoksa onuda M.Ali Yilmaz'a benzetiriz.El öptünüz,etek öptünüz beni getirdiniz.Ben aday olmadim demesin.
Adam adamsa eger adam gibi baskanliga adayligini koyar.
Neyse bu karar BÜYÜK TRABZONSPOR'umuz adina hayirlara vesile olsun.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
gec kalindi ama olsun ya hic birakmasalar di ne olacaklardi dbu da var bak.. insallah secimler de bizi yaniltmaz tekrar gelme san si da var yönetim de böyle kisilerde cikar ve cikacaktir her nekada yaptiklarini görmemezlikten gelecek insanlarda olacaktir emin olun yine gelirse hic sasmayin arkladaslar.. en sonun da ayaklan ma cikar her haliii ben bile hazirim bu talkimin baskanligini yapmaya ..:=))GÖNÜLLERIN SAMPIYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
gelecek yönetime bagli ama bunlarin miyadi doldu artikHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Mehmet ali yilmaz gelsin aday olsun super parali yoneticilerle
vahid hocamizin istedigi futbolculari getirsin ki getirir (bir telefonla)
bence TRABZONSPORu kimse tutamaz yeter ki teknik diretorun istedigi topcular gelsin
cunku TRABZONSPORda hic bir zaman teknik direktorun istedigi topcu gelmez nedenseen buyuk TRABZONSPOR o kadar
Yorum
-
-çok acil ama bir o kadar da sogukkanli sekilde gerçekçi ve mantikli bir kisa ve orta-uzun vadeli transfer/yapilanma politikasi olusturulmali...
-onur'un da belirttigi gibi derhal maaslarda en az % 50 indirime gidilmeli..garanti paralar için yapacak birsey yok devre arasinda takimin yarisi satis listesine konmali...satilamazlarsa sezan sonuna kadar paf takima gönderilmeli..onlarin yerine yeni transferler ve paf takimdan takviye yapilmali..Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
-çok acil ama bir o kadar da sogukkanli sekilde gerçekçi ve mantikli bir kisa ve orta-uzun vadeli transfer/yapilanma politikasi olusturulmali...
-onur'un da belirttigi gibi derhal maaslarda en az % 50 indirime gidilmeli..garanti paralar için yapacak birsey yok devre arasinda takimin yarisi satis listesine konmali...satilamazlarsa sezan sonuna kadar paf takima gönderilmeli..onlarin yerine yeni transferler ve paf takimdan takviye yapilmali..
Altina imzami atarim [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]61>34
Yorum
-
İlk olarak Tolgaa6161 tarafından gönderildi
Mehmet ali yilmaz gelsin aday olsun super parali yoneticilerle
vahid hocamizin istedigi futbolculari getirsin ki getirir (bir telefonla)
bence TRABZONSPORu kimse tutamaz yeter ki teknik diretorun istedigi topcular gelsin
cunku TRABZONSPORda hic bir zaman teknik direktorun istedigi topcu gelmez nedense
HE MAY gelsinde gökdenizi azize yattrarayi cimgana fatihide fason bi takima satsin dimi...Bundan daha kötüsü MAY DIR KESINLIKLE.Albayrak yada kanunen mümkünse ÖZAK gelsin...Özkan SÜMER
Yorum
Yorum