Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYuhhh, bilsem giderdim ula, memleketimi görürdüm hiç olmasa.
Ula şehre lafın olsa ne yazar, tanımam Trabzondan ötesini, bne burdakilerin suratına diyorum ne olduklarını
Başbakan şapkasını önüne alıp düşünmeli, ben ne yaptım da Karadeniz de bu kadar rahat dolanamıyorum diye....
Ülkeyi yöneten insanların futbol gibi kitleleri peşinden sürükleyen bir spora dahil olmamaları gerekiyor.
Bende çok koyu bir AKP'liyim, zaten bilen bilir, ama net söylüyorum, Balıkesir'den bile sırf bu şampiyonluk için oy vermeyeceğim.
Başbakanın etkisi var yok bilinmez. Ama buişe dahil olması bile her konuda tarafsız olması gereken bir kişinin, bir yöneticinin çok da tarafsız kalamadığının en büyük göstergesidir bana göre....
Kusura bakma Başbakan, dostluk başka TRABZONSPOR her zaman başka...
Ama ben Akparti ye oy basıp o pusulayı cebime atıp Ömür boyu saklayacağım.
Bu ara miting başladı 24 kanal veriyorSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçay tvde başladı2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
-
İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay be adam her ilçemizi biliyormuş#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum