başlamadımı miting...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah abi insallah tepki olurda ülkenin Basbakani bundan sonra tarafsiz olur...sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMiting başladı mı yayın var mı TV'de bakdım bulamadım
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBalikesirden bile Saksakci getirilmis. Yoksa sehire bir ithamda bulunmadim
Ula şehre lafın olsa ne yazar, tanımam Trabzondan ötesini, bne burdakilerin suratına diyorum ne olduklarını
Başbakan şapkasını önüne alıp düşünmeli, ben ne yaptım da Karadeniz de bu kadar rahat dolanamıyorum diye....
Ülkeyi yöneten insanların futbol gibi kitleleri peşinden sürükleyen bir spora dahil olmamaları gerekiyor.
Bende çok koyu bir AKP'liyim, zaten bilen bilir, ama net söylüyorum, Balıkesir'den bile sırf bu şampiyonluk için oy vermeyeceğim.
Başbakanın etkisi var yok bilinmez. Ama buişe dahil olması bile her konuda tarafsız olması gereken bir kişinin, bir yöneticinin çok da tarafsız kalamadığının en büyük göstergesidir bana göre....
Kusura bakma Başbakan, dostluk başka TRABZONSPOR her zaman başka...
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum