Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet ben yanlış anlamışım. polis değil Emekli öğretmen ölmüş.
    HES leri protesto ederken.
    şu hesler baslı basına ihanet bize.
    eğer bizde de coplarlarsa artık 4 değil 3 mv zor cıkar akpartiden.
    Ne istersiniz ya. adamlar basbakanı protesto edemeyecekler mi.
    nerde özgürlük? nasıl bir şey bu ya. polis kışkırtmasa bir şey olmaz dı
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Ölen kisi emekli öğretmen METİN LOKUMCU. Polisin attığı gaz bombaları yüzünden öldü. Allah belasını versin sebep olanların.

Seçim otobüsünün tepesinde dengesini kaybedip düşen polis memuru var. Allah acil şifalar versin. Yandaş basın protestocular öldürmüş gibi manşetler atıyor.

Yorum

• ne mitingmiş arkadaşyaaa...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bu nedir arkadas kac saatdir bekliyorum
          nezaman basliyacak lanet olasi miting

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok abi ya böyle birşey olmaz Faruk Özak denen şahıs sırf tepki olmamış gözüksün diye sabahın 10unda rizeden onlarca adam getirdi.
            O konuda bende daha önceki sayfalarda bu bilgiyi verdim. Alandakilerin çoğu Trabzon dışından ilçe ve köylerden getirilmiş insanlar...

Başbakanın partisinin adının önemi yok. Bu iki takım şampiyonluk konusunda yarışırken ülkenin başbakanı tarafsız kalmıyor ve tarafını açıkca belli ediyorsa, Trabzon şehri olarak bu tepki verilmeli... Tabi medeni kurallar çerçevesinde...
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Hiçbir mitingi bu kadar yakından takip etmemiştim

Yorum

• Konu öyle ya da böyle Trabzonspor'a gelecektir..bakalım halkımız nasıl tepki verecek bu duruma..çok merak ediyorum..
                Herkese Merhaba

Yorum

• Trabzonspor için hayırlı ne ise o olsun. Başka bir şey dileyecek durumda değilim. Yıllardır sevgimiz sadece Trabzonspor'a oldu ama kulüp yöneticilerimizin bile Trabzonspor'dan başka çıkarları vardı. Çıkarı olan o kadar çok şahıs var ki ne desek boş. Miting benim için önemli değil. Orada tepki versek çok işe yaramaz ama tek başına iktidar olabilecek potansiyele sahip bir partinin sadece Trabzon kentinde oy kaybetmesi onlara Trabzonspor'un bizler için ne kadar önemli olduğunu gösterecektir. Şunu da söyliyeyim. Trabzonspor'a yaşatılanlar dolayı oy tepkisi sadece Trabzon kenti ile sınırlı kalmalıdır eğer sadece Trabzonspor'u düşünüyorsak. Amaç sadece Trabzonspor ise ve siyaset değilse gerçekten sadece Trabzon kentinde bunlara ders vermeliyiz. Çünkü hedefte 2 şahıs var. Bakan Özak ve Galatarasaylı eski TOKİ başkanı!
                  Trabzonspor, bir gün mutlaka!

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonda Balikesirliler Mitingde Trabzonlu numarasi yaparken, Trabzonsporlulara sokaga cikma yasagi verilmis.
                    Balıkesir ile ne alaka yahu ?

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O konuda bende daha önceki sayfalarda bu bilgiyi verdim. Alandakilerin çoğu Trabzon dışından ilçe ve köylerden getirilmiş insanlar...

Başbakanın partisinin adının önemi yok. Bu iki takım şampiyonluk konusunda yarışırken ülkenin başbakanı tarafsız kalmıyor ve tarafını açıkca belli ediyorsa, Trabzon şehri olarak bu tepki verilmeli... Tabi medeni kurallar çerçevesinde...

Insallah abi insallah tepki olurda ülkenin Basbakani bundan sonra tarafsiz olur...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hiçbir mitingi bu kadar yakından takip etmemiştim
                        Aynen...
                        KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Balıkesir ile ne alaka yahu ?
                          Balikesirden bile Saksakci getirilmis. Yoksa sehire bir ithamda bulunmadim
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Bilgi verin telefondan yaziyorum arkadaslar
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ailemin oldugu gibi bu Zihniyete oy vermesinden dolayi Utaniyorum.
                              ben de babamla yıllarca tartıştım bu parti yüzünden
                              ancak işin ucu yeniden trabzona ve trabzonspora dokununca o da illallah dedi bunlardan sonunda
                              darısı başkalarına

Yorum

• Otobüsün üzerinden düşen polis memuruna Allah acil şifalar versin inşallah...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X