Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Faruk Özak sana sesleniyorum.Rizeden neden yolcu otobüsleriylen onlarca insan getirdinizde sabahın 10-11inde miting alanını doldurdunuz.Ben içeri girmeye çalıştığımda polis bana neden formalılar giremez dedi.Sizi kınıyorum ah görseydim seni oralarda ama başbakan gelsin birdaha gideceğim oraya dükkandayım şuan.
    fener'li forma ile gitseydin bütün kapılar sana açılırdı. Demek polis'te başbakanın yanlış yaptığının farkında
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ortalik iyi karist!!

Aferin!!

Ama aksam hepiniz göreceksini!! Hic bir yerde bu olay Trabzonspor Fenerbahce arasinda haksiz rekabet ve Basbakanin taraf tutmasiylan basladi, demeyecek!!

Yasli kadin joplandi?!? Inanayim mi?! Nedense böyle seyleri söyleyenler Üniversitelerlen protestoya kalkanlar oluyor hep.. Ben Üniversiteli disinda insan joplandigi görmedim daha.
      Evet sadece biz üniversiteliler joplanıyoruz, yoksa işçileri, memurları, taraftarları hatta bugün olduğu gibi çevrecileri kimse joplamıyor. Bunlar ya zihin tutulmasından oluyor ya da sürekli yandaş yayın organlarını izlemekten.
      Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON
        Taraftarlarımız Durduralamıyor Akın Akın Miting Alanına Doğru İlerleyen Gruplar Var... (Trabzondan Arkadaşımızın Sıcak Haberi Bu
        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fener'li forma ile gitseydin bütün kapılar sana açılırdı. Demek polis'te başbakanın yanlış yaptığının farkında
          Yok abi ya böyle birşey olmaz Faruk Özak denen şahıs sırf tepki olmamış gözüksün diye sabahın 10unda rizeden onlarca adam getirdi.

Yorum

• Ailemin oldugu gibi bu Zihniyete oy vermesinden dolayi Utaniyorum.
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• koruma memurunun ölüm anı
              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon'da Trabzonspor forması ile herhangi bir yere ilk kez girilememiştir sanırım.
                Tarih bunu yazar elbet.
                o tarihide unutmamak unutturmamak bize düşer.

yanlız bu hakketten can yakıcı bir durum ne olursa olsun bi yolu bulunup o mitinge girilip gereken mesaj verilmeli
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Polis otobüsten düşmüş ve yaralanmış,öldüğü falan yok.Hopa da biber gazı sıkılınca kalp krizinden ölen bir vatandaş var. Hopa da çıkan olaylarda polis biber gazı kullanmış,Bir vatandaş biber gazından kalp krizi geçirip ölmüş..Yaralanan polis olaylarda değil,otobüs giderken otobüsün üstünden düşüp yaralanmış,olaylarla ilgili değil.

Yorum

• Ölen kisi emekli öğretmen METİN LOKUMCU. Polisin attığı gaz bombaları yüzünden öldü. Allah belasını versin sebep olanların.

Seçim otobüsünün tepesinde dengesini kaybedip düşen polis memuru var. Allah acil şifalar versin. Yandaş basın protestocular öldürmüş gibi manşetler atıyor.

Yorum

• ................
                      En son izzet tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 16:36.
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ölmüşmü o arkadaş.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ortalik iyi karist!!

Aferin!!

Ama aksam hepiniz göreceksini!! Hic bir yerde bu olay Trabzonspor Fenerbahce arasinda haksiz rekabet ve Basbakanin taraf tutmasiylan basladi, demeyecek!!

Yasli kadin joplandi?!? Inanayim mi?! Nedense böyle seyleri söyleyenler Üniversitelerlen protestoya kalkanlar oluyor hep.. Ben Üniversiteli disinda insan joplandigi görmedim daha.
                          İnanmayabilirsin sonuçta bazı insanlar gerçeklerden kopuk kendi dünyasında yaşamak isteyebilir. Bunada saygımız var.

Türkiyeden uzak olmanın ve sadece medyada gördüklerinize inanmanın sonucudur bu yorum. Türkiyede joplanmayan kalmışmıdır acaba hangi siyasi görüşten hangi kesimden olursa olsun çok merak ediyorum.

Trabzondaki polisin oluşturduğu barikat ne için sanıyorsunuz? Bu devirde ne barikatı?
                          Sanki barikat oluşturduğu insanlar terörist. O barikatı geçip KENDİ ŞEHRİNİN alanına
                          girmek istese insanlar ne olacak sanıyorsunuz?

Birazdan görürüz hep beraber ne olacağını.
                          En son SAMILEKINCI tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 16:35. Sebep: .

Yorum

• arkadaşlar haber61.net'e gıcık oldum, bu kadar taraflı olunmaz

Yorum

• Miting alanından son dakika: Kalabalık bir taraftar grubu miting alanının güney çıkışına konuşlandı. Etrafı polislerle çevrili. Miting henüz başlamadı. Sessiz bir bekleyiş var. Arada bir sloganlar atılıyor. (Faik Yılmaz)
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bize Her Yer TRABZON
                                Taraftarlarımız Durduralamıyor Akın Akın Miting Alanına Doğru İlerleyen Gruplar Var... (Trabzondan Arkadaşımızın Sıcak Haberi Bu

Hadi TRABZON göster gücünü...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X