Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mesela başları sıkıntıya gireceğini söylerken neyi kast etmişler acaba.şiddet işkence falan mı uygulayacaklar.hani hedef 2023 tü ? la bir protestoyu bile görecek tahammülünüz yok neyden korkuyorsunuz en fazla %1 azalır oyunuz

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne olacak İstanbul'dakinin aynısı olacak diyecektim ki Gökçe yazmış..
      pazar günü trabzon yürüyüşünde hiçbir taraftar grubu başkanı yoktu.. hatta en önde orta yaşlarda bi teyze vardı.. taraftar grubuyla bizim işimiz yok eğer tepki verilecekse pazar günkü gibi olmalıdır.. hiçbir kargaşa olay çıkartmadan protesto edilmesidir.. amaç başbakanın protesto var olduğunu bilmesi.. kavga falan değil..
      yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son dakika gelişmesi. Polis dün akşam birçok tribün gurubu lideri ve üyesini merkeze almış, mitingde herhangi bir protesto olması halinde başlarının sıkıntıya gireceğini söylemiş.

Ne güzel memleket !
        ileri demokrasi böyle birşey işte

Yorum

• işte böyle adaletten medet umuyoruz
          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Bugünki miting saat kaçta arkadaşlar?

Yorum

• Nasıl sinirlendim Gökçe abinin yazdığını okuyunca.İleri demokrasi bu demek yani.

Ahh Trabzon halkı aklını başına alsada şunlara sandıkta cevaplarını verse..
              Yeterki ONUR'suz
              olmasın
              aŞk
              !

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dostum,

Çok basit bir mantıkla olaya bakarsan sorunu kendiliğinden aşacaksın. Sen diyorsunki: ''bu tip başlıkları açmakla siyaset yapılıyor burada'' peki bende şimdi sana soruyorum. Bu tarz başlıkların burada açılmasına izin vermesek karşı siyaset yapmış olmayacakmıyız? Hem neden rahatsız oluyorsun ki?

Eğer samimi bir BMN üyesi isen burada bizi ve ailemizi çok iyi tanırsın. Bizim derdimiz asla siyaset olmadı. Bizim tek derdimiz Trabzonspor'dur, başkasını tanımıyoruz. İsterse Kanuni Sultan yattığı yerden çıksın gelsin, onuda tanımıyoruz.

Trabzonspor tek gerçeğimiz...Siyasetçilerin canı cehenneme...

Benim için Siyaset: yalan, dolan, talandır...

Badaloglu kardes,

iste bunun yüzünden sen hep yenilen olacaksin!!! Bana senin su yazdiklarin sunu hatirlatiyor: Bir zamanlar kiz cocuklarini okula göndermiyorlardi diye toplumunda hakaret ediyorlaredi, simdi okuyorlar basi örtülü diye üniversiteye sokmuyor!!!!

Kendimize gelelim!!! Her türlü imkana sahip OLACAGIZ. Daha cok calisacagiz, daha cok kosacagiz, az konusacagiz!

Sen o Gürsoylara, Bayraktara ve diyerlerine sor: Sen nasil Trabzonlusun, Trabzona bir gram faydan yok?!?!?!?

Yorum

• miting 14.30'da... böylemi bizi sindireceklerini sanıyolar tişört basarak grup başkanlarını karakola alarak.. ben bu haberi duyunca daha çok sinirlendim..!! daha çok tahrik oldum
                  yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    NE kadar da düşünüyosun başbakanı yaa.. Sen korkma bu hükümetin polisi bırak hakareti, orda millet yalanlarla iyice gaza gelip ouuuv eveeeet diye bağırırken sen aradan ufak bi yuh desen polis alır götürür, ağzına s... getirir.!
                    kime yapılmış daha önce böyle bişey ?
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Erdoğan Bayraktar, istanbulda yaşayan GS li arkadaşları sms ile mitinge çağırıyor. Bu bile komedidir. Senin kime neye hizmet ettiğini çözemedim.
                      Trabzonda 20 bin adam ellerinde meşalelerle o miting alanında show yapıp taşkınlık yapmadan protestosunu edecekki bu adamlar ancak o zaman hizaya gelecek.
                      Trabzon şehri uyuma, şehrine ve takımına sahip çık.
                      FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• Bu tişörtlerin ADALETin göstergesi.
                        Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• o pez parçalarını giyinecek olan trabzonlu olamaz benceee
                          T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son dakika gelişmesi. Polis dün akşam birçok tribün gurubu lideri ve üyesini merkeze almış, mitingde herhangi bir protesto olması halinde başlarının sıkıntıya gireceğini söylemiş.

Ne güzel memleket !
                            karadeniz insanı zekidir,kıvrak zekalıdır,
                            gelir aklına güzel bir fikir,

mesela ben şöyle düşünüyorum,
                            başbakan kürsüden atıp tutup üfürürken
                            öyle 5-10 kişi değil de baya bi organize olmuş bordomavi yürekler başlayacak trübündeki şarkılarını marşlarını söylemeye,
                            başbakan otobüsten şunu şunu yaptım hayaldi gerçek oldu derken
                            bizimkiler tınlamaz kaale almaz edayla
                            lay lay lay,lay lay lay felan derken
                            bir gurup bordo diyecek öbür taraf mavi
                            biri şampiyon diyecek öbürü trabzon
                            sonra biri çıldır diyecek herkez çıldıracak
                            çık savcının karşısına varmı bunun suçu
                            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              karadeniz insanı zekidir,kıvrak zekalıdır,
                              gelir aklına güzel bir fikir,

mesela ben şöyle düşünüyorum,
                              başbakan kürsüden atıp tutup üfürürken
                              öyle 5-10 kişi değil de baya bi organize olmuş bordomavi yürekler başlayacak trübündeki şarkılarını marşlarını söylemeye,
                              başbakan otobüsten şunu şunu yaptım hayaldi gerçek oldu derken
                              bizimkiler tınlamaz kaale almaz edayla
                              lay lay lay,lay lay lay felan derken
                              bir gurup bordo diyecek öbür taraf mavi
                              biri şampiyon diyecek öbürü trabzon
                              sonra biri çıldır diyecek herkez çıldıracak
                              çık savcının karşısına varmı bunun suçu
                              Ne güzel olurdu, o mitingde "bize her yer trabzon" diye bağırmak.
                              FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• İkinci takımı gs olan aday Karabük maçının olduğu gün Atapark'ta dev ekranda maçı izleyen 100lerce TRABZONSPOR'luya dürüm-ayran söylemiş ve hiç birinden maç için para aldırtmamış .. Hatta mış demeyelim aldırtmadı diyelim çünkü maçı izleyenlerden biri söyledi.
                                Kanım dondu !
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X