İlk olarak werg tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya tepki vermek doğal fakat kimseyede sen şuna oy verme diyemeyiz sonuçta seçim işi farklı bişey ama tepki verileceksede adam gbi verilmeli hakaret etmeden...
Yorum
-
Bizim renkleri kullanarak tişört yaptırılması Siyasetin nasılda Trabzonsporumuz üzerinden yapıldığnın kanıtıdır. Biz tepki olsun diye buruda eleştiri yapıyoruz. Niye? hakkımız yendi.
Ya bunlar ne yapıyor? hem hak yiyorlar, hem renklerimizi kullanarak hoş görünmeye çalışıyorlar. Trabzonlu bu oyunlara gelmez umarım.
Yorum
-
İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman kimsede yarın bi gün şu adamlar bizim hakkımız yiyor gelin bu adamlara tepki verelim demesin2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim renkleri kullanarak tişört yaptırılması Siyasetin nasılda Trabzonsporumuz üzerinden yapıldığnın kanıtıdır. Biz tepki olsun diye buruda eleştiri yapıyoruz. Niye? hakkımız yendi.
Ya bunlar ne yapıyor? hem hak yiyorlar, hem renklerimizi kullanarak hoş görünmeye çalışıyorlar. Trabzonlu bu oyunlara gelmez umarım.
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bir tepkimiz olmasın demiyorumki tabi olsun.. ama hakeret olmasın diyorum sonuçta provakatörler çıkıp ortalığı birbirine katsa iyimi olur bunlar olmaz demeyin olabilecek şeyler...
Yorum
-
İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam o kadar hakkımız yiyen adam var ki birlik olmazsak bu işlerin üstesinden gelemiycez seneye kesilecek o kadar hesap var ki hangi birine yetişicez mhk ya mı? tff ye mi? tsyd ye mi? medyaya mı? ligtv mi ? kayseri eskişehir ......
Yorum
-
Son dakika gelişmesi. Polis dün akşam birçok tribün gurubu lideri ve üyesini merkeze almış, mitingde herhangi bir protesto olması halinde başlarının sıkıntıya gireceğini söylemiş.
Ne güzel memleket !hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhakkak fırsat kollayan adamlar vardır ben zaten miting alanına gidelim diye birşey söylemem bu adamlar protestoyu provake edip canımızı daha da sıkacak olayların yaşanmasına vesile olabilir2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dakika gelişmesi. Polis dün akşam birçok tribün gurubu lideri ve üyesini merkeze almış, mitingde herhangi bir protesto olması halinde başlarının sıkıntıya gireceğini söylemiş.
Ne güzel memleket !
2-3 bin polisle güvenlik sağlarlar bugün..
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dakika gelişmesi. Polis dün akşam birçok tribün gurubu lideri ve üyesini merkeze almış, mitingde herhangi bir protesto olması halinde başlarının sıkıntıya gireceğini söylemiş.
Ne güzel memleket !
rezalet ya, valla rezalet........ yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daha oncede demistim turkiyede hersey birbirine karismis. Siyasetci siyaset yapsa,sporcu spor yapsa,manken mankenlik yapsa hic problem cikmaz.İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületepkiye bişey demem fakat iş hakaret boyutana ulaşmamlı kesinlikle konu ne olursa olsun ordaki nsan bu ülkenin başbakanıdır...
NE kadar da düşünüyosun başbakanı yaa.. Sen korkma bu hükümetin polisi bırak hakareti, orda millet yalanlarla iyice gaza gelip ouuuv eveeeet diye bağırırken sen aradan ufak bi yuh desen polis alır götürür, ağzına s... getirir.!
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydın arkadaşlar,
Bugün Trabzon ileri demokrasinin bütün nimetlerinden faydalanacak diye düşünüyorum...İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok merak ediyorum ne olacak?
Ne güzel memleket !Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum