Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu bazı arkadaşlara anlatamıyoruz ama
    ya tepki vermek doğal fakat kimseyede sen şuna oy verme diyemeyiz sonuçta seçim işi farklı bişey ama tepki verileceksede adam gbi verilmeli hakaret etmeden...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya tepki vermek doğal fakat kimseyede sen şuna oy verme diyemeyiz sonuçta seçim işi farklı bişey ama tepki verileceksede adam gbi verilmeli hakaret etmeden...
      O zaman kimsede yarın bi gün şu adamlar bizim hakkımız yiyor gelin bu adamlara tepki verelim demesin

Yorum

• Bizim renkleri kullanarak tişört yaptırılması Siyasetin nasılda Trabzonsporumuz üzerinden yapıldığnın kanıtıdır. Biz tepki olsun diye buruda eleştiri yapıyoruz. Niye? hakkımız yendi.

Ya bunlar ne yapıyor? hem hak yiyorlar, hem renklerimizi kullanarak hoş görünmeye çalışıyorlar. Trabzonlu bu oyunlara gelmez umarım.

Yorum

O zaman kimsede yarın bi gün şu adamlar bizim hakkımız yiyor gelin bu adamlara tepki verelim demesin
          ben bir tepkimiz olmasın demiyorumki tabi olsun.. ama hakeret olmasın diyorum sonuçta provakatörler çıkıp ortalığı birbirine katsa iyimi olur bunlar olmaz demeyin olabilecek şeyler...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim renkleri kullanarak tişört yaptırılması Siyasetin nasılda Trabzonsporumuz üzerinden yapıldığnın kanıtıdır. Biz tepki olsun diye buruda eleştiri yapıyoruz. Niye? hakkımız yendi.

Ya bunlar ne yapıyor? hem hak yiyorlar, hem renklerimizi kullanarak hoş görünmeye çalışıyorlar. Trabzonlu bu oyunlara gelmez umarım.
            Hocam o kadar hakkımız yiyen adam var ki birlik olmazsak bu işlerin üstesinden gelemiycez seneye kesilecek o kadar hesap var ki hangi birine yetişicez mhk ya mı? tff ye mi? tsyd ye mi? medyaya mı? ligtv mi ? kayseri eskişehir ......

Yorum

ben bir tepkimiz olmasın demiyorumki tabi olsun.. ama hakeret olmasın diyorum sonuçta provakatörler çıkıp ortalığı birbirine katsa iyimi olur bunlar olmaz demeyin olabilecek şeyler...
              Muhakkak fırsat kollayan adamlar vardır ben zaten miting alanına gidelim diye birşey söylemem bu adamlar protestoyu provake edip canımızı daha da sıkacak olayların yaşanmasına vesile olabilir

Yorum

• Bence en iyi tepki mitinge kimsenin gitmemesi ve sandık başında verilecek tepkidir.
                BİİİZE HER YER TRABZON, BİZE HER YER TABZON

Yorum

Hocam o kadar hakkımız yiyen adam var ki birlik olmazsak bu işlerin üstesinden gelemiycez seneye kesilecek o kadar hesap var ki hangi birine yetişicez mhk ya mı? tff ye mi? tsyd ye mi? medyaya mı? ligtv mi ? kayseri eskişehir ......
                  Başbakanın Azil yıldırım ziyaretleri saydığın kurumlara baya bi cesaret vermiştir. Bu kurumlara siz ne yapıyorsunuz diye tepki olmadığa ortadadır. Güçlünün yanında olmuşlardır, çıkar ilişkilerinin yanında olmuştur medya, satılmışlığın nanıskasıdır bütün yaşananlar.

Yorum

• Son dakika gelişmesi. Polis dün akşam birçok tribün gurubu lideri ve üyesini merkeze almış, mitingde herhangi bir protesto olması halinde başlarının sıkıntıya gireceğini söylemiş.

Ne güzel memleket !
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Muhakkak fırsat kollayan adamlar vardır ben zaten miting alanına gidelim diye birşey söylemem bu adamlar protestoyu provake edip canımızı daha da sıkacak olayların yaşanmasına vesile olabilir
                      işte orda sahneye gerçek TRABZONSPOR lular çıkmalı buna izin vermemelidir zaten ortam gergin dahada kötü şeylerin olmaması gerekir ama dediğim gibi kimseye sen şuna oy ver şuna verme diyemeyiz sonuça herkes yine istediği partiye oy verecek ama biz TRABZONSPOR lular olarak tepkimiz ortaya şimdide koyacağız gelecektetede.. başbakan zamanlama hatası yapmıştır, bu hatın üstüne birde bu tişört rezilliği hiç iyi olmadı bence... mademki bu olaylarla ilginiz yoktu ozaman diğer illerde nasıl miting yapıyorsanız burdada öyle yapmalıydınız.. açıkça söylüyorum ben Başbakanın destekçisiyim ama bu konularda çok yanlışı var malesef...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son dakika gelişmesi. Polis dün akşam birçok tribün gurubu lideri ve üyesini merkeze almış, mitingde herhangi bir protesto olması halinde başlarının sıkıntıya gireceğini söylemiş.

Ne güzel memleket !
                        Bu tarafsızlık ilkelerine uyulmamasının sonucunda gelecek tepkiyi onlarda tahmin ediyorlar.

2-3 bin polisle güvenlik sağlarlar bugün..

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Son dakika gelişmesi. Polis dün akşam birçok tribün gurubu lideri ve üyesini merkeze almış, mitingde herhangi bir protesto olması halinde başlarının sıkıntıya gireceğini söylemiş.

Ne güzel memleket !
                          kalanlar başbakanı anıtparkta görünce bellerine kadar eğilerek selam versinler....tabi üstlerinde ampüllü bordo mavi tişörtlerle...
                          rezalet ya, valla rezalet....
                          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Bu Tişörtler Neyin Nesi?
                            Takimin sirtindan oy kampanyasi.
                            Daha oncede demistim turkiyede hersey birbirine karismis. Siyasetci siyaset yapsa,sporcu spor yapsa,manken mankenlik yapsa hic problem cikmaz.
                            İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                            ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

tepkiye bişey demem fakat iş hakaret boyutana ulaşmamlı kesinlikle konu ne olursa olsun ordaki nsan bu ülkenin başbakanıdır...

NE kadar da düşünüyosun başbakanı yaa.. Sen korkma bu hükümetin polisi bırak hakareti, orda millet yalanlarla iyice gaza gelip ouuuv eveeeet diye bağırırken sen aradan ufak bi yuh desen polis alır götürür, ağzına s... getirir.!

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Günaydın arkadaşlar,

Bugün Trabzon ileri demokrasinin bütün nimetlerinden faydalanacak diye düşünüyorum...
                                İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok merak ediyorum ne olacak?
                                Ne olacak İstanbul'dakinin aynısı olacak diyecektim ki Gökçe yazmış..

İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne güzel memleket !
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X