Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kardeş takım oluruz şimdi biz bunla renkler falan aynı ya!

Yorum

• Evet büyük gün geldi çattı.
      Trabzonum en ciddi sınavını bugün verecek. Bana göre sağlam bir tepki verilmezse tüm bu yapılanlar yapanın yanında kar kalacak ve yine bilen bildiğini okuyacaktır.
      Gerçi büyük ihtimalle protestucularu miting alanına bile sokmayacaklardır. çevre illerden gelecek seçmenler ile kalabalık görünecektir orası peki ya 12 haziranda da sandiğa gitmemizi engelleyebilecekler mi? Sandık alanına da sokmayacaklar mı bizleri?
      ---------------------------------------
      KARADENİZ
      TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Günaydın arkadaşlar,

Bugün Trabzon ileri demokrasinin bütün nimetlerinden faydalanacak diye düşünüyorum...
        Çok merak ediyorum ne olacak?

Trabzondakiler bir protesto yapacaklar mı?

Yaparsalar, başbakanı protesto ettiler diye gözaltına mı alınacaklar.

Keşke, polislerin gözaltına alamayacağı kadar fazla, bütün mitinge gidenler adaplı ve edepli bir protesto yapsa da bizimle dalga geçmenin ne demek olduğunu başbakanımız da anlasa ...
        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Provokasyon tutmaz inşallah...

Yorum

• tepkiye bişey demem fakat iş hakaret boyutana ulaşmamlı kesinlikle konu ne olursa olsun ordaki nsan bu ülkenin başbakanıdır...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• tişörtü bordo mavi renk yaptırıp, siyaset futbola karışmasın derseniz,aklı başında olan herkes sizin yalancı olduğunuzu anlar.

inşaallah tongaya düşmeyiz.
              Entropi İyidir.

Yorum

• saat kaçta miting ? tv'den izleyeceğim..umarım trabzonsporluların sesini duyarım..

Yorum

• İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  saat kaçta miting ? tv'den izleyeceğim..umarım trabzonsporluların sesini duyarım..
                  Kesinlikle duyarsın renktaş.Trabzonlu Gençler grubu hem R.T.E'yi karşılamaya hem de miting alanına gider !

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kesinlikle duyarsın renktaş.Trabzonlu Gençler grubu hem R.T.E'yi karşılamaya hem de miting alanına gider !
                    heyecanla bekliyorum

Yorum

• tepkinin en büyüğünü Trabzon halkı sandık başında verecektir.
                      Hatta ve hatta İstanbul da bile hissedecekler. ..........................
                      En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                      En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Alanın süslemesinide bordo mavi renklerle yaparlar herhalde...
                        BMN|KOCAELİ

Yorum

• Bu olaylarla ilgili başlıkların ilerde silinmemesini rica ediyorum çünkü ilerde başka siyasilerin Trabzonun hakkını yediğinde. Renktaşların takınacağı tavırlarda farklılıklar olup olmayacağını görmek istiyorum.Bugün siyasilerin hakkımız yemediğini yada yediğini savunan arkadaşlar yarın birgün aynı duruşu göstereceklermi merakla bekliyorum.Daha öncede fikrimi belirttiğim gibi benim için önemli olan ne Tekirdağ ne Ankara ne de başka bir şehirde ki Trabzonsporluların tepkisi(oy olarak) benim için önemli olan Trabzonda ki seçmenlerimizi takınacağı tavır

Yorum

• bu olay saçma olmuş diğer mitinglerde nasıl davranılıyorsa bundada öyle davranılmalıydı bizim mitingin bir özelliğimi var yani burda yanlış yapılmıştır bence...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu olay saçma olmuş diğer mitinglerde nasıl davranılıyorsa bundada öyle davranılmalıydı bizim mitingin bir özelliğimi var yani burda yanlış yapılmıştır bence...
                              Bunu bazı arkadaşlara anlatamıyoruz ama

Yorum

• burda fenerli bi abim var niye dövüyonuz bizimkileri diyor... Trabzon a fener formasıyla gelecekmiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X