lan bari bordo mavi buzdolabı fırın falan verseydiler bi işe yarardı , millete buzdolabı bizimkilere bordo mavi tişört lan burada bile eşitsizlik vurudmduymazlık var
Başbakan'ın fenevden yana alenen taraf çıkmasından sonra seçimlerde buna karşılık bir tepki verilmesini çok istiyordum. Bu asıl mevzuydu aslında. Ama şimdi işin bir diğer yüzü ise bu milletvekili adaylarının bu tepki verilecek korkusuyla bulundukları söylemler, taraftar grubu ayarlamaya çalışmaları, ancak herşey geçtikten sonra hakkı yendi Trabzonspor'un diyebilmeleri, yüzde bir oy kaybederiz, Trabzon'luların bilmek kaçının ikinci takımı Gese'dir demeleri, Trabzon'a gelince takım değiştirmeleri, miting için ak parti logolu bordo mavi tişört getirtmeleri, kendi kişisel sitelerinde stadyum üzerinden reklam yapmaları, akpartiyi 'tutanların' Trabzonspor forumunda çarpıtmalarla, küçümsemelerle tepkiyi dindirmeye çalışmaları.. bunlar çok iğrenç işler.. benim gözümde battıkça battılar bu olaylardan sonra.. düşündümde Allah aşkına Faruk Nafız Özak'ın ne özelliği, ne kabiliyeti var? Ne yapmış da, ne başarmış da bakan olmuş? Bakan iken türk sporu için ne yapmış? Camiamızın önemli değerlerindendir eyvallah, saygı da duyarım, ama bir yerlere gelmişse Trabzonspor sayesinde gelmiştir. Ben tepkiyi mepkiyi bir yana birakalım her ikisinin de bu tavırlarından, karakterlerinden, ezikliklerinden dolayı TRABZON'da milletvekili olmayı hak etmediklerini düşünüyorum. Bir tepki koymayı düşünüyorsunuzsa da barajı aşabilecek başka bir partiye verin oyunuzu, boşa giden oyların hiç bir yararı olmaz. Muhafazakar biriyseniz de örnegin aklı selim, hiç polemiğe, saçma atışmalara girmeyen, spora bulaşmayan, dürüst bir parti olan Has'a verirsiniz oyunuzu. Yeterki Türk milleti Trabzon'la her isteyenin istediği oyunları oynayamacağını görsün!
olay ak parti pak parti meselesi değil,futbola siyaseti sokan başbakana gereken dersi vermektir.madem bucada sorun çıkmadı hallettiler.bırakında sandıkta sorun çıksın.çıksın ki kimse Trabzonluyu aptal yerine koymasın.ak parti Trabzonda 0 çekse de iktidar olabilir ama bu herkese verilecek bir ders olarak tarihe geçer.bundan sonrakilere de ders olur....
Rahmetli Erbakanin cok söyledigi bir söz vardi.
Bir oy savas bir civi gibi dir, savas kazandirir savas kaypedirir.
Yani Komutanin atinin nalindaki civi düserse, nal düser, nal düser ise tirnak düser, tirnak düserse atini ayagi düser, ayak düserse at düser, at düserse komutan düser, komutan düserse ordu düser, ordu düserse SAVASI kaypedersin.
Bende kesinlikle Basbakanimzin o iki cakali kabul etmesin asla ama asla kabulleniyorum, kiniyorum.
Yani tepkimizi en SERT bir dille yapacagiz, yapalim. Ama yagmurdan kacarken DOLUYA kapilmayalim, sonra zararli biz cikacariz.
Ben demekki onun kavgasini veriyordum yillardir ve hala veriyorum. Yani anadolu insanini Trabzonsporu tutun diye ugrasiyorduk. Ama bizim en yakinimiz gidiyor istanbul takimlarindan tutuyor.
Benim yanimda karenizliyim, hele hele Trabzonluyum ama fenevi, bjk, gs yi tutuyorum desin de göreyim.
Yani kisaca biz taraftar kazanmaya calisalim. Büyüklerim herzaman söylerler: Köse baslarina gecmemiz lazim, ne kadar cok gecersek o kadar basarili oluruz.
sayın siyasetçilerimizin artık bu kadar ucuz propagandalar yapmamaları lazım. but t shirt lerin ne amaçla yapıldığını herkes az çok anlıyor. bu sezon açık bir şekilde Trabzonspor un hakkı yenilmiştir ve bu tarz hamlelerle Trabzonspor a gönül verenlerin ağzına bir kaşık bal çalma hamlesi gerçekten çok gereksiz. bizim t shirt e değil adalete ihtiyacımız var.
Yaşanan bu hadise Trabzon eksenlidir. Ve tepkinin yeri de sadece Trabzon kentidir. Olayı ülke geneline yansıtmak ve genel bir siyasi duruşun tartışılması saçmadır. Tepkinin odağında ise özellikle 2 şahıs var. Özak ve eski TOKİ başkanı. Olayı başka yerlere çekmek saçmalıktır! Allah'tan bu forumda çoğu kişi bunun farkında. Siyaset tartışma konusu değildir. Bir kaç siyasetçi konumuzdur. Çünkü kendileri futbolun içine girmiş ve içine de etmişlerdir!
Yorum