Allah kahretsin bu zihniyete destek verenleri.Yahu kardeşim adamlar ,siyaseti futbola sokmayın diyor,dalga geçer gibi yaptıkları formalara bak.Eğer Trabzon insanı adamsa a.k partisine oy vermez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Hangi Partiliymiş Bmn onuda söyleyin bari...
İşlerine geldiğini anlar bunlar...Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN de artik parti tutmaya baslamis anlasilan... Trabzonsporun sampiyonlugunu basbakanin caldigini zannedenler bence siyasi gorusu degisik olanlar veya gaza getirilenlerdir... Bugune kadar siyaset konusuyor diye ceza yiyenlerin hepsinden ozur dilemeli BMN!!Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Bordo kravat mavi gömlek yetmedi mi?
Yalnız çok manidar olmuş. Trabzonspor ambleminin yerinde AKP amblemi. Trabzonspor mu AKP mi? Trabzonlu Gençler grubuna bol bol dağıtılmalı.En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 16:37.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
O Tshirti giyen adam değildir..
Kimliğine ihanet etmiştir..
Şeref söz konusu , haysiyet söz konusu..
İktidar yürüsün , i.. fener büyüsün !
Ş.sizler yarın iyi bi cevap verilecektir."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
evet bizim partimiz var gece gündüz savunuyoruz bir türlü aklımızdan çıkartamıyoruz bu parti öyle bir parti ki nereye gitsek bizimle beraber geliyor. onun yüzünden isten güçten oluyoruz kavgalar ediyoruz DELİ gibi Seviyoruz. Partimizin adı TRABZONSPOR !!!
Yorum
-
trabzonspor yönetiyor herhalde trabzonu trabzonspor sevdamız ancak siyasi istismar yapılmamalı onun üzerinden ne oy veririm nede oyumu baska birine veririm ikisi farklı şeyler tepki tabiki verilcek ama oy vermegi o kadar küçültmemek lazim bence ikisi farklı şeyler tşorte gelince yanlış bişe ama ben begendim giyerim ama miting alanında
Yorum
-
İlk olarak Osman Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor yönetiyor herhalde trabzonu trabzonspor sevdamız ancak siyasi istismar yapılmamalı onun üzerinden ne oy veririm nede oyumu baska birine veririm ikisi farklı şeyler tepki tabiki verilcek ama oy vermegi o kadar küçültmemek lazim bence ikisi farklı şeyler tşorte gelince yanlış bişe ama ben begendim giyerim ama miting alanındaTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
siyaset asla sporun içine girmemeli dedik,diyoruz ve yıllar sonrada diyeceğiz ama giriyor,girecekte.
Herkes oy için elinden geleni yapma gayretinde.Bunlar aslında normal şeyler.
Fakat biz duygusal insanlarız,duygusallığıda geçtim ''taraf''ız sonuçta.
Ama bir protesto olur mu? Bence olmaz.Yine meydan kalabalık olur...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Siyaset,futbola alet edilmesin fiyen adamlar,Trabzon'da galatasaraylı değil de Trabzonsporluluğunu millete ispatlayacağım diye maymuna dönüyor maymuna.Verin oy,bu adamlar gibi maymunlar sizi temsil etsin mecliste.Yok efendim ev yaptırmış da falan da filan.Ulan bu kadar ucuz mu bu ilşler ya??İnsanda biraz onur haysiyet onur.Yazıklar olsun hala şu adamları destekleme konusunda yorum yapan adamlara.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum