Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 31.05.2011 tarihli miting ve saat saat taraftar tepkisi :

-Saat 16:00 sularında miting alanına ulaştım. Varlıbaşın girişi tarfında taraftarlar tezahürat ediyorlardı. Polis yan ,arka ve önlerini tutmuştu.....

-16:30 civarı miting başladı taraftarımızda yuhalamaya devam etti..... Polisle miting alanıyla bağlantıyı kestiğinden atapark tarafında miting alanınadan ayrı yeni bir kalabalık oluştu.... Çevremde gençlerin protestosunun toplmumca da desteklendiğini gördüm.....

- saat 17:00 : ufak tefek tatışmaların ve itişmelerin ardından kalabalık protesto yerini boşalttı.... Miting alanının altından ilerleyerek diğer atarftan girmeye çalıştı ancak polis mukameti sonucu geri dönerek sahile doğru indiler.....

-17:00-17:30 sahile inen taraftarlar parti araçlarını tahrip ettiler , sokaktaki resim ve pankartları indirdiler ve yaktılar.... Sahil yolu yarım saat kadar ulaşıma tamamen kapandı.......

-17:30-18:00 Polisin taraftarı müdahale etmeyip aklı selim davranıp taraftarı uzaktan takip etmesi ve müdahale etmemesi olayların ve tansiyonun yükselmesini engelledi. Taraftarlar meydana doğru sloganlarla yöneldiler..... yoldaki pankart ve flamaları toplayıp tahrip etttiler...

-18:00-18:30 Maraş caddesi boyunca ilerleyen taraftarlar parti binasını tahrip ettiler camlarını kırdılar yoldaki parti logolu araçlara maddi hasar verdiler.... ufk 1-2 itiş kakış yaşanı ve gösteriler bu saatten sonrada yoğunluğunu azaltarak bir süre devam etti.....
    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 10:32.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Edit.............................................................................................................................................................................. anlayan anladi..elbet hesabı sorulur bütün bu çakallıkların..ahımız tutuyor çok şükür
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Bu Pankartı yaptıranların vicdanı rahatsa dahada başka bişey söylemeye gerek yok...
        onların vicdanları rahat oldugu için değil cepleri rahat oldugu ıcın o pankartları yaptılar...

yalakalık diz boyu şerefsizlik almış başını gidyor..

3-5 çapulcunun dediklerine aldırmayın arkadaşlar onlar karakterlerini belli ettiler..
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• evet dün mitingdeydim yanımdaki amca baktı ki hiç heycanım yok el sallamıyorum başbakana dediki yavrum sen chp limiisn hayır amca dedim TRABZONSPOR'luyum parti tutmam ben...bazı kişiler biz sadece trabzonspor peşine koşan tarfatarız bizden başka tribünde bagıran yok diye konuşuyolar hatta kendi cebimizden para verip alıyoruza bılet dıyen abilerimiz dün 1500 kombineyi ki,mden nasıl temin ettikklerini anlatsın lütfen...
          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• - Haberlerde "Trabzonda Başbakana Tepki" başlıklarını gördüm ya , bu bile gurur duymam için yeterliydi , takımına sahip çıkan bu şehri seviyorum ve iyiki Trabzonsporluyum...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ben provake edenlerin kimler olduğunu az çok söylemeye çalıştım.Geceyarısına kadar emniyetin önünde bekledim kardeşimi..Üzerinde bordo mavi forma var diye içeriye alındı emniyetin önünde otururken..ne adam öldürdü ne soygn yaptı...30 kişiydiler ve ne serseriydiler nede cani...
              Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Bu sene canımdan çok sevdiğim TRABZONSPOR umun hiçbir maçına gitmeyeceğim. Çocukluğumdan beri okulda işyerinde hep tek başıma savunduğum camia malesef bu değil. Ben bu takımı dik duruşu birlikteliği ve haksızlığa karşı oluşundan dolayı destekliyorum ama malesef şimdi bakıyorum anadolu kulüpleri arasında bile en tepkisiz vurdumduymaz (vur ensesine al ekmeğini) camia olduk. Transfer sezonu açıldı 1 sene verdiğimiz emeğin çalınmasını bile unuttuk (bir ay bile dolmadan). Dün gece Ünsal arkadaşımız attığı mesaj "Koskoca Trabzondan 2 kişi BMN yi temsil ettik(burada yanlış yazmış onlar BMN yi değil TRABZONSPORU temsil ettiler) ...Bir tane bile taraftar grubundan adam yok aramızda". Eğer RAHMETLİ KAZIM KOYUNCU şu halimizi görseydi jkesinlikle TRABZONSPOR u desteklemezdi.
                AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Ntv sporu açın.bizden bahsediyo

Yorum

• NTV de özak konuşuyor...
                    " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Bakanımızda 12 Haziran korkusu hissettim.Resmen yönetimin çıkıp şampiyonluğun gitmesinde siyasetin etkisi olmamıştır demesini istedi.Yakında bi açıklama gelir.

Yorum

• Az önce Ntv'de konuştu Özak..96'da bendim Başkan dedi,82 puanla şampiyon olamadık dedi gittik tebrik ettik dedi(!)... En yaşlıları benim dedi,gelin Çömlekçiyi,Haçkalı Baba Hastanesini,Erdoğdu'yu konuşalım dedi..Sanırım Trabzonspor'un Şampiyonluğunun çalındığını kendisi de biliyor..Trabzonspor'a hiçbir faydası olmayan adamlar konuşuyor bunu dedi..En acısı şu ki Trabzonspor'a faydalı görünenler,Trabzonspor'un hakkını koruyamıyorlar
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Trabzonlu Gencler Grubu kaça satmış Trabzonsporu.. Bunu öğrendinizmi?

Yorum

• Hakkımız yendi, itler-çakallar ortalıkta cirit attı, her türlü pisliği yaptılar bizim bakan ne yaptı? Çıkıp bir kelime etmedi.Dün de Trabzon'da AKP'nin mitingi vardı günler öncesinden bizimkiler gereken neyse tepkimizi ortaya koyacağız.Lakin hiç de öyle olmadı, TS formalı kişiler miting alanına alınmadı, başbakan ben doğuştan fenerliyim dedi, futbola müdahale edemem dedi ( nasıl oluyor da fener ceza alınca müdahale edip cezaları indirebiliyor).Başbakan ve adamları anlaşılan Trabzon'dan çok memnun ayrıldılar bunu bir sonraki mitingi olan Ordu'da '' Trabzon'da beklemediğimiz bir kalabalıkla karşılandım'' dedi.Anlaşılan biz bu kafayla daha çok bekleriz, her haksızlığa uğradığımızda nasılsa sokaklara dökülürüz, mağdur edebiyatı yaparız, rakipleri sevindiririz.
                            En son Karasoy tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 15:09.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Haberlerde "Trabzonda Başbakana Tepki" başlıklarını gördüm ya , bu bile gurur duymam için yeterliydi , takımına sahip çıkan bu şehri seviyorum ve iyiki Trabzonsporluyum...
                              trabzondaki yerel medyayı da verdikleri reklamlarla susturmuşlar hiç biri dunku olayları veremediler mikroskopla ancak görürsün.. bazıları yer bile vermedi...
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Az önce Ntv'de konuştu Özak..96'da bendim Başkan dedi,82 puanla şampiyon olamadık dedi gittik tebrik ettik dedi(!)... En yaşlıları benim dedi,gelin Çömlekçiyi,Haçkalı Baba Hastanesini,Erdoğdu'yu konuşalım dedi..Sanırım Trabzonspor'un Şampiyonluğunun çalındığını kendisi de biliyor..Trabzonspor'a hiçbir faydası olmayan adamlar konuşuyor bunu dedi..En acısı şu ki Trabzonspor'a faydalı görünenler,Trabzonspor'un hakkını koruyamıyorlar
                                bu dedıklerının hepsını özak mı dedı...

peki kendısı spor bakanıyken aziz yıldırım denen adam at koşturuyor şikenin şaibenin hesabını bıle tutamıyoruz artık neden bunlara yasal işlemler yapmıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X