Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geçmiş olsun fatih..üzüldüm..elbet bunlarla ödeşeceğimiz yer olacaktır...bu dünyada olacağını sanmıyorum orası ayrı...
    Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      geçmiş olsun fatih..üzüldüm..elbet bunlarla ödeşeceğimiz yer olacaktır...bu dünyada olacağını sanmıyorum orası ayrı...
      Saol abi...
      Yaptıklarımdan ötürü pişman değilim çünkü kötü bişe yapmadım! Hakkım gasp edildi, sessiz kalamazdım. Tepkimi ortaya koymak için gittim oraya sessiz kalan kesime inat!
      Dediğin gibi kimsenin hakkı kimsede kalmaz abi...
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonlu Gençler = SATILMIŞ Gençler!
        Bugün saflarını belli ettiler...
        Hamiş

Yorum

• Bu Trabzonlu Gencler grubuna yukaridaki pankarttan oturumu satilmis deniyor??
          Simdi herkes, sampiyonlugun calinmasindan oturu basbakani yada bakani suclu bulmayabilir.
          Nitekim grup olarak soz konusu partiyide destekleyebilir..
          Yanlis olan ne anlayamadim..
          Bence bu gibi seylerle enerjimizi harcamak yerine, 2012 de alinacak intikama hazirlanmaliyiz.. Yoksa kim, hangi grup; hangi partiye destek vermis yada vermemis.. Cokta tin yani.. Begenmiyorsaniz, seneye onlarin icinde bulunmazsiniz olur biter..
          Lakin her ne kadar Faruk Ozak a kizsamda, hakkimizi koruyamadigi uzerinde hem fikir olsamda..
          Hakli oldugu bir yer var.. Muhalefet eden arkadaslar icinde, normal sartlarda hukumete oy veripte bu olaylardan oturu vermeyecek olan sayisi cok cok az.. Bir nevi muhalefet kendi cikarlari icin kullaniyor gibi oluyor Trabzonsporu, nasil ki iktidarda kullaniyor ise..
          Olan yine Trabzonsporumuza oluyor..
          O yuzden hakkimizda hayirlisi olsun diyorum..
          Cok siyasi icerikli yazmissam, silinebilir
          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• umduğum tepkinin 100 de biri olmadı dünkü miting te,
            demekki ben trabzonu çok abartmışım gözümde,
            demekki bizim buralardan pek farkı yokmuş
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak KoRNea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor a verdikleri zarar bir yana, şu ülkeyi ne hale getirdiler. Ülke parçalanmanın eşiğinde hala bu adamlara oy vermekten bahsediliyor...
              bu ne şimdi. dam üstünde saksağan...

bu gidişle haklı mücadelemizde bu tür yaklaşımlardan dolayı dikakte bile alınmayacağız. karşımızdakiler "bunların asıl amaçları..." diye cümleler kurmaya başlayacaklar.
              En son barisb tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 08:46.
              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• tg'li mesajlarım niye siliniyor acaba?

''tg ne kadar ezik bi grup'' dedim ne var bunda

Neden silindiğini açıklarsanız sevinirim.
                En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 08:56.

Yorum

• jana yakıştıramadım ...

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hangi akla hizmet hazırladılar bu pankartı.
                    Yada hangi çıkarlarına hizmet.
                    Tek söylenecek söz YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ TRABZONSPORLULARA.
                    ---------------------------------------
                    KARADENİZ
                    TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• Tarihin her döneminde erk sahibi insanlara koşulsuz sempati duyanlar vardır.

Burada "koşulsuz sempati" yerine argo bir deyim kullanmak istemedim.

Herkesin tercihi kendine, herkes akıl fikir sahibi.

Bu sezon hiçbir şey olmamış gibi varsaysak bile Trabzon'u Euro 2016 şehri yapmayan ve yapamayanlara destek verecek olanlara da saygım vardır.

Yeter ki bu düşüncelerinde samimi olsunlar, çeşitli menfaatler etkisinde değil tamamn ellerini vicdanlarına koyarak karar versinler.

Önceliği Trabzonspor olanların ortaya çıktığı bu dönemde asıl bunun aksini düşünenleri tarih affetmeyecek...
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Bu arada yukarıda ki pankart tarihte ki yerini aldı.

Bir daha ki çalınan şampiyonlukta bakalım tarih kimleri affetmeyecek...

Yorum

• Trabzonspor'dan siyaset uzak dursun diyen bir tribün olşumuydu ki hak verilmemesi mümkün değil gibi duruyordu ilk başlarda.Buradaki pankartlara bakınca niyetin ne olduğunu ederi ne olduğunu bugün görünce üzüldüm.Şimdi bu grubun dşüncelerine aykırı bin kişilik herhangi bir grubun ,bu pankartı açan taraftar grubu ile stad içindeki münakaşası kime fayda kime zarar getirir?

ÇOk değil iki gün önce şike yapıldığı alenen belgelenmiş bu ligde dün başbakan mağdur olan tarafın şehrine gelmiş ,herlafında takımını öne koyan önce şehrimizin takımı diyen bu vatandaşlara hepiniz yanlış biliyorsunuz böyle birşey yok ben biliyorum dedi ve tüm meydan evet doğru sözlüyorsunuz dedi zaten pekte birşey söylenmedi evet ve hayır görenler Erkan Yolaç'ın toplu seans yaptığınıda söyliyebilir.

İnanın amacım siyaset ne biliyim bir fayda bir yarar sağlmak değil ama içim acıyor içim her yıl İstanbul klüplerine peşke çekilen araziler daha bir hafta önce silinen 250 küsür milyon tl lik vergi borclarına birşey denmezken
                          ''Başkana randevu verdim geldi stad için para verdik hemde hemen 1.5 milyonu hemen verdik biz olmasaydık olmazdı diyen siyasi erki hangi biriniz gözardı edebilirsiniz Yavuz Selim'in toprak halini gösterip sonra çimlendirerek hayaldi gerçek oldu demek nasıl bir anlayışın eseridir neden Trabzonspor üstünden siyaset yapmak iktidarı ve muhalefeti ile bu kadar gözde ve herkes buna çanak tutar.

BU klüp artık gırtlına kadar siyaeset içindedir kılıçdaroğlunun Çorumspor'undan bile beter haldedir .Bu klübü bu hale düşürenlere helal olsun
                          Sizleri tabancam kadar sevmiyorum!!!
                          En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 09:55.

Yorum

• Mitingler güdümlü kalabalıklardır hemen hemen her parti için.

Elinizi kaldırırsınız alkış kopar.hayır denmesisni istediğiniz bir soru sorarsınız, soruyu dinlemeden cevabı hazır olan kalabalık "eveeeettt" diye bağırır.

Köyden kentten teyzeleri meydana toplayıp onlara Trabzonspor yapılan iyilikleri anlatmak ilginç bir fikirmiş. Herkes de ikna olmuş, konu kapanmış.

Ne haksızlıktan bahsedilmiş ne de şikeden.Her zamanki gibi saptırılmış konu.Bugüne kadar fb taraftarı diye eleştirilmiş mi kendisi acaba?Ama takılmış konuya "çocukluktan fb'liyim,eşim bjk'li boşayayım mı"tarzında açıklamalar. Ama türk futbolunun pırlantası emre feyz örneği olarak onu gösteriyor bilgisi olsun..

Yorum

• - Başbakan günah çıkarmış kendince , birde "Gerçek Trabzonsporlular Allahtan böyle düşünmüyor" denmiyormu , tam ayar oluyorum.
                              - Maçlar genelde Trabzonda oynanacak ve görüyorum ki Trabzonspor Siyaset ve para için harcanır olmuş , miğdem kaldırmıyor artık...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• sevgili arkadaşlar sayın başbakanımız mitinginde biz ferhat siz şirinsiniz demiş yani bundanda anlaşılıyorki biz trabzonu deler gecer şampiyonlığu fb ye verdiririm demektir.ayrıca seçimde işaallah kim ferhat kim şirin görecek .saygılarımla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X