Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunların ki mantar tabancası heralde!!!
    Ya bunlar çakma Oflu yada ben..Yok bu pankartı yapanlar harbi Ofluysa ben Bursalıyım...(Oftan kiminle konuştuysam bu pankartın aksini söylüyolar.)Trabzonspor sevgisi siyasetin ve şahsı menfaatlerin üzerindedir...
    En son memoFli tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 22:30.

Yorum

• İlk olarak memoFli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunların ki mantar tabancası heralde!!!
      Ya bunlar çakma Oflu yada ben..Yok bu pankartı yapanlar harbi Ofluysa ben Bursalıyım...(Oftan kiminle konuştuysam bu pankartın aksini söylüyolar.)Trabzonspor sevgisi siyasetin ve şahsı menfaatlerin üzerindedir...
      Oflu Gençlik diye bir grup veya dernek yoktur.akp gençlik kolları yaptırmıştır
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Keşke herkes Faruk Özak kadar Trabzonspor'lu olsa.

TRabzon'da dikili ağaçları olmayanlar,Trabzonspor'u kullanarak oy kapmaya çalışıyolar.Ayıptır ayıp.Önce Trabzon'a TRabzonspor'a bugüne kadar ne verdiniz çıkın onu söyleyin.

Dinime küfreden müslüman olsa bari.
        Trabzonsporu kimin kullandığı ortada. Formamızdaki Trabzonspor amblemini ampul ile degistiren kim. Trabzonsporlular sizi destekliyor diye siyasi parti reklamı na takımımızı alet eden kim .

Trabzonsporluyuz diye oy toplamayanların Trabzonsporu nasıl sırtında bıcakladıgını herkes gordu.. Masallara karnımız tok..

Yorum

• BUGUNKU MITING PERDE ARKASI OLAYLAR 5 AKP LOGOLU TİŞÖRT TARAFTAR TEPKSI...VS VİDEO http://www.facebook.com/video/video....63902295&saved
          TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
          İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Şu seçimler bitse artıkda herkes rahatlasa...
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Tam olmasa da protestolar amacına ulaşmış. Ulusal kanallarda sesimizin duyulması güzel.
              Giden ve tepkimizi belirten bütün renktaşlarımıza teşekkürler.

Yorum

• Trabzonspor'la ilgili bir dedikodu güya Fenerbahçe'yi ben şampiyon yapmışım. Birtane karton asmışlar biz Fenerbahçeli Başbakan istemeyiz diye.

Damadım Trabzonsporlu, torunlarım yine öyle benim evimde böyle bir sıkıntı yok benim eşim Beşiktaşlı eşimi mi boşayacağım. Ben Rizeliyim şampiyon olamadı ben bu kadar kudretliydim de o zaman Rize'yi çıkartırdım Süper Lig'e, Orduspor çıktı onun hakkıydı, "vurdi vurdi" aldi. Ben Kasımpaşa'da doğdum büyüdüm, şimdi Kasımpaşaspor ligden düştü yapsam bunu yapardım ligden düşürtmezdim.

Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan

Belki Kasımpaşa'yı düşürmedi ama 2007-2008 Futbol Sezonunda 43 yıl aradan sonra Süper Ligi ' ne yükseltmiştir.
                Stadı ben yapmadım, yatırımları da. Çıkardı fakat tutamadı, kalitesi yok takımın.
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Siyasi içerikli mesajlar silinmiştir. Lütfen ve lütfen, bazı konuları birbiriyle karıştırmayız. Partilerin ülke gündemine ilişkin yatırımlarının ve politikalarının yorum yapılacağı, değerlendirileceği ve eleştirileceği yer burası değildir.

Sadece ve sadece Trabzonspor'u etkileyen konuların tartışılmasına izin veriyoruz.

Israrla belirtiyoruz ve belirtmeye de devam edeceğiz.
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çık açıklama yap spor'a siyaset karışmasın diye

Sonra gel bir Siyasi partinin mitinge pankart aç

Olacak iş değil
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• trabzonda doğmadım ama trabzonda doğan bir renkdaşım kadar bu renklere aşık biriyim.tüm şampiyonluklarımızı gören şanslı biriyim.bu gün siyasetin spora sporun siyasete karışmasını ve bu durumada pankartla destek veren tg grubunu gördükten sonra kendi kendime sordum 1hafta önce kaçan şampiyonluktan sonra sanki cenaze evinde gibi yas tuttum,sinirimden ağladım ve sağlığım bozuldu buna değermi diye?evet değerdi çünkü benim yaşam felsefemde herzaman trabzonsporum olacaktır.ama o topraklarda doğup büyüyenler(tg) şampiyonluğumuzun çalınmasını normal karşılayıp başfenerbakanı havaalınında karşılayıp mitingde şakşaklık yaparak pankart asmışlar ve benim gibi birçok renkdaşımın haklı isyanını ergenekonla özdeşleştirerek yalakalıkta sınır tanımamışlardır.formamdaki kutsal armamı çıkarıp ampül resmini koyan zihniyetle bu formayı giyen tg sizleri allaha havale ediyorum.

Yorum

• Trabzonlu Gençler grubunu tribüne çıktığı günden beri severdim. Hatta bir çok maçta sırf onları daha rahat duyabilmek için kalearkası değil de maratondan bilet almışımdır. Ama yanıldım.. Bu pankartın tek manası var. Bütün Trabzonspor taraftarı bu duruma karşı iken biz zaten sizden değiliz demekten başka birşey değildir bu. Yolları açık olsun.

Trabzonlu Gençler gurubuna ait bir gram sevgi, saygı kalmamıştır içimde. Son yıllarda Trabzonspor tribünlerini adam akıllı toplamaya en çok yaklaşan gurup olarak gördüğüm Trabzonlu Gençler, beni kendinizden nefret ettirdiğiniz için teşekkür ederim..
                        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Trabzon insanı artık bağırmasın! Ezilmek onların hakkı buarada ha CHP ha AKP ha MHP hepsi aynı benim için! Benim oyum boş Trabzonspor kupayı almasın diye Başbakan'da ellerini avuşturdu!

Yorum

• Bence yanlış şurada. Trabzonspor'a yapılan haksızlığın suçunu Özak'a yükleyebiliriz. Ben de bu görüşteyim. Ancak bu suçu Özak'ın partisine yüklemiyorum oraya oy vermesemde. Ama Özak'ı suçlayabilirim çünkü yeterince Trabzonspor'a sahip çıkmamıştır. Bunun yüzünden de ben Pazar günü yürüyüşe katıldım.

Ama Özak'ın suçsuz olduğunu düşünenlerde olabilir. Kimse onlarada bir şey diyemez. Ama yanlış olan madem Özak'ı ya da başka birilerini suçlu görmüyorsun ne diye parti mitingine gidip, bir parti için pankart yaptırıyorsun. Madem Özak'ı suçlamıyorsun o zaman hiç ses çıkartma. Zaten olaydan taraf değilsin. Bu durumda bu grubun net bir şekilde siyaset yaptığını göstermektedir. Yapacak bir şey yok. Herkes kendi özgür iradesi ile karar vermiştir.

Ben Trabzonsporluyum arkadaş.
                            Trabzonspor, bir gün mutlaka!

Yorum

• İlk olarak diplomat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              BUGUNKU MITINGTEN .. BU UŞAĞI IZLEYIN.. (KISA.. UZUN VERSIYON AZ SONRA):

http://www.facebook.com/video/video....37295&comments
                              bu videodaki 3 arkadaş gözümün önünde yakapaça polisler tarafında polis otobüsüne bindirildi saat 3.00 civarında. sonra gördüğümde taraftarlarımızın arasındaydılar.

Yorum

• İlk olarak Murat Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence yanlış şurada. Trabzonspor'a yapılan haksızlığın suçunu Özak'a yükleyebiliriz. Ben de bu görüşteyim. Ancak bu suçu Özak'ın partisine yüklemiyorum oraya oy vermesemde. Ama Özak'ı suçlayabilirim çünkü yeterince Trabzonspor'a sahip çıkmamıştır. Bunun yüzünden de ben Pazar günü yürüyüşe katıldım.

Ama Özak'ın suçsuz olduğunu düşünenlerde olabilir. Kimse onlarada bir şey diyemez. Ama yanlış olan madem Özak'ı ya da başka birilerini suçlu görmüyorsun ne diye parti mitingine gidip, bir parti için pankart yaptırıyorsun. Madem Özak'ı suçlamıyorsun o zaman hiç ses çıkartma. Zaten olaydan taraf değilsin. Bu durumda bu grubun net bir şekilde siyaset yaptığını göstermektedir. Yapacak bir şey yok. Herkes kendi özgür iradesi ile karar vermiştir.

Ben Trabzonsporluyum arkadaş.
                                Abi işte şimdiye kadar bu konuda okuduğum en mükemmel yorum.
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X